Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.122
- Πόντοι
- 1.206
Καυλημέρα Θεά!Καλημέρα όμορφε!
Καυλημέρα Θεά!Καλημέρα όμορφε!
θα μπορέσεις σε λίγο, δεν πειράζει, μόνο που σε βλέπουμε εδώ να μας μιλάς μας καυλώνεις
αργησες παρα πολυ να στειλεις καλημεραΙωάννα με εσένα δεν είναι καλημέρα,αλλά μόνο καυλημέρα
Έχεις βάλει λίγο υλικό μέχρι τώρα και είναι το νήμα σου κενό εεε;;; ??Δεν είναι το ίδιο αν δεν υπάρχει υλικό.. θα μπω αργότερα αν έχει φτιάξει να βάλω!
Καύλωσε ο σέρβερ και βραχυκύκλωσε;Καλημέρα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ ν ανεβάσω φωτο !
Πάντα υπάρχει χωρος και γι άλλο βρε!Έχεις βάλει λίγο υλικό μέχρι τώρα και είναι το νήμα σου κενό εεε;;; ??
????Καύλωσε ο σέρβερ και βραχυκύκλωσε;
Καλημέρα ?goodmorning
Το καλό το πράγμα αργεί να γίνει ρε Λαυρεντιάδη.αργησες παρα πολυ να στειλεις καλημερα
ολοκληρο μισαωρο ηταν εδω
moliς fygeiς opος kaθe ηmera tote θa mporeiς na baleiς ylikoΜήπως επειδή είμαι γκρινιάρα που και που, έγινε σαμποτάζ και πάπαλα το υλικό ,μόνο θα φαντάζεστε ???
τσακω μια καλημεραmoliς fygeiς opος kaθe ηmera tote θa mporeiς na baleiς yliko
κανονιζεις την παρτουζα εεε για αυτο εισαι εδωτσακω μια καλημερα![]()
δεν ξυριζει κωλοτρυπιδι Νιπληςκανονιζεις την παρτουζα εεε για αυτο εισαι εδω
τον νιπλη θαδεν ξυριζει κωλοτρυπιδι Νιπλης![]()
ΚΑΙ αυτοντον νιπλη θα????
ξερω φευγειςΛοιπόν, αφού δεν μπορώ να τη βάλω τη φωτο θα την περιγράψω..Γυμνή στο κρεβάτι, ξαπλωμένη..και χαϊδεύω το μουνάκι μου ...?
Τα λέμε boys!
μια γλωσσα δεν χρειαζεται;Λοιπόν, αφού δεν μπορώ να τη βάλω τη φωτο θα την περιγράψω..Γυμνή στο κρεβάτι, ξαπλωμένη..και χαϊδεύω το μουνάκι μου ...?
Τα λέμε boys!