TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
Εγώ έχω τον ηλεκτολογο σπίτι σκέφτομαι να τον πληρώσω με πίπα στις 2 μπριζες και εάν βάλει και τα πολυφωτα, χαλαρά δίνω κωλο ?
Εγώ έχω τον ηλεκτολογο σπίτι σκέφτομαι να τον πληρώσω με πίπα στις 2 μπριζες και εάν βάλει και τα πολυφωτα, χαλαρά δίνω κωλο ?
Νομίζω πως πιάνει μόνο με υδραυλικούς ? για ηλεκτρολόγους δεν ξέρω, δεν έχω δει ποτέ ????Εγώ έχω τον ηλεκτολογο σπίτι σκέφτομαι να τον πληρώσω με πίπα στις 2 πριζες και εάν βάλει και τα πολυφωτα, χαλαρά δίνω κωλο ?
(Να δω μήπως τον ψήσω και για υλικό ,Κινκυ φάση, σαν τσόντα?)
Εγώ έχω τον ηλεκτολογο σπίτι σκέφτομαι να τον πληρώσω με πίπα στις 2 πριζες και εάν βάλει και τα πολυφωτα, χαλαρά δίνω κωλο ?
(Να δω μήπως τον ψήσω και για υλικό ,Κινκυ φάση, σαν τσόντα?)
Και στο 5λεπτο τον δίνω δεν έχω θέμα ?Τζοάννα!
Στο μισάωρο, δίνεις κώλο; Ή πρέπει να κλείσει κανείς ολόκληρη την ώρα για να στον πάρει.
Έχω και υδραυλικό Πέμπτη, εκεί να δεις με τόση δουλειά, πίπα κωλο θα με πάειΝομίζω πως πιάνει μόνο με υδραυλικούς ? για ηλεκτρολόγους δεν ξέρω, δεν έχω δει ποτέ ????
εσυ αποκλειεται δεν το πιστευω εχω μεινει αναυδοςΚαι στο 5λεπτο τον δίνω δεν έχω θέμα ?
Στο μεταξύ, αν έκανες ανακοίνωση εδώ μέσα "ψάχνω για ηλεκτρολόγο - υδραυλικό -καυστηρατζή" (όπως κάνουν κάποιες) θα είχες τεράστια προσφορά!!! Υπάρχουν μαστόρια στο bou ?Έχω και υδραυλικό Πέμπτη, εκεί να δεις με τόση δουλειά, πίπα κωλο θα με πάει
???????εσυ αποκλειεται δεν το πιστευω εχω μεινει αναυδος
Στην άλλη ανακαίνιση, τώρα την βγάζω φθηνά ?Στο μεταξύ, αν έκανες ανακοίνωση εδώ μέσα "ψάχνω για ηλεκτρολόγο - υδραυλικό -καυστηρατζή" (όπως κάνουν κάποιες) θα είχες τεράστια προσφορά!!! Υπάρχουν μαστόρια στο bou ?
Στο μεταξύ, αν έκανες ανακοίνωση εδώ μέσα "ψάχνω για ηλεκτρολόγο - υδραυλικό -καυστηρατζή" (όπως κάνουν κάποιες) θα είχες τεράστια προσφορά!!! Υπάρχουν μαστόρια στο bou ?
Ανακαίνιση κάνεις;;;;; Φτιάξε ένα δεύτερο wc βρε παιδάκι μου!!! Για το κοινό ?Στην άλλη ανακαίνιση, τώρα την βγάζω φθηνά ?
Στην άλλη ανακαίνιση, τώρα την βγάζω φθηνά ?
Είναι μικρό το σπίτι ρε μωρο μου το ξέρεις ,στο εξοχικό μου που είναι τεράστιο έχω 3..!! Λες να σας μαζεύω με πούλμαν για εκεί?!Ανακαίνιση κάνεις;;;;; Φτιάξε ένα δεύτερο wc βρε παιδάκι μου!!! Για το κοινό ?
Ευχαριστώ πολύ,θα το χρειαστώ σίγουρα!!!Αν θέλετε κάνα βαψιματάκι, προσφέρομαι.
κωλο θα δίνεις ?Αν θέλετε κάνα βαψιματάκι, προσφέρομαι.
κωλο θα δίνεις ?
στην επομενη ανακαινιση αγορινα , τωρα προέχει το υπογειο παρκινγκ 16 θέσεωνΑνακαίνιση κάνεις;;;;; Φτιάξε ένα δεύτερο wc βρε παιδάκι μου!!! Για το κοινό ?
Βρακάκι δεν έχουμε να βάλουμε(Όχι ότι με χαλά), το πάρκινγκ μας μάρανε...στην επομενη ανακαινιση αγορινα , τωρα προέχει το υπογειο παρκινγκ 16 θέσεων