Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 167.359
Η ομάδα με τη garage music ψυχεδέλεια ? ,όταν πάω σε αλλά νήματα, έτσι τους λέω οι δίπλα ,μήπως να τους λέω οι γείτονες?!?ποιοι ειναι οι διπλα ρε παιδια?
Η ομάδα με τη garage music ψυχεδέλεια ? ,όταν πάω σε αλλά νήματα, έτσι τους λέω οι δίπλα ,μήπως να τους λέω οι γείτονες?!?ποιοι ειναι οι διπλα ρε παιδια?
Αυτοί που κανονίζουν παρτουζα...ποιοι ειναι οι διπλα ρε παιδια?
Χαχαχαχαχαχαχαχχα !!Αυτοί που κανονίζουν παρτουζα...
(Πλάκα κάνω...)
κατσε ρε παιδι μου εμεις απο εδωδηλσδη δεν μπορουμε να κανονισουμε? πρεπει να παμε καιδιπλα?Η ομάδα με τη garage music ψυχεδέλεια ? ,όταν πάω σε αλλά νήματα, έτσι τους λέω οι δίπλα ,μήπως να τους λέω οι γείτονες?!?
Να πάμε, οσοι παραπάνω, τόσο καλύτερα!!???κατσε ρε παιδι μου εμεις απο εδωδηλσδη δεν μπορουμε να κανονισουμε? πρεπει να παμε καιδιπλα?
χαχαχαχα δεν παιζεσαι......αχορταγη (πλακα κανω για το αχορταγη)Να πάμε, οσοι παραπάνω, τόσο καλύτερα!!???
Εσύ γιατί νομίζεις κόβω βόλτες εδώ μέσα??όλο και κάποιον θα ψαρεψω παραπάνω για την μεγαλειώδη παρτουζα που ετοιμάζω !!κατσε ρε παιδι μου εμεις απο εδωδηλσδη δεν μπορουμε να κανονισουμε? πρεπει να παμε καιδιπλα?
εμενα βαλε με απο τωρα στην ομαδαΕσύ γιατί νομίζεις κόβω βόλτες εδώ μέσα??όλο και κάποιον θα ψαρεψω παραπάνω για την μεγαλειώδη παρτουζα που ετοιμάζω !!
προκαλεις με την κολαρασου μωρο μου
τα καλυτερα χανω παντα.......5 άντρες και εγώ!
Welcome my love..τα καλυτερα χανω παντα...
feels good to be backWelcome my love..
Κάθησε αναπαυτικά η Jo....
Πούπουλο είμαι, παντού κάθομαι αναπαυτικά..Κάθησε αναπαυτικά η Jo....
Και ν αδειάσω..??Περιμένω να κάτσεις επάνω στη μούρη μου
Έτσι να κάτσεις και σε εμένα για να τα πούμε...Πούπουλο είμαι, παντού κάθομαι αναπαυτικά..
Τι να πούμε..?τα κάλαντα..?Έτσι να κάτσεις και σε εμένα για να τα πούμε...
Με αχ και βαχ...??Τι να πούμε..?τα κάλαντα..?