Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 167.355
Όχι θα μείνουμε αυπνοι, παρέα ?
Δε θα μας αφήσεις να κοιμηθούμε βραδιάτικα!!!
Δε θα μας αφήσεις να κοιμηθούμε βραδιάτικα!!!
Δηλώνω κι εγώ την συμμετοχή μου σε μια ενδεχόμενη παρτουζα!!! Έχω καιρό να βρεθώ σε μια παρτουζα και μου έχει λείψει μπορώ να πω... (βέβαια δεν ήταν τόσο μεγάλη όσο αυτή που θέλει η Τζο μας να κάνει...)Ναι ρε παιδιά άντε να οργανωθούμε, τι πράματα είναι αυτά, ανοργάνωτοι εντελώς είμαστε, και μένω με τη χαρά μόνο η γυναίκα!!☹
Δηλώνω κι εγώ την συμμετοχή μου σε μια ενδεχόμενη παρτουζα!!! Έχω καιρό να βρεθώ σε μια παρτουζα και μου έχει λείψει μπορώ να πω... (βέβαια δεν ήταν τόσο μεγάλη όσο αυτή που θέλει η Τζο μας να κάνει...)
Η συνάντηση μας (έχει περάσει λίγος καιρός βέβαια) ήταν απολαυστική με δυνατό τελείωμα... Ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν τότε που είχαμε βρεθεί και φυσικά θεωρώ πως με την καυλα που βγάζει αυτή η γυναίκα θα είναι απόλαυση σε παρτουζα...
Σ αρέσει να μας έχεις καβλωμενους νομίζωΌχι θα μείνουμε αυπνοι, παρέα ?
Καλημέρα κούκλα!!! Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!Καλημέρα και από εμένα!
Επίσης μάτια μου!!Καλημέρα κούκλα!!! Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!
Καυλημερα σας!Καλημέρα και από εμένα!
...Έτσι,με πολλές καυλες!!!Καυλημερα σας!
Μην κρυβεις την πηγη των απολαυσεων!!!
Αξυριστος ο κυριος.Προσεχε μην εχει μεινει καμια τριχα στο στομα σου.Φρέσκο γαμησι..
Αξυριστος ο κυριος.Προσεχε μην εχει μεινει καμια τριχα στο στομα σου.
Καυλημερες.
Δεν είναι και φοβερό σιγά ρε συ...?το έκανες ολόκληρη τραγωδία!Αξυριστος ο κυριος.Προσεχε μην εχει μεινει καμια τριχα στο στομα σου.
Καυλημερες.
Αυτό το προσωπάκι ποτε θα το δουμε ???
Μια χαρά οι απόψεις σου Ιωάννα.Καλυτερα με τρίχα παρά σπανόςίναι και φοβερό σιγά ρε συ...?το έκανες ολόκληρη τραγωδία!
Να πω ότι η λίγη τρίχα στον άντρα με καβλωνει άσχημα..?ατριχους δεν γουστάρω εντελώς
Πολυ σωστα… Ατριχη ειναι η Τζο μας…Δεν είναι και φοβερό σιγά ρε συ...?το έκανες ολόκληρη τραγωδία!
Να πω ότι η λίγη τρίχα στον άντρα με καβλωνει άσχημα..?ατριχους δεν γουστάρω εντελώς