Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 167.353
Καλησπέρα! 10 άντρες και εγώ το έχω δηλώσει ήδη ☺☺☺Καλησπέρα υπέροχη Jo!
Πως θα ήταν η καλύτερη παρτούζα που θα ήθελες, με πόσα άτομα;
Καλησπέρα! 10 άντρες και εγώ το έχω δηλώσει ήδη ☺☺☺Καλησπέρα υπέροχη Jo!
Πως θα ήταν η καλύτερη παρτούζα που θα ήθελες, με πόσα άτομα;
Καλησπερα τζοαννα.και να σε χυνουν ολοι στο προσωπο.Καλησπέρα! 10 άντρες και εγώ το έχω δηλώσει ήδη ☺☺☺
τοτε τον @athinaios44 να παρεις ποιο ατακτο αγορι δεν θα βρειςΓιατί καλέ, εινσι άτακτο αγόρι?εμένα μου αρέσουν οι ατακτοι..
10? σοβαρα Τζο? θα μπορεσεις να τους διαχειρηστεις?Καλησπέρα! 10 άντρες και εγώ το έχω δηλώσει ήδη ☺☺☺
Αρκεί να φοράω γυαλιά!!?Καλησπερα τζοαννα.και να σε χυνουν ολοι στο προσωπο.
Ζωηρουλης είναι ?τοτε τον @athinaios44 να παρεις ποιο ατακτο αγορι δεν θα βρεις
Θα προσπαθήσω μωρό...πιστεύω, Ναι!10? σοβαρα Τζο? θα μπορεσεις να τους διαχειρηστεις?
Οχι βεβαια να σαι πασαλυυσμενη με σπερματα και να τα γλειφεις.Αρκεί να φοράω γυαλιά!!?
Ντοκουμέντο ,με χυσιμο..τι ν
Καλη ορεξηΝτοκουμέντο ,με χυσιμο..?
Πάω να φάω θα τα πουμε boys!
Κανόνισε να γίνεις πρωτοσέλιδο στην εσπρέσο ?Τπτ δεν είναι αυτό, απλά ως επιλογή να φαίνεται όσο λιγότερο το πρόσωπο. Αν και δεν έχω θέμα να πω την αλήθεια...λες και στο ίντερνετ με τόσα δεδομένα, δεν μπορεί να υπάρξει έκθεση όταν προβάλλεται κάποιος..
Ματιασμένη θα είσαι ?Έχω πονοκέφαλο από το πρωί και δεν μ έχει αφήσει καθόλου..? ,μάλλον πρέπει να ξεκουραστώ..?
Εγώ και η Μαντόνα, talk of the town ?Κανόνισε να γίνεις πρωτοσέλιδο στην εσπρέσο ?
Πέρασε λίγο μωρό..Ματιασμένη θα είσαι ?
Υπάρχει ακόμη η Εσπρέσο?Κανόνισε να γίνεις πρωτοσέλιδο στην εσπρέσο ?
αυτα ειναι πασαληματα καυλαΝτοκουμέντο ,με χυσιμο..?
Κατάθεση στο Α(χχχ)-Β(υζε)-ΜΝτοκουμέντο ,με χυσιμο..?
παντωςαν ησουν πρωτοσελιδο στην εσπρεσο εγω θα γινομουν φανατικος αναγνωστης της μεταΕγώ και η Μαντόνα, talk of the town ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πέρασε λίγο μωρό..
Ναι ρε παιδιά άντε να οργανωθούμε, τι πράματα είναι αυτά, ανοργάνωτοι εντελώς είμαστε, και μένω με τη χαρά μόνο η γυναίκα!!☹Νομίζω να ξεκινήσουμε να δηλώνουμε συμμετοχές για να σχηματιστούν οι δεκαδες
ξερει να μας κραταει ξυπνιουσ και ορθιουσΔε θα μας αφήσεις να κοιμηθούμε βραδιάτικα!!!
Μια χαρά το βλέπω… και κλειστό για αυτό που σου κάνανε καυλα!!!Κατακόκκινο μου το κάνανε..?