Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Μη γίνεσαι κακός ρε θείοΝαι το βλέπω, καυλάντα με την Τζο-Τζο....
Μη γίνεσαι κακός ρε θείοΝαι το βλέπω, καυλάντα με την Τζο-Τζο....
Ε ναι το νήμα μου φιλοξενεί τους πάντες και όλες τις απόψεις, από παρτουζες, αχαλίνωτο σεξ,μέχρι ποδόσφαιρο και συζήτηση περί ψυχολογικών προβλημάτωνΝαι το βλέπω, καυλάντα με την Τζο-Τζο....
μην βριζεις ρε θειοΕ ναι το νήμα μου φιλοξενεί τους πάντες και όλες τις απόψεις, από παρτουζες, αχαλίνωτο σεξ,μέχρι ποδόσφαιρο και συζήτηση περί ψυχολογικών προβλημάτων
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σου απάντησα ρε γκρίνια
Εσύ hard anal,εμείς boner made from (stainless) steelΝα βάλω και το κωλαράκι μου εντωμεταξύ..Δεν θυμάμαι αν την έβαλα, ειναι μετά από hard anal..
ρε δεν ντρεπεσαι;ουτε μια καλησπερα;Εσύ hard anal,εμείς boner made from (stainless) steel
ρε δεν ντρεπεσαι;ουτε μια καλησπερα;
Άσε καλύτερα...είναι ατσαλοκαυλωμένος κι αν μπει θα μας βγάλει κάνα μάτι...ρε δεν ντρεπεσαι;ουτε μια καλησπερα;
Καλησπέρα μισθωτέρε δεν ντρεπεσαι;ουτε μια καλησπερα;
Φτιαγμένο από ατσάλι είναι ρε θείοΆσε καλύτερα...είναι ατσαλοκαυλωμένος κι αν μπει θα μας βγάλει κάνα μάτι...
Να φύγουν τα χοντράδια και μετά...
Μικρό παιδί είναι έτσι πρέπειΆσε καλύτερα...είναι ατσαλοκαυλωμένος κι αν μπει θα μας βγάλει κάνα μάτι...
Να φύγουν τα χοντράδια και μετά...
Μια μικρή συμπλήρωσηΜικρό και όμορφο παιδί είναι έτσι πρέπει
για πολυ πουτσαη κολαρα σουΝα βάλω και το κωλαράκι μου εντωμεταξύ..Δεν θυμάμαι αν την έβαλα, ειναι μετά από hard anal..
Στην ανάπτυξη είμαιΜικρό παιδί είναι έτσι πρέπει
? και αντέχει πολύ μωρό...για πολυ πουτσαη κολαρα σου
Ακόμη μια διόρθωση? αντέχει πολύ και θέλει ακόμη περισσότερο μωρό...
Ξέρεις πόσο αδυναμία του έχω... Στον άνοιξαν για τα καλά κούκλα μουΝα βάλω και το κωλαράκι μου εντωμεταξύ..Δεν θυμάμαι αν την έβαλα, ειναι μετά από hard anal..
Ξέρω αγάπη..από χθες τον έδωσα απλόχερα ...!Ξέρεις πόσο αδυναμία του έχω... Στον άνοιξαν για τα καλά κούκλα μου
Ρε τους τυχερούςΞέρω αγάπη..από χθες τον έδωσα απλόχερα ...!