Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 167.347
Ε ναι ,γεννήθηκα έξω από το Buckingham ?αριστοκράτισσα
Ε ναι ,γεννήθηκα έξω από το Buckingham ?αριστοκράτισσα
Μεγάλωσες στα ανάκτορα?Ε ναι ,γεννήθηκα έξω από το Buckingham ?
Στους σταυλους δίπλα ?Μεγάλωσες στα ανάκτορα?
Ξέρεις ότι εκεί μέσα βγαίνουν άγρια Ένστικτα για σεξΣτους σταυλους δίπλα ?
να σε έπαιρνα μες στα αχυρα, μωρόΕ ναι ,γεννήθηκα έξω από το Buckingham ?
Στον Ολυμπιακό ταιριάζουμε να ξέρεις.
Μπορεί και ο "θειο" @troubakhs να το επιβεβαιώσει.
Πήγα στους δίπλα ,ξέρω έδωσα παρών ?
Σας άφησα μήνυμα μεσα, εντωμεταξύ ο άλλος με ρώτησε τι είναι οφσάιντ..χαχαχαχα πες του να.τον πάρω να παίξουμε σε 5×5 να του δείξω πολλά που ξέρω ?
Πολλά στη μπάλα εντός γηπέδου ή κρεβατιού?Σας άφησα μήνυμα μεσα, εντωμεταξύ ο άλλος με ρώτησε τι είναι οφσάιντ..χαχαχαχα πες του να.τον πάρω να παίξουμε 5×5 να του δείξω πολλά ?
στο 5Χ5 δεν υπαρχει offsideΣας άφησα μήνυμα μεσα, εντωμεταξύ ο άλλος με ρώτησε τι είναι οφσάιντ..χαχαχαχα πες του να.τον πάρω να παίξουμε 5×5 να του δείξω πολλά ?
Βρε μεταφορικά το έγραψα, χαχχχαχαχαχαχαχχα!!στο 5Χ5 δεν υπαρχει offside
off side στο κρεβάτι είναι όταν βγει το καυλί από το μουνί και χωθεί στον κόλο - αλλά όχι απλά επιτρέπεται, επιβάλλεται..Βρε μεταφορικά το έγραψα, ξέρω χαχχχαχαχαχαχαχχα!!
Τι κάνεις τρελό αγόρι μου ??
Λεπτομερέστερη παρουσίαση του όρου !!χαχαχαχα!off side στο κρεβάτι είναι όταν βγει το καυλί από το μουνί και χωθεί στον κόλο - αλλά όχι απλά επιτρέπεται, επιβάλλεται..
Σου αρέσουν τα "στημένα" στο κρεβάτι?Λεπτομερέστερη παρουσίαση του όρου !!χαχαχαχα!
Googlare κανονισμούς 5χ5 και δες ,σαν ορος αν θυμάμαι από το 20 δεν υπάρχει ,αν δεν κάνω λάθοςΕΓΩ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΣΤΟ 5Χ5 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΦΣΑΙΝΤ
Εσύ πούτσα σου, μπαίνεις κι ένα γεια δεν περνάς να πεις...Μεγάλωσες στα ανάκτορα?
Παράγκα, αμε!!Σου αρέσουν τα "στημένα" στο κρεβάτι?
Δουλειές ρε νιμούΕσύ πούτσα σου, μπαίνεις κι ένα γεια δεν περνάς να πεις...
Και εμένα μ αρέσει να "εκτελώ" τα "στημένα"Παράγκα, αμε!!
θελω απο μελος να μαθω ΟΧΙ απο γκουκλGooglare κανονισμούς 5χ5 και δες
Ναι το βλέπω, καυλάντα με την Τζο-Τζο....Δουλειές ρε νιμού