Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.693
Το ξέρεις ότι πάντα χαιρομαι να σε βλέπω κάβλιαρη...καβλωστων μου
Το ξέρεις ότι πάντα χαιρομαι να σε βλέπω κάβλιαρη...καβλωστων μου
ποσο χαιρεσε δηλαδη?Το ξέρεις ότι πάντα χαιρομαι να σε βλέπω κάβλιαρη...
Θα στο ξανα-δείξω από κοντά..?ποσο χαιρεσε δηλαδη?
αφου η τακτικη μου ειναι μια φοραΘα στο ξανα-δείξω από κοντά..?
....λες να γίνω εξαίρεση?κάτι σου χρωστώ εξάλλου.. ?αφου η τακτικη μου ειναι μια φορα
δευτερη σπανια
Πατουσακια για χυσιμο και κωλαρα για σκίσιμοΚάποιοι ζητάτε πατουσακια, κάποιοι στα 4 να παίζω σολο,ορίστε μ ένα σμπάρο 2 τρυγόνια ?
μετα θα εχουμε σχεση....λες να γίνω εξαίρεση?κάτι σου χρωστώ εξάλλου.. ?
Βρε βρε το γουρουνάκι είδε κωλαράκι και μπήκε ?Πατουσακια για χυσιμο και κωλαρα για σκίσιμο
Δεν μπήκα ακόμα... Απ'έξω πέρασα και είδα.?Βρε βρε το γουρουνάκι είδε κωλαράκι και μπήκε ?
Μακριά από μας αυτά ?μετα θα εχουμε σχεση
Ελα Θεσσαλονικη καυλα μου?Κάποιοι ζητάτε πατουσακια, κάποιοι στα 4 να παίζω σολο,ορίστε μ ένα σμπάρο 2 τρυγόνια ?
για φραπε παρεα;Ελα Θεσσαλονικη καυλα μου?
Goddess* αγορίνα μου .. καθότι λόγω καταγωγής το μιλώ το αγγλικό ??godess
Ωραίο σέξι παντελόνι!
?Ωραίο σέξι παντελόνι!
Ένα μεροκάματο της δουλειάς και ένα ως διορθωτρια αναρτήσεων μας από το bou.!Goddess* αγορίνα μου .. καθότι λόγω καταγωγής το μιλώ το αγγλικό ??
Εύστοχο!!!! Χαριτολογώντας διόρθωσα ,εννοείται!!Ένα μεροκάματο της δουλειάς και ένα ως διορθωτρια αναρτήσεων μας από το bou.!
Δίκαιο αφού ασχολείσαι και με διορθώσεις!
Καλά έκανες ...αν γράφαμε τεστ θα μας έκοβαν βαθμούς.Εσυ τουλάχιστον δεν τιμωρησες με απώλεια βαθμών τον συναγωνιστή μας.Εύστοχο!!!! Χαριτολογώντας διόρθωσα ,εννοείται!!
Οχι ,γιατί είναι αδυναμία μου!!!Καλά έκανες ...αν γράφαμε τεστ θα μας έκοβαν βαθμούς.Εσυ τουλάχιστον δεν τιμωρησες με απώλεια βαθμών τον συναγωνιστή μας.