kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.796
- Πόντοι
- 4.496
Πάντως τύπε τρελός, πρέπει να παραδεχτούμε πως και η γλώσσα του μπουτελείακομ έχει τις ομορφιές της. Κρεμπιέ και διπλόπουτσα ασούμε ????
Nice ..?pretty good but i had some personal issues but now im ok
Όλοι βγαίνουμε από εδώ με την υποτροφία έτοιμη για το ΧάρβαρντΠάντως τύπε τρελός, πρέπει να παραδεχτούμε πως και η γλώσσα του μπουτελείακομ έχει τις ομορφιές της. Κρεμπιέ και διπλόπουτσα ασούμε ????
Σήκωσε λίγο και το κάτω μέρος...
Πονηρε άντρα ..Αφού το έχεις δει..το έχεις γευτεί..Σήκωσε λίγο και το κάτω μέρος...
Παίζω επιθετικά...?Πάντως ξέρεις να χτυπάς όταν πρέπει!!!
Νοκ νταουν μωρό σε πήγα.. Όχι νοκ άουτ.. ???Προσωπικά με τη τελευταία φωτογραφία, δέχτηκα μέτρημα ? ευτυχώς σήκωσα τα γάντια πριν φτάσει στο 10??
ηταν σε θεση υπον για αυτοΝοκ νταουν μωρό σε πήγα.. Όχι νοκ άουτ.. ???
Σου εύχομαι ένα καλό χύσιμο με τον τυχερό!!!Ωραίο το διάλλειμα,ευχάριστο!! άντε να πάω γιατι έχω τελευταίο ραντεβού έναν κύριο που συμπαθώ πολύ να δω και μετά ξεκούραση, νανάκια !!Ένα άκρως καβλιαρικο Σαββατόβραδο να έχετε!!!?
in order to be a horny saturday night we must have you in our beds completely nakedΩραίο το διάλλειμα,ευχάριστο!! άντε να πάω γιατι έχω τελευταίο ραντεβού έναν κύριο που συμπαθώ πολύ να δω και μετά ξεκούραση, νανάκια !!Ένα άκρως καβλιαρικο Σαββατόβραδο να έχετε!!!?
Ααααυτα είναι τα ωραία..!!
Καυλιμέρα..!!??Καλημέρα
Καλημέρα αγόριΚαυλιμέρα..!!??
Tυγχανω θαυμαστής της Βασιλίσσης Ελισσάβετ ...υπόδειγμα ηγετιδος.Πωπω 2 αγόρια που μ έχουν συναντήσει,και με κάνουν λες και Είμαι στ ανάκτορα και μιλώ με την Ελίζαμπεθ !☺☺☺☺