Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.967
Στο τέλος απο το λέγε λεγε θα το πιστέψω ότι είμαι τρελή ρε φίλε και θα γυρνάω σα τη Μαρία Αντουανετα στους δρόμους ?
Δεν ξέρω λογική ξελογικη .τέτοια με εξιταριυν εμένα .χαιδεματα αγγίγματα ...το μάτι....το παιχνίδιΜια χαρά Alice ! Λογική επιθυμία και η φαντασίωση σου
Κάποιος έχει γράψει ότι έχω και πτυχίο ?Στο τέλος απο το λέγε λεγε θα το πιστέψω ότι είμαι τρελή ρε φίλε και θα γυρνάω σα τη Μαρία Αντουανετα στους δρόμους ?
....Alice ειμσι σίγουρη ότι όσοι διαβάζουν εδώ τον έχουν παίξει ήδη μια φορά έχοντας φανταστεί την εικόνα...?Δεν ξέρω λογική ξελογικη .τέτοια με εξιταριυν εμένα .χαιδεματα αγγίγματα ...το μάτι....το παιχνίδι
Τελικά εμείς έχουμε πολλά κοινά τπτ τυχαίο καβλιαρικο κορίτσι.......Alice ειμσι σίγουρη ότι όσοι διαβάζουν εδώ τον έχουν παίξει ήδη μια φορά έχοντας φανταστεί την εικόνα...?
Κι εγώ έχω 3 διπλώματα κ 5 βραβεία ? μόνη μου το γράφω ε!!!πριν το μαγαζί ήμουν αστρολόγος !!!!κάντε το Σκριν σοτ μη χαθεί .μόνη μου το έγραψα !!!!Κάποιος έχει γράψει ότι έχω και πτυχίο ?
Εντάξει ίσως όχι να τον παίξουμε, αλλά η φαντασία έχει χτυπήσει κόκκινα..............Alice ειμσι σίγουρη ότι όσοι διαβάζουν εδώ τον έχουν παίξει ήδη μια φορά έχοντας φανταστεί την εικόνα...?
Μεταφορικά μωρό μου...?Εντάξει ίσως όχι να τον παίξουμε, αλλά η φαντασία έχει χτυπήσει κόκκινα..........
Ειναι σέξυ ρε παιδί μου ..τέτοια με καυλώνουν σου λέω...το σεξ έλα βάλτο δε λέει κάτι...κ στην προσωπική μου ζωή τέτοια σενάρια μαρεσουν ..σκηνικά ρούχα στορυ ...αλλά αυτό που δεν έχω κάνει είναι αυτό που σου είπα...να κάνω μασάζ κ να έχουμε κ μια πρόστυχη καυλιάρα ....να με καυλώνει όμως...να τις αρέσει να το ζει πράγματι...όχι μαλακίες....Alice ειμσι σίγουρη ότι όσοι διαβάζουν εδώ τον έχουν παίξει ήδη μια φορά έχοντας φανταστεί την εικόνα...?
Κι εγώ έχω 3 διπλώματα κ 5 βραβεία ? μόνη μου το γράφω ε!!!πριν το μαγαζί ήμουν αστρολόγος !!!!κάντε το Σκριν σοτ μη χαθεί .μόνη μου το έγραψα !!!!
Σε μη κερδοσκοπικο σεξ,ο θεατρινισμος ξενερώνει ,σωστάΕιναι σέξυ ρε παιδί μου ..τέτοια με καυλώνουν σου λέω...το σεξ έλα βάλτο δε λέει κάτι...κ στην προσωπική μου ζωή τέτοια σενάρια μαρεσουν ..σκηνικά ρούχα στορυ ...αλλά αυτό που δεν έχω κάνει είναι αυτό που σου είπα...να κάνω μασάζ κ να έχουμε κ μια πρόστυχη καυλιάρα ....να με καυλώνει όμως...να τις αρέσει να το ζει πράγματι...όχι μαλακίες
Κάθεσαι εσύ ξάπλα αραχτός...είμαι εγώ με τις ζαρτιερες μου...(χειμωνιαζει κιόλας...)σου κάνω μασάζ χύνω λάδι έτσι μπόλικο...έρχεται κ η Τζοάννα έτσι τι χαϊδεύουμε ...στον πιάνω εγώ τις τον χώνω στο στόμα ...να κάθεται πάνω σου να τον βάζω εγώ μέσα της....τέτοια πραγματακια...οοολα αυτά πολλυ αργά πολλυ αισθησιακά....1 γκόμενα με καυλώνε χρόνια για να το κάνω αλλά που να τη βρεις?μια πορνοστάρ η arleta oceana.αν εκπέμπει τέτοιο ερωτισμό κ η Τζοάννα θέλω να το δοκιμάσω?Εντάξει ίσως όχι να τον παίξουμε, αλλά η φαντασία έχει χτυπήσει κόκκινα..........
Αυτά περιμένω... Πως και πως!Τα χειρότερα θα κάνουμε..!!!
Ειμαι γεννημένη πορνοστάρ ?...περαν πλάκας έχω φαντασίωση πχ εγώ να είμαι με ζευγάρι κανονικά παντρεμένο,και να με γαμα ο άντρας και η άλλη να μη μας αγγίζει αλλά να κοίτα και να καβλωνει ενώ ταυτόχρονα έχει ζήλια μέσα της.Με καβλωνει η εικόνα αυτήΚάθεσαι εσύ ξάπλα αραχτός...είμαι εγώ με τις ζαρτιερες μου...(χειμωνιαζει κιόλας...)σου κάνω μασάζ χύνω λάδι έτσι μπόλικο...έρχεται κ η Τζοάννα έτσι τι χαϊδεύουμε ...στον πιάνω εγώ τις τον χώνω στο στόμα ...να κάθεται πάνω σου να τον βάζω εγώ μέσα της....τέτοια πραγματακια...οοολα αυτά πολλυ αργά πολλυ αισθησιακά....1 γκόμενα με καυλώνε χρόνια για να το κάνω αλλά που να τη βρεις?μια πορνοστάρ η arleta oceana.αν εκπέμπει τέτοιο ερωτισμό κ η Τζοάννα θέλω να το δοκιμάσω?
Κάθεσαι εσύ ξάπλα αραχτός...είμαι εγώ με τις ζαρτιερες μου...(χειμωνιαζει κιόλας...)σου κάνω μασάζ χύνω λάδι έτσι μπόλικο...έρχεται κ η Τζοάννα έτσι τι χαϊδεύουμε ...στον πιάνω εγώ τις τον χώνω στο στόμα ...να κάθεται πάνω σου να τον βάζω εγώ μέσα της....τέτοια πραγματακια...οοολα αυτά πολλυ αργά πολλυ αισθησιακά....1 γκόμενα με καυλώνε χρόνια για να το κάνω αλλά που να τη βρεις?μια πορνοστάρ η arleta oceana.αν εκπέμπει τέτοιο ερωτισμό κ η Τζοάννα θέλω να το δοκιμάσω?
Ναι, βέβαια τώρα, μπόλικο λάδι και στο στόμα, μάλλον δεν ενδείκνυται, εκτός αν είναι ελαιόλαδο, που είναι και υγιεινό........Κάθεσαι εσύ ξάπλα αραχτός...είμαι εγώ με τις ζαρτιερες μου...(χειμωνιαζει κιόλας...)σου κάνω μασάζ χύνω λάδι έτσι μπόλικο...έρχεται κ η Τζοάννα έτσι τι χαϊδεύουμε ...στον πιάνω εγώ τις τον χώνω στο στόμα ...να κάθεται πάνω σου να τον βάζω εγώ μέσα της....τέτοια πραγματακια...οοολα αυτά πολλυ αργά πολλυ αισθησιακά....1 γκόμενα με καυλώνε χρόνια για να το κάνω αλλά που να τη βρεις?μια πορνοστάρ η arleta oceana.αν εκπέμπει τέτοιο ερωτισμό κ η Τζοάννα θέλω να το δοκιμάσω?
Κάβλες Ε?
Μας γαμησες τη φαντασίωση ????Ναι, βέβαια τώρα, μπόλικο λάδι και στο στόμα, μάλλον δεν ενδείκνυται, εκτός αν είναι ελαιόλαδο, που είναι και υγιεινό........
θέλει η πουτανα να κρυφτεί αλλα η χαρα δεν την αφήνει ?????Αυτά περιμένω... Πως και πως!
Σουτ καλέ πιπέριθέλει η πουτανα να κρυφτεί αλλα η χαρα δεν την αφήνει ?????
Καλοοοοοο?εμένα μαρεσουν στο γραφείο τα γυαλακια...ξέρεις να σας φέρω τον καφέ σας??που να τον ακουμπήσω?μπορώ να φύγω η θα με χρειαστείτε τίποτε άλλο???Ει
Ειμαι γεννημένη πορνοστάρ ?...περαν πλάκας έχω φαντασίωση πχ εγώ να είμαι με ζευγάρι κανονικά παντρεμένο,και να με γαμα ο άντρας και η άλλη να μη μας αγγίζει αλλά να κοίτα και να καβλωνει ενώ ταυτόχρονα έχει ζήλια μέσα της.Με καβλωνει η εικόνα αυτή
τι σουτ ρε ποδόσφαιρο παίζουμε ???Σουτ καλέ πιπέρι