barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.012
- Πόντοι
- 5.506
Ναι, μεταξύ μας.Μυστικό να το κρατήσω δλδ.. ?
Βλέπουν το thread συνολικά 89 άτομα (22 μέλη και 67 επισκέπτες)
Ναι, μεταξύ μας.Μυστικό να το κρατήσω δλδ.. ?
Alice σε συμπάθησα με τη μια το ξέρεις, αρα όλα open μ εμάς!!!!Καλά σε λεω κάβλιαρα ?κοίτα λεσβιακό δε το έχω αλλά αν με τράβα η άλλη παίζω με το μυαλό μου..
Οχι λεσβιακό μωρέ.ουτε εμένα μαρεσουν οι γυναίκες...μαρεσει ακριβώς το σκηνικό που σου λέω.κ για να καυλωσω πρέπει να νε καυλιάρα η άλλη...εσύ βγάζεις κάτι έτσι πρόστυχο .κ εμφανισιακά κ αυτά που γράφεις ...το παιχνίδι μαρεσει...εγώ με τον άντρα θα παίζω...να τον καυλώνω καυλώνω φουλ κ να σε πηδάει μπροστά μου...αλλά όχι αμέσως να σε πηδήξει ..να παίξουμε πρώτα...εγώ να κοιτάω θέλω να γίνω όλα με αργές κινήσεις....Καλά σε λεω κάβλιαρα ?κοίτα λεσβιακό δε το έχω αλλά αν με τράβα η άλλη παίζω με το μυαλό μου..
?????????Ναι, μεταξύ μας.
Έχω καταλάβει ομορφιά μου.. ?Οχι λεσβιακό μωρέ.ουτε εμένα μαρεσουν οι γυναίκες...μαρεσει ακριβώς το σκηνικό που σου λέω.κ για να καυλωσω πρέπει να νε καυλιάρα η άλλη...εσύ βγάζεις κάτι έτσι πρόστυχο .κ εμφανισιακά κ αυτά που γράφεις ...το παιχνίδι μαρεσει...εγώ με τον άντρα θα παίζω...να τον καυλώνω καυλώνω φουλ κ να σε πηδάει μπροστά μου...αλλά όχι αμέσως να σε πηδήξει ..να παίξουμε πρώτα...εγώ να κοιτάω θέλω να γίνω όλα με αργές κινήσεις....
Ναι, μεταξύ μας.
Ξέχασα να σημειώσω για τα πρακτικά οτι στα 22 μέλη συμπεριλαμβάνονται και οι γνωστοι 3-4 μαλάκες. Όλα τα διαβάζουν, ΟΛΑ.Έχουμε πολύ κοινό Ε?
Αποχωρώ για λίγο πείτε τα και έρχομαι εντός ολιγου
Κάνε την τρελλα που σε ευχαριστεί για να σε υγιείς αλλιώς θα αποκτήσεις μια τρελλα που σε αρρωσταίνει ?Πέστα καλέ μου, μες Στη τρέλα είμαι όταν γαμιεμαι ?
????Ξέχασα να σημειώσω για τα πρακτικά οτι στα 22 μέλη συμπεριλαμβάνονται και οι γνωστοι 3-4 μαλάκες. Όλα τα διαβάζουν, ΟΛΑ.
Καλά σήμερα ζωγραφίζεις..........Επειδή βλέπω ότι έχουμε κόσμο?από αύριο να φοράτε τα καλά σας,μη μας βλέπουν σα γύφτους ?
Από αύριο θα βρίζω, τα γνωστά μωρέ ????Καλά σήμερα ζωγραφίζεις..........
Δεν πιστεύω να χρειαστεί, κατά βάθος όλοι σ'αγαπάμε......Από αύριο θα βρίζω, τα γνωστά μωρέ ????
...εκτός από τη μεγάλη των μπάτσων σχολή ????Δεν πιστεύω να χρειαστεί, κατά βάθος όλοι σ'αγαπάμε......
Να σου πω τι σκέφτηκα τώρα...πως όλοι αγαπάνε το τρελό του χωριού χαχαχαχχα χαχαχαχα !!!Δεν πιστεύω να χρειαστεί, κατά βάθος όλοι σ'αγαπάμε......
Όλοι, όλοι λέμε, ΟΛΟΙ............εκτός από τη μεγάλη των μπάτσων σχολή ????
Σε αυτό το σόου συμμετέχω και εγώ ε....!Αυτοί που μ έχουν δει κορίτσι, λένε την αλήθεια το έχω ξαναπεί, αυτοί που δε μ έχουν δει λένε ψέματα..Κάτι παρόμοιο παίζει κ.σε σένα, γι αυτό σε έφερα έδω να τα δεις... λοιπόν νομίζω ότι έχουμε να ετοιμάσουμε και ένα σοου με λάδια και ζαρντιερες Ε,??????
Ναι αλλα συνήθως ο "τρελός" είναι ο πιο καλός άνθρωποςΝα σου πω τι σκέφτηκα τώρα...πως όλοι αγαπάνε το τρελό του χωριού χαχαχαχχα χαχαχαχα !!!
?Ναι αλλα συνήθως ο "τρελός" είναι ο πιο καλός άνθρωπος
Τα χειρότερα θα κάνουμε..!!!Σε αυτό το σόου συμμετέχω και εγώ ε....!