Διαγραμμένο μέλος 33549
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.581
- Πόντοι
- 3.665
Πρέπει να βρούμε και οι υπόλοιποι την αγαπημένη μας θέση στο σώμα σου..Μμμμ....
Κι εγω ξερω καλα τη δικια σου στο σωμα μουΞέρω πολύ καλά την αγαπημένη σου θέση στο σώμα μου . .?
Καλημερα ολη μερα με τετοια θεα..Τη Καλημέρα μου..
Δυσαρεστημένο σε κόβω από τις συναναστροφές σου στον αγοραίο έρωτα...Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω άποψη διοτι πρώτον δεν είμαι άντρας να πληρώνω , δεύτερον δε ξέρω από ζωή στην επαρχία και τρίτον σέβομαι εν μέρη όλες τις κύριες που κάνουν αυτή τη δουλειά Αφού είμαι μια απ αυτές, ΑΛΛΑ σίγουρα υπάρχουν και τα ΠΑΡΑΤΡΆΓΟΥΔΑ όπως σε όλες τις δουλειές γλυκέ μου,και σίγουρα ξέρεις καλύτερα εσύ που τα ζεις ?Είστε τυχεροί που έχετε τέτοιες γυναικάρες εκεί στην Αθήνα..Στην επαρχία έχουμε πήξει στα ίδια και τα ίδια και πολλές έχουν πάρει τον αμανέ ψηλά και τις τιμές επίσης... Πιο πολύ για κλωτσίδια είναι παρά για σεξάκι...
Όταν είσαι στο κέντρο των εξελίξεων, κοντά στη μεγάλη αγορά και πεινάσεις, τρως ό,τι τραβάει η ψυχή σου. Όταν βρεθείς σε ένα χωριό π, χ θα φας ό, τι έχει η τοπική ταβέρνα αναγκαστικά ?? Δεν αποκλείεται να είναι καλό αλλά "αυτό" υπάρχει!!! Μόνο!!! ?Δυσαρεστημένο σε κόβω από τις συναναστροφές σου στον αγοραίο έρωτα...Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω άποψη διοτι πρώτον δεν είμαι άντρας να πληρώνω , δεύτερον δε ξέρω από ζωή στην επαρχία και τρίτον σέβομαι εν μέρη όλες τις κύριες που κάνουν αυτή τη δουλειά Αφού είμαι μια απ αυτές, ΑΛΛΑ σίγουρα υπάρχουν και τα ΠΑΡΑΤΡΆΓΟΥΔΑ όπως σε όλες τις δουλειές γλυκέ μου,και σίγουρα ξέρεις καλύτερα εσύ που τα ζεις ?
Υποθέτω έτσι είναι μάτια μου..Όταν είσαι στο κέντρο των εξελίξεων, κοντά στη μεγάλη αγορά και πεινάσεις, τρως ό,τι τραβάει η ψυχή σου. Όταν βρεθείς σε ένα χωριό π, χ θα φας ό, τι έχει η τοπική ταβέρνα αναγκαστικά ?? Δεν αποκλείεται να είναι καλό αλλά "αυτό" υπάρχει!!! Μόνο!!! ?
Πρόσφατα βρέθηκα στην περιφέρεια για μια δουλειά κι έπρεπε να τιμήσω τα τοπικά ιδρύματα. Σε μια νύχτα πέρασαν από τα μάτια μου τα μισά βιβλία που έχω διαβάσει για πουτάνες και τελικά "έφαγα" αυτό που θεώρησα ως το πιο ασφαλές στην "τοπική αγορά" ? τουλάχιστον δεν κοιμήθηκα νηστικός ?αλλά ούτε δηλητηρίαση έπαθα ???Υποθέτω έτσι είναι μάτια μου..
Γέλασα με τό τρόπο που το έγραψες ?Πρόσφατα βρέθηκα στην περιφέρεια για μια δουλειά κι έπρεπε να τιμήσω τα τοπικά ιδρύματα. Σε μια νύχτα πέρασαν από τα μάτια μου τα μισά βιβλία που έχω διαβάσει για πουτάνες και τελικά "έφαγα" αυτό που θεώρησα ως το πιο ασφαλές στην "τοπική αγορά" ? τουλάχιστον δεν κοιμήθηκα νηστικός ?αλλά ούτε δηλητηρίαση έπαθα ???
Ψύχρα έβαλεΉρθε η ώρα για χαλάρωση...
Τι γλώσσα μιλας ρε συ ?????Και πότε ξεκινά ο αγώνας.Να μας τρελάνεις με γαλαταμπουρικα
Ο ποιος και γιατί?Στο Γαλυφιαννακη δουλευει???
Ολο για μπακλαβαδες και γαλακτομπουρεκα σου λενε....χαχαχαχαΤι γλώσσα μιλας ρε συ ?????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο ποιος και γιατί?
Θελω να στσ γλυψω σαν τρελλος και να στα χυσωωωωωΚατι διαφορετικό ας βάλω..
Ατελειωτο μασαζ....!!!Κατι διαφορετικό ας βάλω..
Αχ μη μου λες τέτοια....πωπω..λιώσιμο...Ατελειωτο μασαζ....!!!
Λάτρης των ποδιών...ε??Θελω να στσ γλυψω σαν τρελλος και να στα χυσωωωωω