Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.526
- Πόντοι
- 2.306
Για σήκωσε και λίγο το baby doll.. ?
Για σήκωσε και λίγο το baby doll.. ?
Ωραία στάση για....αερόβιο σεξάκι!!!
Πραγματικά θέλω να μάθω το συνειρμό σου περί αερόβιας σε αυτή τη ποζα μου χαχαχαχΩραία στάση για....αερόβιο σεξάκι!!!
Για πήδημα για ώρες έτσι στημένη...Και εφόσον είναι ώρες...τί είναι από θέμα προπόνησης;;;Πραγματικά θέλω να μάθω το συνειρμό σου περί αερόβιας σε αυτή τη ποζα μου χαχαχαχ
Έχεις διαβάσει επίσης ότι είμαι προπονητρια, αρα εύστοχο ?πονηρεΓια πήδημα για ώρες έτσι στημένη...Και εφόσον είναι ώρες...τί είναι από θέμα προπόνησης;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τύπε, είσαι αδιάβαστος!!! Αύριο με τον κηδεμόνα σου, λέμε δεν της αρέσει το γλειφομούνι και το δίνει μόνο σε λίγους!!! Πρέπει να δώσεις εξετάσεις πρώτα ? δε λέω πως δεν θα περάσεις αλλά... Θέλει διάβασμα ???
Όταν τιμωρώ εγώ.. είναι απόλαυση ...θα κάνω πιο εντατικά μαθήματα τοτε να είμαι 100% έτοιμος ? για να μην με μαλώσει η δασκάλα! ?
ε τέτοια λες τώρα και θα με κάψεις τελείως!Όταν τιμωρώ εγώ.. είναι απόλαυση ...
Σίγουρα όλοι σκέφτονται να ήταν πίσω σου εκείνη την στιγμή ?
.... Ο τυχερός ήταν αυτός μπροστά ομως...Σίγουρα όλοι σκέφτονται να ήταν πίσω σου εκείνη την στιγμή ?
Εγω θελω να ειμαι ο τυχερος που θα μαι απο πισω.... Ο τυχερός ήταν αυτός μπροστά ομως...
Πάντως για να λέμε και κάτι εκτός από την ερωτική σου πλευρά και τα..προσόντα σου, είσαι τελείως ακομπλεξάριστη και φιλική με όλους μας εδώ..Είτε μας ξέρεις, είτε δεν μας ξέρεις, είτε έχουμε βρεθεί ερωτικά μαζί είτε όχι (όπως εγώ για παράδειγμα)..Αυτό είναι μεγάλο υπέρ σου γιατί η συμπεριφορά παίζει μεγάλο ρόλο σε μια συνάντηση..Τί να την κάνω την άλλη αν είναι μουνάρα αλλά είναι ξινή ή σαν κομοδίνο;; Εσύ πέραν ότι απολαμβάνεις κάθε σεξουαλική σου εμπειρία, απολαμβάνεις και την κουβέντα...Well done
Να σου πω κάτι, πραγματικά μου αρέσει και γουστάρω πολύ την όλη επικοινωνία εδώ.. και με το χαβαλέ και με τη καβλα και με τις μανούρες ...όσο δε ξεφεύγει σε τπτ το πράγμα, είναι οκ ?Δεν είμαι αγαπούλης και δεν γλύφω.Γιατί μπορεί να παρεξηγηθώ από συναγωνιστές χαχαχαχα..Απλά ο εξωστρεφής άνθρωπος, φαίνεται.. Οπότε, δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο
Ξέρω πολύ καλά την αγαπημένη σου θέση στο σώμα μου . .?Εγω θελω να ειμαι ο τυχερος που θα μαι απο πισω