Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 174.865
Απαπα το αγόρι μου...μπορεί να δίνω το κωλαράκι μου παντού αλλά τη καρδιά μου Όχι...???Εννοειτε οτι ζηλευω δε στο εκρυψα αλλωστε
Απαπα το αγόρι μου...μπορεί να δίνω το κωλαράκι μου παντού αλλά τη καρδιά μου Όχι...???Εννοειτε οτι ζηλευω δε στο εκρυψα αλλωστε
αγαπας κι εσυ ε;Μπα θέλω αποκλειστικότητα ,το χοντρούλη δε τον μοιράζομαι...?
Έχει μια κακομοιριά και μια μιζέρια που τον κάνει αγαπούλααγαπας κι εσυ ε;
Απαπα το αγόρι μου...μπορεί να δίνω το κωλαράκι μου παντού αλλά τη καρδιά μου Όχι...???
τελικα αγαπας πολυ και πολλουςΈχει μια κακομοιριά και μια μιζέρια που τον κάνει αγαπούλα
Αφου ειναι ετσι καλαΑπαπα το αγόρι μου...μπορεί να δίνω το κωλαράκι μου παντού αλλά τη καρδιά μου Όχι...???
τελικα αγαπας πολυ και πολλους
αμα τα διαβασει αυτα σιγα μην σηκωθει απο το κρεβατι τουΈχω μεγάλη καρδιά και όχι μόνο ?
Μου γκρινιάζει μεσα τώρα απαπαπα !!!αμα τα διαβασει αυτα σιγα μην σηκωθει απο το κρεβατι του
μαζι με το γαλοκτομπουρεκο θα χρειαστει και καταιφι
αφου αγαπας βελοσιραπτορα οπως λεςΜου γκρινιάζει μεσα τώρα απαπαπα !!!
Να ήταν μόνο 2 καλά θα ήταν...?αφου αγαπας βελοσιραπτορα οπως λες
τι δυο αγαπες εχεις?
.....αχ τα διαβάζει, αλλά οφείλω να.πω την αλήθεια..Ναι.. ?παντως εγω γαμαω καλυτερα απο το χοντρο ετσι;
ετσι να του το τριψω στη μουρη.....αχ τα διαβάζει, αλλά οφείλω να.πω την αλήθεια..Ναι.. ?
Ειπαμε δικια μου ειναι αυτηΈχω μεγάλη καρδιά και όχι μόνο ?
Δε κάνω διπλο με άλλη εγώ...Δε μου βγαίνει ερωτικά με γυναίκα..άντρες, πολλούς άντρες θέλω!☺☺☺☺ετσι να του το τριψω στη μουρη
και να παρεις αντριανα μαζι σου
Σε φιλώ καλό βράδυ και ευχαριστώ που ήρθες ξανά!!ετσι να του το τριψω στη μουρη
και να παρεις αντριανα μαζι σου
Ό,τι πιο σέξυ, ό,τι πιο προκλητικό αυτές οι φωτογραφίες σου!!!!