kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.058
- Πόντοι
- 6.256
Χαλαρά σήμερα
Να πας αλλού, αν θες φασαρία, εδώ λάμπει το νήμα από καθαριότητα.Χαλαρά σήμερα
Μ εχεις για ατομο που θελει φασαριες; το αντιθετο.Να πας αλλού, αν θες φασαρία, εδώ λάμπει το νήμα από καθαριότητα.
Είσαι ειρων..κάποιες φορές..Η ειρωνια δεν είναι χιούμορ,τεσπα δε το συνεχίζω ,δημόσια..Μ εχεις για ατομο που θελει φασαριες; το αντιθετο.
?????παντως για οσους δεν εχουν βρεθει με την τζοαννα αν και προσφερει απλοχερα την πισω τρυπουλα της ειναι τοσο σφιχτη και στενη που νομιζεις οτι εισαι ο πρωτος της απο πισω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οντως περασα πολυ ωραια μαζι σου και αναμενω την επομενη φορα
Ε καλα, ουδείς άσφαλτος που ελεγε και η άτζελαΕίσαι ειρων..κάποιες φορές..Η ειρωνια δεν είναι χιούμορ,τεσπα δε το συνεχίζω ,δημόσια..
Δεν είμαι αποκλειστική ???εχω ενα φιλο που τον ποναει η μεση του αλλα θελει να σε συναντησει
δεν γραφει εδω
κανεις ραντεβου κατ οικον?
κριμααααΔεν είμαι αποκλειστική ???
Πες στο αγόρι αυτό που μάλλον το ξέρω? ότι μου λείπει και θέλω πολύ να το δω....πάλι..πάω να δω τι θέλει ο γκρινιάρης ?κριμαααα
θα του το πω
αυτος ειναι τεμπελης. Θα συναντηθειτε μονο αν του υποσχεθεις και φασιναΠες στο αγόρι αυτό που μάλλον το ξέρω ότι μου λείπει και θέλω πολύ να το δω....πάλι..
Μιλάω μαζι του τώρα και βρίζει πονάει ??????αυτος ειναι τεμπελης. Θα συναντηθειτε μονο αν του υποσχεθεις και φασινα
οπου να ναι θα ψοφησει το ορθιο πτωμα
Ασε ρε το σαπακιΜιλάω μαζι του τώρα και βρίζει πονάει ??????
Θα του Ξαναπάρω μια πίπα να ισιωσει ο μπέμπης..Ασε ρε το σαπακι
τον κοντοψωλη
αυτος σηκωνετε μονο με γερανο απο το κρεβατι τουΘα
Θα του Ξαναπάρω μια πίπα να ισιωσει ο μπέμπης..
Και πριν από τη μέση Του γκρινιάρης ήταναυτος σηκωνετε μονο με γερανο απο το κρεβατι του
Η Τζοανα ειναι?Καλημέρα, φωτογραφία για να πάει καλά η μέρα δεν μας έβαλες
Πάρε μου δώρο εσύ Καλε ?Jo πάρε καινούργιο κινητό για καλύτερες φωτογραφίες!