Διαγραμμένο μέλος 33549
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.581
- Πόντοι
- 3.665
Κάθε μέρα βαράς αερόβια Jo..Πρόσεχε μην καείς χαχαχαχα.. Καλησπέραααα
Το septum υποθέτω ?Μου αρέσουν πολύ αυτά τα piercings επάνω σου.
Κάνω και εξαιρέσεις, ειδικά σε κάποια τώρα τελευταία ραντεβού..Κριμα παντως που δεν σου αρεσει να σε γλειφουν :/
παντως εγω ειχα περασει πολυ ωραια μαζι σου κριμα ειναι να μην εχω χρονο να ξανα ερθωΚάνω και εξαιρέσεις, ειδικά σε κάποια τώρα τελευταία ραντεβού..
παντως εγω ειχα περασει πολυ ωραια μαζι σου κριμα ειναι να μην εχω χρονο να ξανα ερθω
Σου εστειλα πμΧαίρομαι πολύ που πέρασες όμορφα,και θα χαρώ να τα ξαναπούμε!!
Προπονήσεις, ενδιάμεσα ραντεβού, στα πεταχτά μπήκα σημερα..τώρα χαλαρώνω...ε και κάθε μέρα ένταση δε λέει, χρειάζεται η ηρεμία..κατάλαβα που το πήγες ... Η ξανθιά ?Jo
Σκουπισες ξεσκονισες σφουγγαρισες?
Πολυ καθαρο το βλεπω το νήμα
Έβγαλες και σκουπιδια?Προπονήσεις, ενδιάμεσα ραντεβού, στα πεταχτά μπήκα σημερα..τώρα χαλαρώνω...ε και κάθε μέρα ένταση δε λέει, χρειάζεται η ηρεμία..κατάλαβα που το πήγες ... Η ξανθιά ?
Τρώγεσαι και εσύ.. σουτ ?Έβγαλες και σκουπιδια?
Τα ανακυκλώσιμα στον μπλε κάδο?
Πες μας νοικοκυρούλα μας
Ωχ, νομιζα πως σου στελνα πμΤρώγεσαι και εσύ.. σουτ ?
Εγώ τις δουλειές μου κοιτάω και είναι μπόλικες δόξα το Θεό,Με αυτά που δε μ αφορούν,Δεν ασχολούμαιΩχ, νομιζα πως σου στελνα πμ
Νομιζαμε πως ειχες αναδουλειέςΕγώ τις δουλειές μου κοιτάω και είναι μπόλικες δόξα το Θεό,Με αυτά που δε μ αφορούν,Δεν ασχολούμαι
αρχιζω να πιστευω οτι εισαι κομουνιστης ...Jo , για πε,
Εκανες και ξαράχνιασμα?
αλλο να βλεπεις τις τρυπουλες αυτες και αλλο να μπαινεις μεσα τους
οντως περασα πολυ ωραια μαζι σου και αναμενω την επομενη φοραΤελικά πρέπει να πέρασες πολύ καλά μαζί μου.. ?