Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.477
Εφόσον προσφέρω κάποιες υπηρεσίες οφείλω να τις δίνω, όπως και αυτές που δε προσφέρω οφειλω να λέω την αλήθεια ...η επιλογή δική σας ?Ειλικρινεστατη!!!
Εφόσον προσφέρω κάποιες υπηρεσίες οφείλω να τις δίνω, όπως και αυτές που δε προσφέρω οφειλω να λέω την αλήθεια ...η επιλογή δική σας ?Ειλικρινεστατη!!!
Πολυ σπάνιο πλέον να βρεις καλό άνθρωπο εκει εξω...Πραγματικά είναι όμορφο να σου μιλάνε με ευγένεια , εγώ όταν έκανα επίθεση παλιά ήταν γιατί λάμβανα επιθετική συμπεριφορά ..τεσπα..αχ ωραία μέρα ηλιόλουστη, για καφέ έξω είναι!!!
Γενικά δυσκολέψαν οι σχέσεις των ανθρώπων....μεγάλη συζήτηση, τεσπαΠολυ σπάνιο πλέον να βρεις καλό άνθρωπο εκει εξω...
Πολυ μα παρα πολυ τοξικότητα....
Ολο και καποιος μαλακας θα μπει στο νημα.μιλαμε οπως μας μιλανε κοριτσι αληθεια ποτε θα ανταλαξουμε μπινελικια να θυμηθουμε τα παλια
Έχουμε ηρεμία σήμερα...Ολο και καποιος μαλακας θα μπει στο νημα.
Υπεμονή
Εισαι στο ματι του κυκλωνα μαλλονΈχουμε ηρεμία σήμερα...
Είσαι άψογη με την εξήγηση που κάνεις! Αληθινή και προφανής!Δε τα αποφεύγω γι αυτό ,τουλάχιστον όχι μόνο γι αυτό,εξάλλου είμαι εμβολιασμένη ,θα πω την αλήθεια μου όμως το οφείλω...
Τα φιλιά.. εινσι ιδιαίτερα για μένα..περιέχουν συναίσθημα..και έχω αποφασισει να μη δίνω εξ αρχής..Θέλω να κρατήσω κάτι και για μένα να δώσω όταν πρέπει κ εάν φυσικά μου βγει με κάποιον ιδιαίτερο άνδρα και όχι πελατειακά..ελπίζω να σας κάλυψα..και συγνωμη αν Σας Απογοήτευσα κάποιους..?
Τρέλα είσαι με κάτι τέτοιες πόζες!!!!!
Για γλύψιμο μέχρι να στάξει!!Μέλι που έλεγε και ο Κύπριος στην Ντούβλη
Είσαι άψογη με την εξήγηση που κάνεις! Αληθινή και προφανής!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τρέλα είσαι με κάτι τέτοιες πόζες!!!!!
????Για γλύψιμο μέχρι να στάξει!!Μέλι που έλεγε και ο Κύπριος στην Ντούβλη
Θα της κανεις καρδιογράφημα;Πάρε την καρδούλα απο εκεί γιατί έχω πάρει φορα και θα έχουμε ατύχημα
Σου το είπα, το πρωί ?
Ποιος καλέ????Θα της κανεις καρδιογράφημα;
Τι σου πε η γκρίζλι αρκουδα;Δε ξεχνω
Α κάτι δικό μας ???Τι σου πε η γκρίζλι αρκουδα;
Η Γκρίζλι είναι Αμερικάνικη τύπε. Η Καφέ αρκούδα είναι Ελληνική!!! Τη συναντάς σε όλη την Ευρώπη αλλά κατά βάση στα Βαλκάνια ?Τι σου πε η γκρίζλι αρκουδα;
Η Γκρίζλι είναι Αμερικάνικη τύπε. Η Καφέ αρκούδα είναι Ελληνική!!! Τη συναντάς σε όλη την Ευρώπη αλλά κατά βάση στα Βαλκάνια ?
Ρογα θέλουμε