Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 173.560
Μες την αταξία και εσύ. ?
σε περιμενω παντα με καινουργια καριολικια
σε περιμενω παντα με καινουργια καριολικια
Μες την αταξία και εσύ. ?
Κάτι μου λέει ότι κάπου εκεί γύρω (στη ντουσιέρα) ήμουν κι εγώ, την ώρα που εσύ έβγαζες σέλφι
Σε όποιον αρέσουν τα μιλφ με καλοδιατηρημένο κορμί και ακόρεστη όρεξη για σεξ από όλες τις τρυπούλες της, χωρίς μα και μου, η Τζοάννα είναι μια πολύ αξιόπιστη λύση. Εκτός από φιλιά, που τα αποφεύγει λόγω covid και για μένα καλά κάνει, το σέρβις της είναι πλήρες και φροντίζει να κάνει ο,τι περνάει από το χέρι της, κι όχι μόνο, για να περάσεις καλά, χωρίς να έχει το μυαλό της στο ρολόι (εκτός κι αν γίνει κατάχρηση αυτής της ανοχής της από τη μεριά του πελάτη) και με πολύ καλή διάθεση και κάβλα από μέρους της. Αρκεί να της φερθείς κι εσύ καλά και να είσαι το ίδιο καθαρός και ευγενής, όπως είναι και εκείνη. Αυτά τα ολίγα από μένα.
Δε τα αποφεύγω γι αυτό ,τουλάχιστον όχι μόνο γι αυτό,εξάλλου είμαι εμβολιασμένη ,θα πω την αλήθεια μου όμως το οφείλω...Γενικά μιλώντας και όχι συγκεκριμένα για την κοπέλα, αυτό ότι αποφεύγω τα φιλιά λόγω covid ενώ κάνω όλα τα υπόλοιπα δεν μπορώ να το καταλάβω
καλως τον πως απο εδω ειδα οτι περνεις αλλου το τσαι σου???Έλειψα σε κανέναν;;;
Κρύωσε ο καιρός και όσο περισσότερα ζεστά πίνεις τόσο καλύτερα για τον οργανισμό σου... Διαφωνείς;;;καλως τον πως απο εδω ειδα οτι περνεις αλλου το τσαι σου???
καθολου συμφωνο απολυταΚρύωσε ο καιρός και όσο περισσότερα ζεστά πίνεις τόσο καλύτερα για τον οργανισμό σου... Διαφωνείς;;;
Ταύτιση απόψεων... Χαίρομαι που υπάρχει και ένας άνθρωπος να τα βλέπει όπως εγώ... Βιάστηκα να γίνω φίλος με τον Κώστα για χάρη της κωλάρας Jo και δεν σε είχα απο κοντά τόσο καιρό. Συγγνώμη κυρ Τάσσοκαθολου συμφωνο απολυτα
Πάρε την καρδούλα απο εκεί γιατί έχω πάρει φορα και θα έχουμε ατύχημα? μια τελευταία και πάμε πάλι πίσω για δουλίτσα!!
συγχωρεμενος τεκνον μουΤαύτιση απόψεων... Χαίρομαι που υπάρχει και ένας άνθρωπος να τα βλέπει όπως εγώ... Βιάστηκα να γίνω φίλος με τον Κώστα για χάρη της κωλάρας Jo και δεν σε είχα απο κοντά τόσο καιρό. Συγγνώμη κυρ Τάσσο
????Πάρε την καρδούλα απο εκεί γιατί έχω πάρει φορα και θα έχουμε ατύχημα
Αυτό θα πει μεγάλη καρδιά.. Πρότυπο για κάθε αρσενικό... Ευχαριστώσυγχωρεμενος τεκνον μου
Ναι αλλά την καρδούλα ακόμα εκεί την έχεις...
Τσακάλι είσαι που κατάλαβες ότι τη φωτο μου αυτή τη τράβηξα χθες που ήμασταν μαζί!!!!????Κάτι μου λέει ότι κάπου εκεί γύρω (στη ντουσιέρα) ήμουν κι εγώ, την ώρα που εσύ έβγαζες σέλφι
Σε όποιον αρέσουν τα μιλφ με καλοδιατηρημένο κορμί και ακόρεστη όρεξη για σεξ από όλες τις τρυπούλες της, χωρίς μα και μου, η Τζοάννα είναι μια πολύ αξιόπιστη λύση. Εκτός από φιλιά, που τα αποφεύγει λόγω covid και για μένα καλά κάνει, το σέρβις της είναι πλήρες και φροντίζει να κάνει ο,τι περνάει από το χέρι της, κι όχι μόνο, για να περάσεις καλά, χωρίς να έχει το μυαλό της στο ρολόι (εκτός κι αν γίνει κατάχρηση αυτής της ανοχής της από τη μεριά του πελάτη) και με πολύ καλή διάθεση και κάβλα από μέρους της. Αρκεί να της φερθείς κι εσύ καλά και να είσαι το ίδιο καθαρός και ευγενής, όπως είναι και εκείνη. Αυτά τα ολίγα από μένα.
Ρογα θέλουμεΤσακάλι είσαι που κατάλαβες ότι τη φωτο μου αυτή τη τράβηξα χθες που ήμασταν μαζί!!!!????
Αυτά είναι ομορφιά Τζο !???
???Αυτά είναι ομορφιά Τζο !???
Τα φιλια είναι το επιστέγασμα μιας όμορφης επαφής με άτομο που μας δίνει πολύ ερωτισμό και μερικές φορές γίνονται αυθόρμητα πάνω στην ένταση τηςΔε τα αποφεύγω γι αυτό ,τουλάχιστον όχι μόνο γι αυτό,εξάλλου είμαι εμβολιασμένη ,θα πω την αλήθεια μου όμως το οφείλω...
Τα φιλιά.. εινσι ιδιαίτερα για μένα..περιέχουν συναίσθημα..και έχω αποφασισει να μη δίνω εξ αρχής..Θέλω να κρατήσω κάτι και για μένα να δώσω όταν πρέπει κ εάν φυσικά μου βγει με κάποιον ιδιαίτερο άνδρα και όχι πελατειακά..ελπίζω να σας κάλυψα..και συγνωμη αν Σας Απογοήτευσα κάποιους..?
Ειλικρινεστατη!!!Δε τα αποφεύγω γι αυτό ,τουλάχιστον όχι μόνο γι αυτό,εξάλλου είμαι εμβολιασμένη ,θα πω την αλήθεια μου όμως το οφείλω...
Τα φιλιά.. εινσι ιδιαίτερα για μένα..περιέχουν συναίσθημα..και έχω αποφασισει να μη δίνω εξ αρχής..Θέλω να κρατήσω κάτι και για μένα να δώσω όταν πρέπει κ εάν φυσικά μου βγει με κάποιον ιδιαίτερο άνδρα και όχι πελατειακά..ελπίζω να σας κάλυψα..και συγνωμη αν Σας Απογοήτευσα κάποιους..?