Καλημέρα καλημέρα
Να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου με τη Jo.
Τη Jo την είχα πάρει πρώτη φορά (και είχα περάσει τέλεια) λίγο πριν ξεκινήσει να μη δέχεται νέους πελάτες (σαν γκολ στις καθυστερήσεις). Αλλά τώρα θα πω για το δυωρο χθεσινό ραντεβού μας.
Τηλεφωνώ και η Jo το σηκώνει αμέσως (και δεν είναι το μόνο που σηκώνει αμέσως) και κλείνουμε ραντεβού στο γνωστό ξενοδοχείο για 2 ώρες. Μπαίνω δωμάτιο και τρέχω για ντους ενώ είχα δώσει αριθμό δωματίου από τη ρεσεψιόν. Έρχεται το κορίτσι, και το δωμάτιο γέμισε φως. Μπαίνει για ένα πολύ γρήγορο φρεσκάρισμα, βγαίνει και ερχεται αισθησιακά στο κρεβάτι. Ξεκινάει μία ωραία πιπα ρωτώντας με πως μου αρέσει και τι όχι για να ξέρει (πολύ σωστό), με έφερε να βαρέσω κόκκινα. Της είπα να ξαπλώσει για ιεραποστολικό, μου φόρεσε το σκούφο και ξεκίνησα τον αγώνα. Ήταν το κάτι άλλο, το μουνακι της έχει τόσο ωραία αίσθηση που λειτουργεί σα μαγνήτης για το πουτσο. Όσο το τραβάς τόσο πιο μέσα πάει μετά. Μία κραυγή καυλας ακουγόταν στο δωμάτιο από τα χειλι της, το τέλος για τη Jo ήρθε δύο φορές σε αυτή τη στάση. Ο πουτσος είχε γίνει σφουγγαρας από τη Κάλυμνο, τόσο πολύ χύσιμο η γυναίκα. Ύστερα ανέβηκε από πάνω. Είχα τη χαρά όχι μόνο να βλέπω το υπέροχο και πολύ ωραίο γυμνασμένο κορμί της αλλά και να πιάνω τα βυζια της τα οποία είναι πέτρα. Στο διάστημα που γαμουσα το μουνακι της μου ρωτούσε αν γαμαω και κολο, ήθελε πολύ να μπω και από την άλλη οδό. Αφού την έβαλα και πάλι για ιεραποστολικό (έχυσε ξανά να πω). Μετά μου έκανε μία πιπα για σεμινάριο για πολλές εδώ μέσα. Το δίλημμα για εμένα εκείνη τη στιγμή τεράστιο, δεν ήξερα που να κοιτάξω. Τη Jo στην εκφυλη πιπα της ή το καθρέφτη με το κορμί που το αδικούν πάρα πολύ οι φωτογραφίες. Στη συνέχεια στηθηκε πολύ ωραία στα τέσσερα και μπήκα με φορά (δεν ήθελα να μπω με φορά αλλά δεν είναι εύκολο με τέτοιο πλάσμα) από την άλλη οδό. Μία κραυγή πόνου και καυλας ακουστικε ξανά, μπορεί και στο δίπλα δωμάτιο. Η αίσθηση του κολου της ήταν τόσο ωραία που δεν ήθελα να βγω με τίποτα. Η γυναίκα βγάζει τόση καυλα που σε κάνει και ξεπερνάς τον εαυτό σου ( μπορεί να είναι και λογικό αφού είναι προπονητρια). Ύστερα αλλάξαμε στάση, σε ιεραποστολικό αλλά αυτή τη φορά σε anal ιεραποστολικό, εκεί τα δώσαμε όλα και εγώ και εκείνη. Μία να παίζει με το μουνακι της και μια να έρχομαι πιο κοντά και να τρίβετε εκείνο επάνω μου την ώρα που ο πουτσος μου εξαφανιζόταν μέσα στη κολαρα της. Η ώρα πέρασε όμως και το τέλος ήρθε. Αλλά υπήρχαν και καθυστερήσεις (στο 95 και βάλε). Την ώρα που βαδίζουμε προς την πόρτα του δωματίου και πριν πιάσει το πόμολο, πιάνει κάτι άλλο (που σε κλάσματα δευτερολεπτων έγινε σκληρό και μεγάλο) της λέω ότι γουστάρω να τη πάρω όπως είμαστε εδώ δίπλα στη πόρτα με τα ρούχα. Ένα χαμόγελο ζωγραφίστηκε στα πρόσωπα μας, τα κατεβάσαμε, περάσαμε σκούφο και μπήκα. Από τη πολύ καυλα βέβαια ούτε έκανα κίνηση να δω που μπαίνω, τα μαγνητικά κύματα της κολαρας της τράβηξαν το πουτσο μου και μπήκε. Μπορεί η διάρκεια να ήταν μικρή αλλά η καυλα ήταν τεράστια. Έριξα και μια σφαλιάρα στο κολο (πρώτη φορά που της το έκανα) και πόνεσε το χέρι μου, τέτοιο σφιχτό κορμί δεν έχω δει σε καμία της δουλειάς.
Για τη Jo δεν έχω λόγια γιατί είναι ένα τέλειο σύνολο. Κορμί με ωραίες αναλογίες, πρόσωπο που σου βγάζει γούστα, διάθεσή στο sex που θες να τη γαμας μέχρι να ξημερώσει ο ήλιος ανάποδα, χαρακτήρας ντόμπρος και ειλικρινής και βέβαια αντοχή γιατί από την αρχή του ραντεβού το πήγαμε σερί μέχρι το τέλος.
Jo σε ευχαριστώ πολύ, πέρασα υπέροχα...