Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 164.571
Καλημέρα καυλιαρικο!Καλημέρα γυναικάρα!!!
Το κορμί σου το φιδίσιο!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα καυλιαρικο!Καλημέρα γυναικάρα!!!
Το κορμί σου το φιδίσιο!!!
κωλαρα για γούστα...Καλησπέρα στ αγόρια μου με φρέσκια φώτο από συναγωνιστή σας!
Να πω κάτι γιατί τις τελευταίες μέρες τα κλώνο/τρολ κάνουν πάρτι σε νήματα ανεξάρτητων...μην ζηλεύετε ρε παιδια ,τι να κάνουμε ,μερικές έχουμε γράψει την ιστορία μας χρόνια και δουλεύουμε φουλ και σταθερά ..κοιτάξτε τον εαυτό σας πάρα ν ασχολείστε με τους άλλους..χάσιμο χρόνου είναι γιατί εμενα δεν μ αγγίζουν εδω και χρόνια αυτά ..
Φιλάκια!
...ω ναι..είναι εκπαιδευμένη...κωλαρα για γούστα...
Ειναι καλή η φώτο όντως,Αυτό δικαιωματικά μπαίνει στην Πινακοθήκη με τα Αριστουργήματα.
Best of.
Κι αυτά τα πόδια δεν υπάρχουν. Ειδικά με τις κάλτσες χλιμιντρίζω!
Θέλω να σου γλύψω τον πισινούλι...δεν πρόλαβα να πω καλημέρα,αλλά θα πω καληνύχτα
Έχετε κάτι κοινό με τ αγορι..λατρεύετε τα πόδια μου με κάλτσες -από κοντά φυσικά στα ραντεβού μας
Μα δεν είναι να χλιμιντρίζεις;
Ξέρεις να μας φτιάχνεις τα βράδια. Μοναδική Jo
Aγαπη μου εσύ!Ξέρεις να μας φτιάχνεις τα βράδια. Μοναδική Jo
Αρρώστια μας μεγάληAγαπη μου εσύ!
Αυτές οι δύο φωτογραφίες πρέπει να μεταφερθούν στο νήμα "Με ποια τον παίξατε σήμερα"!!!!!
Είναι ένα "ποίημα, ένα "έργο τέχνης"! Δεν μπορώ να περιγράψω άλλο, έχω "φουντώσει"!Αυτός δεν είναι κωλος , είναι ο κόσμος όλος!!!
Φωτό "υπερπαραγωγή", κορμάρα που "φυσάει"...Καλησπέρα..μ ένα άκρως καυλιαρικο weekend!
Ωραίο το "tan line", αλλά θα το προτιμούσα πιο μικρό και "τριγωνικό" (string)...Καλησπέρα στα κουκλάκια!
Προσφέρομαι για τσόντα στο ασανσέρ! Εθελοντής...Στις υπηρεσίες σας, γυναικάρα μου!Λες να γυρίσω καμία τσόντα με πελάτη στο ασανσέρ?!Έτσι,μια πιπουλα στα γρήγορα ..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...θαυματοποιός της καυλας η Τζο ...
Η απόλυτη καύλα! Θεϊκή φωτό!Βροχερες καλησπέρες..λίγη δροσιά χρειάζεται!
Δεν έχω θέμα μωρο ,φυσικά παντα μπορεί να βρεθει κάνας λακαμας που έχω γειώσει και να πετάξει κοτσάνα..τελευταία έχουμε κρούσματα σε πολλά νηματατα ανεξαρτήτων...Αυτές οι δύο φωτογραφίες πρέπει να μεταφερθούν στο νήμα "Με ποια τον παίξατε σήμερα"!!!!!