Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.293
Καλησπέρα!!!Kαλησπέρα μανάρι!!!
Καλησπέρα!!!Kαλησπέρα μανάρι!!!
Δυστυχώς ή ευτυχώς οι πιο πολλοί συναγωνιστές, από εδώ μέσα ενημερωνομαστε για τις εκάστοτε κυρίες που θέλουμε να βρεθούμε!!!Κώστα είσαι υπερβολικος ποιες παρέες ...τις ίντερνετικες?!!οι παρέες μου είναι εκτός ΝΕΤ!!πέραν αυτού προσπαθώ να είμαι φιλική με όλους εδώ μέσα και να περνάμε ανάλαφρα .. .αλλά όχι και να πάρω στα σοβαρά τα πάντα στον εικονικό κόσμο των σάιτ γενικά..
Τρώγεσαι να τσακώνεσαι, όσο για δουλειά μου πάει καλύτερα απ όσο υπολόγιζα και δε μπορεί να κρίνει Κάποιος εκτός από μένα που γνωρίζω .καλό απόγευμα ΚώσταΔυστυχώς ή ευτυχώς οι πιο πολλοί συναγωνιστές, από εδώ μέσα ενημερωνομαστε για τις εκάστοτε κυρίες που θέλουμε να βρεθούμε!!!
Όταν ένας παπατζης που δεν έχει προσφέρει τίποτα βγει και πει είτε κάτι καλό είτε κάτι κακό για μια κοπέλα τι περιμένεις να συμβεί!!!
Κακό σε σένα κάνεις και συγκεκριμένα στην δουλειά σου και όχι σε φιλίες!!!
Καλό απόγευμα Τζοανα και καλή συνέχεια...Τρώγεσαι να τσακώνεσαι, όσο για δουλειά μου πάει καλύτερα απ όσο υπολόγιζα και δε μπορεί να κρίνει Κάποιος εκτός από μένα που γνωρίζω .καλό απόγευμα Κώστα
ΕπίσηςΚαλό απόγευμα Τζοανα και καλή συνέχεια...
Πτυχιούχους;Όχι με άλλους.. ?
Σήμερα δεν είχα δικηγόρο.. ? αλλά επαγγέλματα, όσο για πτυχία ξέχασα να ρωτήσω...?Πτυχιούχους;
Με το δικο μας το δικηγορο τι εγινε; Συναντηθηκατε;
Κωστακη, μαζεψου και κοψε τις παλιες μαλακιες.Εφόσον έχει έρθει ας μας πει πως πέρασε!!!
Αααα ξέχασα δεν γράφει θετικές κριτικές,μόνο αρνητικές για να μην φάμε φόλα (γιατί μας σκέφτεται το παλικάρι),όπως και όλα του τα μηνύματα μέσα στο φόρουμ που έχει συμμετάσχει είναι τεράστιες βοηθειες...
Έχει γράψει στο (μ)νήμα της φίλης σου της Αλικης και μόνο αυτός συνεχίζει να γράφει, αλλά δεν έχει βρεθεί ποτέ μαζί της, ούτε και μαζί σου.
Στο λέω ευθέως Τζοανα,κακό στο εαυτό σου κάνεις με τις κακές παρέες που πας να δημιουργήσεις!!!
Με τοση κουραση όλη την εβδομάδα σήμερα είμαι εκτός λειτουργίαςΜε τον αγράμματο ήσουν;
Ψάχνω για ηλεκτρολόγο. Εχεις κάτι ή να παρω το 11880Σήμερα είχα .. ? αλλά επαγγέλματα,
Μαθαινες την αλφαβήτα;.Με τοση κουραση όλη την εβδομάδα σήμερα είμαι εκτός λειτουργίας
ΝαιΨάχνω για ηλεκτρολόγο. Εχεις κάτι ή να παρω το 11880
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μαθαινες την αλφαβήτα;.
Μια βδομαδα σου πήρε;
Είχα Έναν της ΔΕΗ, σου κάνει??Ψάχνω για ηλεκτρολόγο. Εχεις κάτι ή να παρω το 11880
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μαθαινες την αλφαβήτα;.
Μια βδομαδα σου πήρε;
Για ποιο δικηγόρο λες..??Πτυχιούχους;
Με το δικο μας το δικηγορο τι εγινε; Συναντηθηκατε;
Η ρωγα σου τσιταΚαλημέρα και από εμένα
ΝτροπήΓια ποιο δικηγόρο λες..??
ΚόλλησαΝτροπή
Είχα Έναν της ΔΕΗ, σου κάνει??
Σοβαρά...αλλά του αλλαξα εγώ τα φώτα χαχαχαχαχαχα
Σου αλλαξε καμια λαμπα;Είχα Έναν της ΔΕΗ, σου κάνει??