Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.293
Πάντα ευγενικός..αν και στο κρεβάτι αχόρταγο αγόρι...?Τέτοιο κωλαράκι ούτε 25χρονες
Πάντα ευγενικός..αν και στο κρεβάτι αχόρταγο αγόρι...?Τέτοιο κωλαράκι ούτε 25χρονες
Σπο αυτούς που σαλιαριζουν;;;;;;...έχω δει μεγάλο ποσοστό ανδρών από εδώ πάντως. ?
Το ότι έχω δει μεγάλο ποσοστό boy μου,σημαίνει ότι και με κυρίους που μιλώ εδω,η γράφουν στο νημα μου,έχω βρεθεί.. ?Σπο αυτούς που σαλιαριζουν;;;;;;
Δεν αφήνεις τίποτα παραπονεμένο. Τι σκούπα είσαι εσύ;Μμμμμμ!!,
Ρογα για πιπιλισμα!!!Καλημέρα και από εμένα
Και γιατί δεν πας εσύ ρε χουβαρντα;;;Καλημέρα....στην καύλα του μπου.....και στους γαμηκουλες που περιμένουν μια φωτό της Τζο να παίξουν μαλακία.....γιατί αν περιμένει η Τζο από αυτούς τους καβουρηδες θα είχε βαρεσει πτώχευση....????
Βλέπω περιποίησαι και τις μπάλες!!!Μμμμμμ!!,
Ενώ εσύ δεν προλαβαίνεις,από το ένα μουνι στον επόμενο κωλο μπαινοβγαινεις!!!Σπο αυτούς που σαλιαριζουν;;;;;;
Γιατι ο πληθυντικος;Στο έφτιαξα λίγο μπας και βάλεις τιποτα
Τα πάντα...όλα!!Βλέπω περιποίησαι και τις μπάλες!!!
Έχει έρθει το boy,απλά κάποιοι δε γράφουν κριτικήΚαι γιατί δεν πας εσύ ρε χουβαρντα;;;
Γαμια του bou,χωρίς μια κριτική!!!
Είσαι πραγματικά ότι καλύτερο πιστεύω
Ευχαριστώ μωρό μου.. ?Είσαι πραγματικά ότι καλύτερο πιστεύω
Το όνειρο κάθε άντρα ?
Θα τα βρεις ολα netflixΧάνω επεισόδια λόγω δουλειάς θα μπω μετα boys ????
Αν αυτός έχει έρθει εγώ είμαι ο Πάπας της Ρώμης!!!Τα πάντα...όλα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχει έρθει το boy,απλά κάποιοι δε γράφουν κριτική
Έχει έρθει αγάπη..αλλά δεν έχει σημασία ,κοίτα φωτο ωραίες που έβαλα!!Αν αυτός έχει έρθει εγώ είμαι ο Πάπας της Ρώμης!!!
Όχι με άλλους.. ?Με τον αγράμματο ήσουν;
Εφόσον έχει έρθει ας μας πει πως πέρασε!!!Έχει έρθει αγάπη..αλλά δεν έχει σημασία ,κοίτα φωτο ωραίες που έβαλα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι με άλλους.. ?
Κώστα είσαι υπερβολικος ποιες παρέες ...τις ίντερνετικες?!!οι παρέες μου είναι εκτός ΝΕΤ!!πέραν αυτού προσπαθώ να είμαι φιλική με όλους εδώ μέσα και να περνάμε ανάλαφρα .. .αλλά όχι και να πάρω στα σοβαρά τα πάντα στον εικονικό κόσμο των σάιτ ..χαλαρώσε...την ώρα μας περνάμε /περνάτε, και διαφημιζόμαστε οι κύριες.. δεν είναι η ζωή μας εδώ μέσα!!!Εφόσον έχει έρθει ας μας πει πως πέρασε!!!
Αααα ξέχασα δεν γράφει θετικές κριτικές,μόνο αρνητικές για να μην φάμε φόλα (γιατί μας σκέφτεται το παλικάρι),όπως και όλα του τα μηνύματα μέσα στο φόρουμ που έχει συμμετάσχει είναι τεράστιες βοηθειες...
Έχει γράψει στο (μ)νήμα της φίλης σου της Αλικης και μόνο αυτός συνεχίζει να γράφει, αλλά δεν έχει βρεθεί ποτέ μαζί της, ούτε και μαζί σου.
Στο λέω ευθέως Τζοανα,κακό στο εαυτό σου κάνεις με τις κακές παρέες που πας να δημιουργήσεις!!!