Peterthegreat1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.650
- Πόντοι
- 736
Σρην πίπα έχουμε το πρόβλημα..???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
?????
Σρην πίπα έχουμε το πρόβλημα..???
?????
Δεν πάμε σε καμία δακτυλοσκόπηση που μου αρέσει περισσότερο;;;Λοιπόν θα παραθέσω σύντομα υπέρηχο από γυναικολόγο μου.. ? έτσι για πιο Κινκυ φάσεις...
Περιμενε να δουν οι οδοντιατροι του μπου.19 εκ είναι
Κατι ζήτησες ???
Καπου ακουσα για λιγο ανεβασμενη χοληστερινηΤα δοντια της κοπέλας είναι υπέροχα,λευκά και δεν έχουν κάτι κακό πάνω τους!
???? έγραψες, προσκυνώ!!Περιμενε να δουν οι οδοντιατροι του μπου.
Απο δευτερα
??????Καπου ακουσα για λιγο ανεβασμενη χοληστερινη
βάλε κάτι παμω σου joanna μου γιατί με τα ξεβρακώματα θα πουντιάσεις!
.....σπίτι μου Όχι.. πολυκατοικία δε ξέρω.. τι να σου πω.. ?Τζο δεν πιστεύω να έχεις κάμερες στο σπίτι η στην πολυκατοικία
Και εγώ τι να σου πω .....κάβα έχεις κοντά η κρασάκι από το σούπερ μάρκετ αγοράζουμε.....σπίτι μου Όχι.. πολυκατοικία δε ξέρω.. τι να σου πω.. ?
Ωραιο μπουτακι... Στο φούρνο με το κρασάκι θα είναι μουρλια
Έχω Σκλαβενίτη από εκεί θα πάρουμε??Ωραιο μπουτακι... Στο φούρνο με το κρασάκι θα είναι μουρλια
Ωραιο μπουτακι... Στο φούρνο με το κρασάκι θα είναι μουρλια
Εγω κορίτσι δεν ψωνίζω οίνο από τα σούπερ μάρκετΈχω Σκλαβενίτη από εκεί θα πάρουμε
Εγώ προτιμώ από μια συγκεκριμένη κάβα στο Χαλάνδρι αρα θα πάμε από κει να διαλέξουμε ?Εγω κορίτσι δεν ψωνίζω οίνο από τα σούπερ μάρκετ
Ε ναι τι στο διάολο δεν αξίζει μια γυναίκα ένα μπουκάλι εκλεκτό κρασιΕγώ προτιμώ από μια συγκεκριμένη κάβα στο Χαλάνδρι αρα θα πάμε από κει να διαλέξουμε ?
Βρε Τάσο μου.. με προβλημάτισε η κάμερα όμως..Ε ναι τι στο διάολο δεν αξίζει μια γυναίκα ένα μπουκάλι εκλεκτό κρασι
Θα την ξηλωσω.. και Θα βάλω 4 κάμερεςΒρε Τάσο μου.. με προβλημάτισε η κάμερα όμως..
Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να πινουμε φθηνό κρασιΕ ναι τι στο διάολο δεν αξίζει μια γυναίκα ένα μπουκάλι εκλεκτό κρασι