TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
πολλα ταλεντα εχω (ειδικος στο ξεβρακωμα) προσεχως στις οθονες στο ελλαδα εχεις ταλεντοΖωγράφος είσαι..? Εχεις καλλιτεχνική φλέβα?
πολλα ταλεντα εχω (ειδικος στο ξεβρακωμα) προσεχως στις οθονες στο ελλαδα εχεις ταλεντοΖωγράφος είσαι..? Εχεις καλλιτεχνική φλέβα?
???????πολλα ταλεντα εχω (ειδικος στο ξεβρακωμα) προσεχως στις οθονες στο ελλαδα εχεις ταλεντο
παλι καλα που το φορεσες γιατι αν ησουν ξεβρακωτη εβλεπα τον κωστα να γινονταν ραμπο
ειναι βυζολαγνος αλλα και μιλφοκατακτητης ..οποτε εδω θα τον τρως στην μαπαΟ Κώστας είναι γυρολογος,όπου δει βυζια πάει ίσως τον χωρίσω πάλι (επεισόδιο 4ο) ?
Με τουμπαρει κσθε φορά...είναι και τσαχπίνηςειναι βυζολαγνος αλλα και μιλφοκατακτητης ..οποτε εδω θα τον τρως στην μαπα
etsi etsi γυναικα εισαι και τσιμπαςΜε τουμπαρει κσθε φορά...είναι και τσαχπίνης
Λοιπόν..περίμενα πως και πως με το που ξαναμπήκα να ξεσκεπάσω άτομα με ψευδή κριτική που κάνουν συχνά εδώ μέσα..ο εν λόγω κύριος πχ..όπου σταθεί και όπου βρεθει το ίδιο λέει για όλες ,για χάλια δόντια κλπ.. εμένα λίγο χλωμό να με είδε παραθέτω φωτο μου με δοντάκια μου,αρα δε στέκει, αλλά αυτα τα συγκεκριμένα άτομα με μούφα κριτικές, επηρεάζουν ένα μεγάλο σύνολο αντρών εδώ μέσα και δυστυχως εκφέρουν γνώμη χωρίς να έχουν προσωπική άποψη...Πήγα στο σπίτι της στο Κουκάκι μια βροχερή μέρα προ ενός έτους, καλό κορμάκι αξιαγάμητο αλλά μόλις μου μίλησε και διέκρινα τεράστιο πρόβλημα με τα δόντια της την έκανα με ψιλά πηδηματακια....άσε που το προσωπο της αδιάφορο....για τα χοντρά καλή είναι αλλά όταν βλέπω σάπια δόντια από μένα δεν..!Title
Εισαι και ολιγον καλλιτεχνης βεβαιως βεβαιωςολα σου πανε εγω προτιμω βεβαια το γυμνο σε καλλιτεχνικη μορφη
ξεβρακωμα ολκηςΕδώ λέει 3 χρόνια πριν..στο.προηγούμενη 1..τροφή για σκέψη...λοιπόν που θέλω να καταλήξω αγόρια ότι βλέπουν τα ματακια σας να πιστεύετε και όχι ότι ακούνε τ αυτιά σας από άλλους..
Οφείλω να αποκαταστήσω κάποιες αλήθειες ...ξεβρακωμα ολκης
να σε ρωτησω κατι περισευουμενες κιλοτες εχεις ??Οφείλω να αποκαταστήσω κάποιες αλήθειες ...
Πολλέςνα σε ρωτησω κατι περισευουμενες κιλοτες εχεις ??
τι θα φορεσει μετα το ξεβρακωμαΠολλές
Χαχαχαχαχα γιατί???
Παιζει τετοια ψευτικα ποστς να ειναι απο καποια αλλη ανεξαρτητη που βλεπει ανοδο στο μπου της jo.ξεβρακωμα ολκης
Να μη μπερδευοταν στο ψέμα του ..Φεβρουάριο 2021 έγραψε ότι με είδε 1χρ Πριν Αύγουστο 2021 3χρ πριν..Απόλυτα ψευδή κριτική και είναι κρίμα για όλες μας .αλήθειες να γράφονται και ας είναι αρνητικές ?τι θα φορεσει μετα το ξεβρακωμα
Καμία σχέση από αυτόν είναι και.μονο..ο συγκεκριμένος επηρεάζει μεγάλη μερίδα ανδρών εδώ με αυτές τις κριτικές υποθέτω..Παιζει τετοια ψευτικα ποστς να ειναι απο καποια αλλη ανεξαρτητη που βλεπει ανοδο στο μπου της jo.
Κλπ κλπ
Δεν το εξηγω με αλλο τροπο.
Παντως η ψευτικη κριτικη κανει μπαμ.
τοσα χρονια δεν εμαθες μαθηματικα παμε λοιπον 2021-2021=3Να μη μπερδευοταν στο ψέμα του ..Φεβρουάριο 2021 έγραψε ότι με είδε 1χρ Πριν Αύγουστο 2021 3χρ πριν..Απόλυτα ψευδή κριτική και είναι κρίμα για όλες μας .αλήθειες να γράφονται και ας είναι αρνητικές ?
Όλες οι κύριες μεταξύ μας θεωρω ότι έχουμε σεβασμό ,παλεύουμε η καθεμία με το τρόπο της, εγώ οπου βλέπω επίθεση άνανδρη θα τη λέω όπου κ να είναι αν και το κάνω ήδηΝα μη μπερδευοταν στο ψέμα του ..Φεβρουάριο 2021 έγραψε ότι με είδε 1χρ Πριν Αύγουστο 2021 3χρ πριν..Απόλυτα ψευδή κριτική και είναι κρίμα για όλες μας .αλήθειες να γράφονται και ας είναι αρνητικές ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καμία σχέση από αυτόν είναι και.μονο..ο συγκεκριμένος επηρεάζει μεγάλη μερίδα ανδρών εδώ με αυτές τις κριτικές υποθέτω..
δεν βλεπω χρυσο δοντιΛοιπόν..περίμενα πως και πως με το που ξαναμπήκα να ξεσκεπάσω άτομα με ψευδή κριτική που κάνουν συχνά εδώ μέσα..ο εν λόγω κύριος πχ..όπου σταθεί και όπου βρεθει το ίδιο λέει για όλες ,για χάλια δόντια κλπ.. εμένα λίγο χλωμό να με είδε παραθέτω φωτο μου με δοντάκια μου,αρα δε στέκει, αλλά αυτα τα συγκεκριμένα άτομα με μούφα κριτικές, επηρεάζουν ένα μεγάλο σύνολο αντρών εδώ μέσα και δυστυχως εκφέρουν γνώμη χωρίς να έχουν προσωπική άποψη...
ΥΓ ο συγκεκριμένος σε ένα ποστ λέει ότι με είδε 1χρονο πριν και σε άλλο ποστ 3..μπερδεύτηκε στο ψέμα του..? Προβολή συνημμένου 759218
Θα βάλω πλατινα το χρυσό είναι πασε βρε Τάσο χαχαχαχχαααδεν βλεπω χρυσο δοντι