TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
κατα τα αλλα ο πατσας σε ξετραλλανεΑχ διαβάζω για πουτσες κ σαν να μου ήρθε μια λιγουρια παλι
κατα τα αλλα ο πατσας σε ξετραλλανεΑχ διαβάζω για πουτσες κ σαν να μου ήρθε μια λιγουρια παλι
κατα τα αλλα ο πατσας σε ξετραλλανε
ειναι αληθεια αυτο ...Αχ διαβάζω για πουτσες κ σαν να μου ήρθε μια λιγουρια παλι
π[αλι μουσαντενιο βιντεο σηκωσεςειναι αληθεια αυτο ...
Χαχαχαχαχα !!!!ειναι αληθεια αυτο ...
που να παει με το χιουνταει βρεεεεεεεεεεεεΠου πήγε ο κοντολαγνος?ήρθατε εσείς έφυγε τρέχοντας ?????
Που πήγε ο κοντολαγνος?ήρθατε εσείς έφυγε τρέχοντας ?????
π[αλι μουσαντενιο βιντεο σηκωσες
Κλαίω χαχαχαχαχαχα!!!!
που να παει με το χιουνταει βρεεεεεεεεεεεε
απο το σκρουτζ το πηρε ...που να παει με το χιουνταει βρεεεεεεεεεεεε
Ήρθε Τάσος χθες με κότερο και να ο κοντολαγνος με χιουνται...??? Που πας ρε καραμητροαπο το σκρουτζ το πηρε ...
με κοτερο ρε ο τσιπης σε παραμυθιασε ...?Ήρθε Τάσος χθες με κότερο και να ο κοντολαγνος με χιουνται...???
Παραμυθα Ε?Επειδή είπε ο Κώστας γι αστέρια.χθεςόλο κάτι μου εταζαν πάντωςμε κοτερο ρε ο τσιπης σε παραμυθιασε ...?
Κατάλαβα άκυρο το κότερο με το χιουνται θα μείνωαρε μιρ κακομηρ ...
lego ειναι και αυτο μπορει ομως να ειναι και playmobil ...Κατάλαβα άκυρο το κότερο με το χιουνται θα μείνω
Να μην ελπίζω εδώ μέσα σ ένα καλό γάμο χαχαχχαχαχχαlego ειναι και αυτο μπορει ομως να ειναι και playmobil ...
οταν εγω σου ελεγα ελα με το δικο μου δεν ηθελες, τωρα κατσε στο χιουνταιΚατάλαβα άκυρο το κότερο με το χιουνται θα μείνω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κοντολαγνε γυρνά πίσω και φέρε και το χιουνται ???
Μωρό σε αγάπησα να ερθω?????οταν εγω σου ελεγα ελα με το δικο μου δεν ηθελες, τωρα κατσε στο χιουνται
να επλιζεις να ελπιζεις αλλα ...Να μην ελπίζω εδώ μέσα σ ένα καλό γάμο χαχαχχαχαχχα