gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.976
- Πόντοι
- 3.506
Και βέβαια θυμάμαι παιχταρά μου!!! Δεν ξεχνιούνται αυτά!!! Ήταν δώρο!!!Μήπως θυμάσαι τι κάλτσες φορούσες εκείνη την ημέρα και από που τις αγόρασες;
Και βέβαια θυμάμαι παιχταρά μου!!! Δεν ξεχνιούνται αυτά!!! Ήταν δώρο!!!Μήπως θυμάσαι τι κάλτσες φορούσες εκείνη την ημέρα και από που τις αγόρασες;
Έτσι εξηγούνται οι υψηλές επιδόσειςΚαι βέβαια θυμάμαι παιχταρά μου!!! Δεν ξεχνιούνται αυτά!!! Ήταν δώρο!!!![]()
Ρωγα κάγκελο και κωλαρα για γούστα. Αυτή είναι η Jo μαςΚαλη Κυριακή στ αγοράκια μου!
![]()
...πάντα καυλωμενη!!Ρωγα κάγκελο και κωλαρα για γούστα. Αυτή είναι η Jo μας
Μέχρι και τα λεξικά πλέον το λένε. Διπλα στη λέξη καυλα έχουν τη φωτογραφία σου...πάντα καυλωμενη!!
Ντύσιμο-υπερπαραγωγή! Σέξι, κομψό! Όπως αρέσει στον κάθε άνδρα να έχει δίπλα του μία τόσο ωραία και εντυπωσιακή γυναίκα!Να πω μια καλησπέρα..
![]()
Καλησπέρα, μωρό μου! Πως είσαι;Να πω μια καλησπέρα..
![]()
Είμαι πολύ καλά γλυκε μου,εσυ;;Ντύσιμο-υπερπαραγωγή! Σέξι, κομψό! Όπως αρέσει στον κάθε άνδρα να έχει δίπλα του μία τόσο ωραία και εντυπωσιακή γυναίκα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα, μωρό μου! Πως είσαι;
Σας ευχαριστώ!Τις έχετε γευτεί ουκ ολίγες φορές κύριε μου...
Είσαι για πολύ χυσιμο μωρό μουΚαλησπερα.πολυ σεξυ το φορεμα.
Πολύ γαμιολα για σκίσιμο μωρό μουΚαλημέρα στα καυλιαρικα αγόρια μου,πολύ χαίρομαι που διαβάζω διάφορες απόψεις σας στο νημα για ένα θέμα που ξεκίνησα εχθές εγω,έχουμε ένα κουλ παρεακι εδω,με σεβασμό ο ενας στην γνώμη του άλλου!
![]()
Αγοράκι μου τώρα είδα μήνυμα σου έχω κλείσει το τελευταίο 9 μετά δεν θα κάνω αλλοTζο, καλησπερα. Εχεις ελευθερο χρονο για ραντεβου αποψε; Να σε παρω τηλ;
...αυτά είναι καυλιαρη!!!Είσαι για πολύ χυσιμο μωρό μου
Κωλαρα με κάλτσες...Έφυγαν δύο πηχτες για πάρτη σου μ'αυτη τη φώτο...Καλή Κυριακή κορμάρα!!!!!
Είσαι μεγάλο αστέρι ρε μωρό μου!!!!
Να δω πότε θα σε ξαναδώ......
Πρόστυχο πορνιδιο είσαι για παρτουζες...φιλάκια...αυτά είναι καυλιαρη!!!
Απαπαπα εγώ που ήμουν ρε καυλιαρικο μου;!!Κωλαρα με κάλτσες...Έφυγαν δύο πηχτες για πάρτη σου μ'αυτη τη φώτο...
Προς το παρόν μου τριβελιζες το μυαλό και με ορθωσες...Έχε χάρη που βρίσκομαι εκτός έδρας αυτό τον καιρό...Αλλά πάντα η καλή μας Jo μας κρατά σε εγρήγορσηΑπαπαπα εγώ που ήμουν ρε καυλιαρικο μου;!!
Ωωωωωω....δεν μπορώ να ξέρω ποιο αγορι εισαι ,λογικά θα είχαμε βρεθεί στις αρχές μου..σ ευχαριστώ πολύ για οτι έγραψες ,με τιμάς πολύ!!Όντος ξεκίνησα ζόρικα καθότι αμαθη,και με πολέμους αδικούς..αλλα ολα καλα πήγαν κσι πάνε!Η Τζοάννα είναι δασκάλα και θα έπρεπε να διδάξει της νέες σε ήθος συμπεριφορά ευγένεια αποφυγή κακόν καταστάσεων μπέσα και ψυχολογία είναι από της κορυφέες πορείες στον χώρο πέρασαν χρόνια από τότε που την κάλεσα για ραντεβού και έχω να πω Τζο τώρα το βλέπω το νήμα σου για πρώτη φορά έχεις κάνει πορεία γεμάτη δυσκολίες και είσαι όρθια σιδηρά κυρια νικήσεις τον βόθρο δείξε και στης επόμενες πως θα το νικήσουν και θα σταθούν όρθιες γιατί είσαι ηγετρια και έχεις τα χαρακτηριστικά μιας γυναίκαρας με αυτοπεποίθηση και όχι ζηλιες και ανασφάλειες
Ναι εκεί αρχισα διστακτικά τα ραντεβού μου..πωπω ποσα χρόνια πίσω!!Δεν έχει και σημασία όμως σε θυμάμαι έτσι για την ιστορία lacoba η ποιο τίμια συνάντηση
Τι μας κάνεις βραδιάτικα καυλοΤζο μου με αυτές τις κάλτσες... και ποιος δεν θα ήθελε να σε παιρνει με τις ώρες με αυτη τη θεα... πρέπει να ξανασκισω τη κωλαρα σου!Καλημέρα στα καυλιαρικα αγόρια μου,πολύ χαίρομαι που διαβάζω διάφορες απόψεις σας στο νημα για ένα θέμα που ξεκίνησα εχθές εγω,έχουμε ένα κουλ παρεακι εδω,με σεβασμό ο ενας στην γνώμη του άλλου