kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.386
- Πόντοι
- 6.256
Sexy sanitasΝα πω μια καλησπέρα..
Sexy sanitasΝα πω μια καλησπέρα..
Σταμάτα βρε να με κοροϊδεύεις αφού σε καυλωνει το φορεμα inox χαχαχαχαχα!!Sexy sanitas
Ευχαριστώ αγάπη!!Καλησπερα.πολυ σεξυ το φορεμα.
Μήπως θυμάσαι τι κάλτσες φορούσες εκείνη την ημέρα και από που τις αγόρασες;Σωστά! Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα χύσει κάποιος 4 φορές σε 1:30 Ώρα.
Επίσης οι περισσότεροι από εμάς, δεν μπορούμε να σκεφτούμε ότι υπάρχει καλύτερος και δυνατότερος γαμιάς από τον εαυτό μας αλλά... Υπάρχουν και μάλιστα πολλοί!!!!
Ακόμα κι εγώ που δε γαμάω ποτέ πάνω από δύο φορές (την ημέρα), μου έχει τύχει περίπτωση με τη σύζυγο μάλιστα, σε εκδρομή και δεν είδαμε το χωριό!!!! Σε ενα 24ωρο πηδηχτήκαμε πάνω από 10-12 φορές!!! Δεν μπορώ να το εξηγήσω!!!
Εγω νομίζω μας δουλεύει..όσες φορές τον εχω συναντήσει,χωρίς κάλτσες με πήδηξε χαχααχαχα!!Μήπως θυμάσαι τι κάλτσες φορούσες εκείνη την ημέρα και από που τις αγόρασες;
Καλή Κυριακή κορμάρα!!!!!Καλη Κυριακή στ αγοράκια μου!
Κουκλι μου εσυ!!Εδώ είμαι για σενα ξανά!Καλή Κυριακή κορμάρα!!!!!
Είσαι μεγάλο αστέρι ρε μωρό μου!!!!
Να δω πότε θα σε ξαναδώ......
Αστέρι μου εσύ όμορφο!!!!Κουκλι μου εσυ!!Εδώ είμαι για σενα ξανά!
Πολυ καυλωτικες αυτες οι καλτσες.και η κωλαρα κοντινο πλανο..Καλη Κυριακή στ αγοράκια μου!
Ειδες;;αμα εχω κέφια ζωγραφίζω ..ναι είναι καυλιαρικη ποζα!Πολυ καυλωτικες αυτες οι καλτσες.και η κωλαρα κοντινο πλανο..
Και βέβαια θυμάμαι παιχταρά μου!!! Δεν ξεχνιούνται αυτά!!! Ήταν δώρο!!!Μήπως θυμάσαι τι κάλτσες φορούσες εκείνη την ημέρα και από που τις αγόρασες;
Έτσι εξηγούνται οι υψηλές επιδόσειςΚαι βέβαια θυμάμαι παιχταρά μου!!! Δεν ξεχνιούνται αυτά!!! Ήταν δώρο!!!
Ρωγα κάγκελο και κωλαρα για γούστα. Αυτή είναι η Jo μαςΚαλη Κυριακή στ αγοράκια μου!
...πάντα καυλωμενη!!Ρωγα κάγκελο και κωλαρα για γούστα. Αυτή είναι η Jo μας
Μέχρι και τα λεξικά πλέον το λένε. Διπλα στη λέξη καυλα έχουν τη φωτογραφία σου...πάντα καυλωμενη!!
Ντύσιμο-υπερπαραγωγή! Σέξι, κομψό! Όπως αρέσει στον κάθε άνδρα να έχει δίπλα του μία τόσο ωραία και εντυπωσιακή γυναίκα!Να πω μια καλησπέρα..
Καλησπέρα, μωρό μου! Πως είσαι;Να πω μια καλησπέρα..
Είμαι πολύ καλά γλυκε μου,εσυ;;Ντύσιμο-υπερπαραγωγή! Σέξι, κομψό! Όπως αρέσει στον κάθε άνδρα να έχει δίπλα του μία τόσο ωραία και εντυπωσιακή γυναίκα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα, μωρό μου! Πως είσαι;
Σας ευχαριστώ!Τις έχετε γευτεί ουκ ολίγες φορές κύριε μου...
Είσαι για πολύ χυσιμο μωρό μουΚαλησπερα.πολυ σεξυ το φορεμα.