Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 128
- Like
- 22.872
- Πόντοι
- 29.667
Θα κακοπεσει;;;Ευχαριστώ ρε ψυχαρα Κώστα... Να ξέρεις πως θα κακοπέσει στα χέρια μου
Δεν μας τα λες καλά!!!
Θα κακοπεσει;;;Ευχαριστώ ρε ψυχαρα Κώστα... Να ξέρεις πως θα κακοπέσει στα χέρια μου
Ξέχασα να βάλω το δεν... Δεν θα κακοπεσει ήθελα να πωΘα κακοπεσει;;;
Δεν μας τα λες καλά!!!
Εγώ ψέματα????Λες ψέματα εγώ σε χώρισα και το ξέρεις, υπάρχουν και αποδείξεις...
Εντάξει τότε, δικαιολογήσε!!!Ξέχασα να βάλω το δεν... Δεν θα κακοπεσει ήθελα να πω
Αχ πρέπει να ψάξω να βρω να κάνω περικοπή ...κάτι θα βάλω αργότερα όμως.Joanna βαλε κανα καλο βιντεο να ασχοληθει ο κοσμος με αυτο.
Ναι ναι ναι,γιατί μην ξεχνάς εγώ σε χώρισα!!!Εγώ ψέματα????
Κώστα εγώ θέλω κ εσένα κ το γουρουνάκι μου ..να ειμσι στη μέση..γίνεται??Ναι ναι ναι
Γίνεται γίνεται.Κώστα εγώ θέλω κ εσένα κ το γουρουνάκι μου ..να ειμσι στη μέση..γίνεται??
Για 2 ώρες θα είμαστε μονιασμενοι, μετά ξαναχωριζουμεΓίνεται γίνεται.
Αυτό είναι πολύ εύκολο!!!
Μεγαλο να ειναι δε μας πειραζει.Αχ πρέπει να ψάξω να βρω να κάνω περικοπή ...κάτι θα βάλω αργότερα όμως.
Έχω βάλει σημερινές!!!ειναι φώτο αρχείου
Δε φορτώνει πάνω από 2λεπταΜεγαλο να ειναι δε μας πειραζει.
2λεπτα ειναι καλα τοτε.Έχω βάλει σημερινές!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δε φορτώνει πάνω από 2λεπτα
Κώστα εγώ μέσα είμαι. Τέτοια προβλήματα δεν έχω. Μπρος εσύ πίσω εγώ και κάνουμε και αλλαγέςΚώστα εγώ θέλω κ εσένα κ το γουρουνάκι μου ..να ειμσι στη μέση..γίνεται??
Θέλω και τρίτο..Κώστα εγώ μέσα είμαι. Τέτοια προβλήματα δεν έχω. Μπρος εσύ πίσω εγώ και κάνουμε και αλλαγές
Αλλά σε αυτές τις δύο ώρες θα μου κάνεις πίπες σπέσιαλ!!!Για 2 ώρες θα είμαστε μονιασμενοι, μετά ξαναχωριζουμε
Τι τρίτο πόδι;;;Θέλω και τρίτο..
Ας το πούμε έτσι...Αλλά σε αυτές τις δύο ώρες θα μου κάνεις πίπες σπέσιαλ!!!
Τι τρίτο πόδι;;;
Αχόρταγο πλάσμα...Θέλω και τρίτο..
Ποίος θα είναι ο τρίτος;;;Ας το πούμε έτσι...
Ψέματα δε θα πω ειμαιΑχόρταγο πλάσμα...
Ο μπαρόκ ?????Ποίος θα είναι ο τρίτος;;;
Ζωολογικό κήπο θα το κάνουμεΨέματα δε θα πω ειμαι
Ο μπαρόκ ?????