Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 171.394
Χαχαχααπορω πως δεν εχει βγει η συνηγορος να τοποθετηθει
Χαχαχααπορω πως δεν εχει βγει η συνηγορος να τοποθετηθει
το δικο σου θα ναι άτακτο, το δικο μας θα ναι ενα απλο μεσημερι,Καλό μεσημέρι..και άτακτο.. ?
Λατρεύω σουβλάκια και μπύρα ,ζηλεύω..το δικο σου θα ναι άτακτο, το δικο μας θα ναι ενα απλο μεσημερι,
με σουβλακια και μπυρα
χωρις τσακωμους θα ναι ενα απλο νήμα,τσακωνωμαστε καθημερινα ...
μας ειπανε οτι αν το κανουμε συχνα θα μεγαλωσει η πουτσ@ μας ...
Χάνονται όμως οι φωτο μου έτσι.. τζαμπα παει η φωτογράφιση μου..χωρις τσακωμους θα ναι ενα απλο νήμα,
ψηφιζω τσακωμους και μετα ολα τ αλλα
Τι έχουμε εδώ;;; Το βγάλαμε να πάρει αέρα;;;Καλό μεσημέρι..και άτακτο.. ?
ε δεν πειραζει, προβλέψιμες ειναι, ενα τοπίο δεν εβγαλες , μια λίμνη ενα δασος.Χάνονται όμως οι φωτο μου έτσι.. τζαμπα παει η φωτογράφιση μου..
ΧαχαχχαχαχχαχΤι έχουμε εδώ;;; Το βγάλαμε να πάρει αέρα;;;
Δεν χάνονται... μην ανησυχείς. Απλά στολίζουν ευχάριστα την φασαρίαΧάνονται όμως οι φωτο μου έτσι.. τζαμπα παει η φωτογράφιση μου..
??????ε δεν πειραζει, προβλέψιμες ειναι, ενα τοπίο δεν εβγαλες , μια λίμνη ενα δασος.
Λες μωρό?Δεν χάνονται... μην ανησυχείς. Απλά στολίζουν ευχάριστα την φασαρία
ειναι φώτο αρχείουΤι έχουμε εδώ;;; Το βγάλαμε να πάρει αέρα;;;
Όπως σε βλέπω και με διαβάζεις.?????????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λες μωρό?
Τι δεν το έχει έξω δηλαδή;;;ειναι φώτο αρχείου
Λες ψέματα εγώ σε χώρισα και το ξέρεις, υπάρχουν και αποδείξεις...Βασικά εγώ τον Χωρισα γιατί ήθελα εσένα ?
Χουβαρντα!!!Τόσα πρόβατα και κατσίκια ακούω... Το πληρώνω εγώ για να γιορτάσουμε τα γαμησια με τη Jo
Πρεπει να είναι με τον Ταξίαρχο Λεβενταγα,,?Ναι ναι!!
Ακόμα δεν έχω κελαϊδήσει!
όταν θα το κάνω θα ανακαλύψεις τις συμμαχίες σου εδώ χαζούλη
Μέχρι στιγμής περιμένω τον Σταθη Θεοχάρη να μου απαντήσει!
Γουνακια δεν βλέπω στις χειροπέδες και ανησυχώ!!!σημερα θα αρχισουν οι συλληψεις κανονισε .... γιατι το εχεις κανεις γιαφκα εδω να
Για τους φίλους μου είμαι large... Όχι ένα αλλά πολλά τραπέζια άμα λάχει.Χουβαρντα!!!
Χαλάλι σου η Τζοανα!!!Για τους φίλους μου είμαι large... Όχι ένα αλλά πολλά τραπέζια άμα λάχει.
Ευχαριστώ ρε ψυχαρα Κώστα... Να ξέρεις πως θα κακοπέσει στα χέρια μουΧαλάλι σου η Τζοανα!!!
Είσαι κυμπαρης!!!