Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.354
Γέμισε ο κόσμος με απομιμήσεις αντρών.
Ακριβώς μωρο.. πίσω από την ανωνυμία μαγκιά.. αλλα είναι τόσο ανόητοι κάποιοι που δεν μπορούν να κρυφτούν..!
Γέμισε ο κόσμος με απομιμήσεις αντρών.
Καλά βρε κορίτσι μου. Εμάς εδώ στην μαρτυρική μεγαλονησο δεν μας σκέφτεσαι καθόλου???
Να . Μπαίνουμε εδώ να βλέπουμε και να την παίζουμε. ...
Κάνε κοριτσαρε μου κανα ταξίδι να χαλαρώσεις και συ... Και να ξαλαφρωσουμε και μεις.
Φυσικά θα μου πεις, Αθήνα Νησι ενα τσιγάρο δρόμος αλλά δεν....
Τα φιλιά μας...
Πρέπει να σε πάρω εσένα…Καλο βραδυ στ αγόρια μου!
...και που να με πας ;!Πρέπει να σε πάρω εσένα…
Μωρέ σε πάω όπου θες ! Και σε πέρνω κ όπου θες … πότε είναι το θέμα μανάρι μου !! Καλό βράδυ !...και που να με πας ;!
Βόλτα δεν παω πάντως χαχαχαχα!!Σεξ ομως οσο θες..μέχρι τελικής πτώσεως...!!
Ωραίο δίχτυ θα πιάνεις πολλούς λουτσους με αυτόΚαλο βραδυ στ αγόρια μου να πω,τώρα που χαλάρωσα λίγο..
Δεν έχω παράπονο..πολλούς!!χαχαχαχαχα!!Ωραίο δίχτυ θα πιάνεις πολλούς λουτσους με αυτό
Καλήνυχτα κούκλαΚαλο βραδυ στ αγόρια μου να πω,τώρα που χαλάρωσα λίγο..
Καληνύχτα μωρο!Καλήνυχτα κούκλα
Το καταλαβαίνω. Μας ξεσηκώνεις με τις καβλες σου.!Αγορακι μου βλέπω με καθυστέρηση τα ποστ σου καθότι εισαι νέο μέλος και αργεί η έγκριση!!
Εγω απο καυλες...αλλο τίποτα!!
Σου παει πολυ αυτο διχτυωτο..και το βυζακι γαλατομπουρεκοΚαλο βραδυ στ αγόρια μου να πω,τώρα που χαλάρωσα λίγο..
Α ,ευχαριστώ αγορακι μου,η αλήθεια είναι ότι δεν ζητω νικ φυσικά για να ξέρω ποιος είναι, από λεπτομέρειες καταλαβαίνω πάντα, εκτός αν πει μόνος του κάποιος, όπως και να έχει σ ευχαριστώ πολυ και χαίρομαι που πέρασες όμορφα μαζι μου!Συνάντηση με την Jo το καλοκαίρι...
Για το service νομίζω δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι...
Ένα έχω να πω...Κυρία και Τυπάρα!
Σε ευχαριστώ Jo!!
Να σαι καλά ρε καυλιαρη!Σου παει πολυ αυτο διχτυωτο..και το βυζακι γαλατομπουρεκο
Είσαι έρωτας μωρό μου!!!!Να καλημερισω και να φύγω,η δουλειά τρέχει αγορια!
Αχ εσυ..εχω φρέσκο και το ραντεβού μας στη μνήμη!!!Είσαι έρωτας μωρό μου!!!!
Και εμένα δεν λέει να βγει από το μυαλό μου.....Αχ εσυ..εχω φρέσκο και το ραντεβού μας στη μνήμη!!!
Το post μίλησε@kontolagnos απο τη μία τσατίζομαι με λαλακες ,απο την αλλη είναι για γέλια η κατάντια τους.. (κάποια να κάνει ψυχικο μερες που είναι να μαμησουν κι αυτοί, εγω δεν προλαβαίνω!!)
Μεχρι να ξαναμπώ, να βαλω κατι να διαβάζουν (μερικες πρόχειρες που βρηκα..)