Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.305
Καλημέρα Τασούληκανονιστε την πορεια σας εδω μεσα γιατι θα ερθει ο τιμωρος
ολη την ημερα ξεβρακωτη κυριαΚαλημέρα Τασούλη
Ντύθηκα καλέ κρύωσα ?ολη την ημερα ξεβρακωτη κυρια
σημερα θα αρχισουν οι συλληψεις κανονισε .... γιατι το εχεις κανεις γιαφκα εδω ναΝτύθηκα καλέ κρύωσα ?
Γουσταρει να σου ανεβαζει την πιεσηολη την ημερα ξεβρακωτη κυρια
δεν μπορει αλλο εχει πιασει ταβανι 22Γουσταρει να σου ανεβαζει την πιεση
Οι υπόλοιποι δείκτες πως πανε?δεν μπορει αλλο εχει πιασει ταβανι 22
ενταξει μωρε μπορει και να τα τιναξω να χαρουν και καποιες ψυχεςΟι υπόλοιποι δείκτες πως πανε?
εχεις μεγαλη πλακα ρεεεεεεεεεεεεεεεε ραντεβου θανατου σε ποιον ?? στον χαζο της αλληνης ...να φυτεψω ποιον ..μαλλον εχεις χασει ολες της αισθησεις σου σεριφηΚαλημέρα στην όμορφη παρέα!
Πρωινό Κουίζ:
Σε ποιον έστειλε pm o anti και του έγραψε να "κόψει" λίγο με τις κοπέλες του forum γιατί δεν είναι ο δερβεναγας του site?
Ποιος ζητάει ραντεβού θανάτου τώρα τελευταία και απειλεί να "φυτέψει" μέλη?
Ποιος ?Ποιος? Ποιος μωρό μου ποιος?
Κατα τ'αλλα εγώ είμαι ο Σερίφης!
Γελάνε και τα πεζοδρόμια!
Την καλημέρα μου! και συγγώμη για το πρωινό "χτύπημα"
Αυτη ρε μεχρι τρανσαμινασες θα σου ανεβάσει,ενταξει μωρε μπορει και να τα τιναξω να χαρουν και καποιες ψυχες
μονο μην εχει το μπλοκακι μαζι και κοβει κλησειςΑυτη ρε μεχρι τρανσαμινασες θα σου ανεβάσει,
Ωχ!
Ηρθε ο αλπουλα, το νου σας
βλέπω αβαβα για το μηνυμα του anti οτι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΕΡΒΕΝΑΓΑΣ TOY FORUM!εχεις μεγαλη πλακα ρεεεεεεεεεεεεεεεε ραντεβου θανατου σε ποιον ?? στον χαζο της αλληνης ...να φυτεψω ποιον ..μαλλον εχεις χασει ολες της αισθησεις σου σεριφη
ναι ναι απο το 2019 που τους έχεις καταγράψει όλους!μονο μην εχει το μπλοκακι μαζι και κοβει κλησεις
που ειναι αυτο το μυνημα για στειλτο μου να το δουμε ολοιβλέπω αβαβα για το μηνυμα του anti οτι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΕΡΒΕΝΑΓΑΣ TOY FORUM!
Εσυ γράφεις για να φυτέψεις μέλη, χαζοί ξε χαζοί εσύ τα γράφεις, όχι εγώ!
καλημερα αγόρι μου!Αυτη ρε μεχρι τρανσαμινασες θα σου ανεβάσει,
Ωχ!
Ηρθε ο αλπουλα, το νου σας
Να στο στείλω πρώτα pm να σου φρεσκάρω την μνήμη ή θέλεις μπα και κάτω να γίνεις ρεντικολο?που ειναι αυτο το μυνημα για στειλτο μου να το δουμε ολοι