Giannis231
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2021
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Γυναικαρα
Γυναικαρα
Δεν έχω πρόβλημα, θα κρατάω την κάμερα για να γυρίσουμε βίντεο!!!Ο Κώστας είναι αποστάτης όμως με χώρισε αρα θα κοιτάει μόνο στη παρτουζα
????Δεν έχω πρόβλημα, θα κρατάω την κάμερα για το βίντεο!!!
Τι σε χάρισα;;;Με χάρισε με τη 1 ευκαιρία
Έχω χάσει τρία κιλά!!!ακαρδη και απονη γυνη το παιδι λιωνει στο κλαμα
Στο γουρουνάκι..με χώρισες και με χάρισες ?Τι σε χάρισα;;;
Και γιατί δεν κουρεύεις ένα γιδι να της δώσεις το μαλλί να κάνει παλτό;;;Κρυωσαμε; ΚΡΥΩΣΑΜΕ;;
???Και γιατί δεν κουρεύεις ένα γιδι να της δώσεις το μαλλί να κάνει παλτό;;;
Και γιατι να σε κουρεψω, να λενε οτι εγινες σα κουρεμενο γιδι;;;;Και γιατί δεν κουρεύεις ένα γιδι να της δώσεις το μαλλί να κάνει παλτό;;;
Είδες τι σόι άνθρωπος είμαι, σε χώρισα και σε χάρισα σε φίλο μου, για να μην κακοπεσεις!!!Στο γουρουνάκι..με χώρισες και με χάρισες ?
Αυτό ήταν καλό,πρέπει να το ομολογήσω!!!Και γιατι να σε κουρεψω, να λενε οτι εγινες σα κουρεμενο γιδι;;;;
Τα λέει ωραία ο ξεβρακωτοςΑυτό ήταν καλό,πρέπει να το ομολογήσω!!!
Αλλά ότι και να κάνω σαν εσένα δεν πρόκειται να γίνω, ΕΥΤΥΧΩΣ!!!
Τυχερος εισαι, ΤΥΧΕΡΟΣ.Αυτό ήταν καλό,πρέπει να το ομολογήσω!!!
Αλλά ότι και να κάνω σαν εσένα δεν πρόκειται να γίνω, ΕΥΤΥΧΩΣ!!!
Total black..... total sexy
Καλώς το μουTotal black..... total sexy
Λυπάσαι που σε χώρισε ή που σε χάρισε σε εμένα για να καταλάβω δηλαδή...Στο γουρουνάκι..με χώρισες και με χάρισες ?
πουτσοδερμα ...Απο τι δέρμα είναι?
Βασικά εγώ τον Χωρισα γιατί ήθελα εσένα ?Λυπάσαι που σε χώρισε ή που σε χάρισε σε εμένα για να καταλάβω δηλαδή...
Αδελφός τελικά... Όχι απλά φίλοςΕίδες τι σόι άνθρωπος είμαι, σε χώρισα και σε χάρισα σε φίλο μου, για να μην κακοπεσεις!!!
2 σε 1 που λένε!!!
Και εσύ να βολευτείς και ο φίλος μου να περάσει καλά!!!
Τέτοια λες και θα κοκκινίσω... Σε διεκδίκησα αρκετά... Πρέπει να το ομολογήσεις. Μέχρι και στο ταψί με πατάτες δέχτηκα να μπω για την κωλάρα σουΒασικά εγώ τον Χωρισα γιατί ήθελα εσένα ?
????Τέτοια λες και θα κοκκινίσω... Σε διεκδίκησα αρκετά... Πρέπει να το ομολογήσεις. Μέχρι και στο ταψί με πατάτες δέχτηκα να μπω για την κωλάρα σου