Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.077
Καυλο μιλφ..αυτό μου λένε οι πελάτες χχαχχαχχα!!ΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧ τη κουμπάρα εχω εγωωωωω.....
Καυλο μιλφ..αυτό μου λένε οι πελάτες χχαχχαχχα!!ΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧ τη κουμπάρα εχω εγωωωωω.....
Ζέστανε μας μανάρι μου καλημέρααα..Την καλημέρα μου στ αγόρια!
Καλημέρα μωρό!Ζέστανε μας μανάρι μου καλημέρααα..
Εγώ δεν είμαι πελάτης και γιαυτό θα πω ότι εχω μια καυλιάρα σεξοβόμβα κουμπάρα ...Καυλο μιλφ..αυτό μου λένε οι πελάτες χχαχχαχχα!!
Θέλεις,,, θέλεις,,, αλλά όταν είμαστε μόνοι μας άλλα μου λες...Χα χα χα χαΘελω καλε !!!!
Καλημερα στην γυναικάρα μαςΤην καλημέρα μου στ αγόρια!
Καλε συ κοριτσι,εχεις viber τωρα!!!!Καλημέρα αγορι!
Οχι ,το ενεργοποίησα χθες και μετα μπλοκαρε, μονο WhatsApp εχω, αλλα κι αυτό δεν είναι για κλείσιμο ραντεβού ,καυλαντα κλπ ,αφορά φίλους πιο πολύ.Καλε συ κοριτσι,εχεις viber τωρα!!!!
Καλημέρα ομορφιά μου!!Καλημερα στην γυναικάρα μας
Το σεξυ αγορι..που τα ψιλό λέγαμε καιρό πριν να βρεθούμε και τελικά το κάναμε πράξη οπου αποζημιώθηκαμε στο φουλ..!Πέρασα σούπερ μαζι σου,στο είπα εξάλλου,σ ευχαριστώ πολυ για όλα κι εύχομαι να σε ξαναδώ καυλιαρη μου!Καυλιαρικη συνάντηση πρόσφατα με αυτό το καυτό κορίτσι.
Μακάρι να ήταν όλες οι επαγγελματίες έτσι. Να δείχνουν τέτοια όρεξη να εξυπηρετούν τον πελάτη με τέτοιο κέφι και να του ικανοποιούν τα γούστα.
Και φυσικά ευχαριστήθηκα αυτό το κωλαρακι που το πρόσφερε ορθάνοιχτο και μετά με ξεζουμισε με το στοματάκι της!
Ωχ αντε να εξηγήσω του Κωστάκη οτι μονο σεξ κάναμε κι ότι δεν περνάμε βέρες ..!!!Δευτερη συνάντηση, με την ανανεωμένη από το Λονδίνο και ομορφότερη Joanna, και αυτή τη φορά τη χάρηκα ακόμα περισσότερο. Θυμόταν ακριβώς τι μου αρέσει, δεν χρειάστηκε να ζητήσω τίποτα. Με ΚΑΥΛΩΣΕ εύκολα και γρήγορα, ενώ και η ίδια έδειξε να το ευχαριστιέται (συγνώμη Κωστάκη), κάτι που είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΟ για μένα! Η γυναίκα το ζει, το απολαμβάνει όσο μπορεί και όσοι είστε milfakηδες πρέπει να ζήσετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ την εμπειρία μαζί της! Λεπτομέρειες δε συνηθίζω να γράφω για τα ραντεβού μου, απλά θα πω αυτό μόνο! Η Joanna είναι ΚΥΡΙΑ, με όλα τα γράμματα ΚΕΦΑΛΑΙΑ, δεν κοιτάζει να σου φάει χρόνο και χρήμα, δεν ξέρω πολλές να το κάνουν αυτό, και ΚΥΡΙΩΣ είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ και ΜΟΣΧΟΜΥΡΙΣΤΗ! Το έχω ξαναπεί, έχει το πιο γλυκό μουνί στο bourdela. Δε γίνεται να μην θέλεις να το φας! Ήδη σκέφτομαι πότε θα ξαναμπορέσω να ...ταξιδέψω προς Κατεχάκη μεριά!!
Ωχ!!Την καλημέρα μου σε όλα τ αγόρια!
Φωτισμός μυσταγωγίας και η ιέρεια στη θέση τηςΤην καλημέρα μου στ αγόρια!
Σου αρεσω ντυμένη..το ξέρω πια χαχαχαχα!Ωχ!!
Ααααα.
Οχι τέτοια μανδάμ,
Δεν εχεις το δικαίωμα.
Καλως το τ αγοράκι μου το γλυκό!Φωτισμός μυσταγωγίας και η ιέρεια στη θέση της
Ο νησιώτης ,που ειδα πριν λίγες μέρες κι έγραψες εδω!!Τέλεια και παύλα jo είσαι η μεγαλύτερη καβλα.....
Κριτικη σωστη και εμπεριστατωμενη , "to the point " που λεμε και στο χωριο μου.Δευτερη συνάντηση, με την ανανεωμένη από το Λονδίνο και ομορφότερη Joanna, και αυτή τη φορά τη χάρηκα ακόμα περισσότερο. Θυμόταν ακριβώς τι μου αρέσει, δεν χρειάστηκε να ζητήσω τίποτα. Με ΚΑΥΛΩΣΕ εύκολα και γρήγορα, ενώ και η ίδια έδειξε να το ευχαριστιέται (συγνώμη Κωστάκη), κάτι που είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΟ για μένα! Η γυναίκα το ζει, το απολαμβάνει όσο μπορεί και όσοι είστε milfakηδες πρέπει να ζήσετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ την εμπειρία μαζί της! Λεπτομέρειες δε συνηθίζω να γράφω για τα ραντεβού μου, απλά θα πω αυτό μόνο! Η Joanna είναι ΚΥΡΙΑ, με όλα τα γράμματα ΚΕΦΑΛΑΙΑ, δεν κοιτάζει να σου φάει χρόνο και χρήμα, δεν ξέρω πολλές να το κάνουν αυτό, και ΚΥΡΙΩΣ είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ και ΜΟΣΧΟΜΥΡΙΣΤΗ! Το έχω ξαναπεί, έχει το πιο γλυκό μουνί στο bourdela. Δε γίνεται να μην θέλεις να το φας! Ήδη σκέφτομαι πότε θα ξαναμπορέσω να ...ταξιδέψω προς Κατεχάκη μεριά!!
Α μπράβο, και στο δικό μου χωριό ετσι λένε!Απο London κι εσυ baby?!χαχαχαχαχα!Κριτικη σωστη και εμπεριστατωμενη , "to the point " που λεμε και στο χωριο μου.
Που και που πρεπει να τα λεμε αυτα , γιατι στην Ελλαδα γενικα και στο μπου ειδικα, τα φυκια για μεταξωτες κορδελες πανε συννεφο