Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.408
Το κλίμα της Ελλάδας πουθενά..!Συμφωνω και επαυξανω αγαπη..
Το κλίμα της Ελλάδας πουθενά..!Συμφωνω και επαυξανω αγαπη..
Σωθήκαμε αδέρφια... Ο κωλος άνοιξε και μας περιμένειΜια καυλιαρικη Κυριακή σε ολους!
Σας φιλώ!
Αχ μωρο μου εσύ να δω ποτέ θα ξαναμπώ μέσα σουΜια καυλιαρικη Κυριακή σε ολους!
Σας φιλώ!
Σωθήκαμε αδέρφια... Ο κωλος άνοιξε και μας περιμένει
...άτακτο αγορι εσυ..σου έλειψε, ε;;Σωθήκαμε αδέρφια... Ο κωλος άνοιξε και μας περιμένει
...σύντομα πάλι μωρο..σας έλειψα τελικά απ οτι διακρίνω (τηλ & μηνύματα!!)Αχ μωρο μου εσύ να δω ποτέ θα ξαναμπώ μέσα σου
Βασικά εγω δεν ειχα προβλημα....άτακτο αγορι εσυ..σου έλειψε, ε;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...σύντομα πάλι μωρο..σας έλειψα τελικά απ οτι διακρίνω (τηλ & μηνύματα!!)
Χαχαχαχαχα!Εσύ είσαι περιπτωσαρα!!Βασικά εγω δεν ειχα προβλημα.
Πότε επιστρέφεις?...άτακτο αγορι εσυ..σου έλειψε, ε;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...σύντομα πάλι μωρο..σας έλειψα τελικά απ οτι διακρίνω (τηλ & μηνύματα!!)
Απο εχθές απόγευμα ειμαι Αθήνα αγοριΠότε επιστρέφεις?
Καλώς μας ήρθεςΑπο εχθές απόγευμα ειμαι Αθήνα αγορι
Welcome back!!!Απο εχθές απόγευμα ειμαι Αθήνα αγορι
Να σαι καλά ματια μου,καλώς σας βρήκα πάλι!!Welcome back!!!
Συγνωμη καλως ηρθες θελω να πω!
Ενεκα που τα εχεις προσφατα κοριτσαρα!
Για να πω την αληθεια μ εφτιαχνες και μενα με τα πιμια σουΧαχαχαχαχα!Εσύ είσαι περιπτωσαρα!!
Καυλωνες ε;!!χεχεχεχε!!Για να πω την αληθεια μ εφτιαχνες και μενα με τα πιμια σου
Με λονδίνο οχι τοσο, η επαρχια της αγγλιας ομως ειναι άπαιχτη, υποκλίνομαι,Καυλωνες ε;!!χεχεχεχε!!
Συμφωνω απολυτα, και το Λονδινο και το Παρισι, αρχιζουν και παρακμαζουν ( περασμενα μεγαλεια ) και αυτο οφειλεται στο οτι το χρημα και η δυναμη πανε προς ΗΠΑ και Κινα μεριαΚαλημέρα από την όμορφη Αθήνα!!
Με λύπη διαπίστωσα μετα απο χρόνια που πήγα στην Αγγλία πάλι, οτι το Λονδίνο έχει χάσει λίγο απο την αίγλη του..ενώ η τύπου "επαρχία " εκεί, παραμένει σούπερ!!
Υποθέτω ετσι είναι αγόρι, πλέον..Συμφωνω απολυτα, και το Λονδινο και το Παρισι, αρχιζουν και παρακμαζουν ( περασμενα μεγαλεια ) και αυτο οφειλεται στο οτι το χρημα και η δυναμη πανε προς ΗΠΑ και Κινα μερια
Ειδικα οι Εγγλεζοι θα το πληρωσουν ακριβα το brexitΥποθέτω ετσι είναι αγόρι, πλέον..
Πρωτα απο ολα καλος μας ηρθες !!! και δευτερον συφωνω μαζι σου , δεν υπαρχει λογος να σου βγει ξινο το ταξιδι και η ξεκουραση -ανανεωση -και η χαρα που ειχες με τους φιλους σου.Μην φορτσαρεις τον εαυτο σου και την υγεια ου , χρονος υπαρχει για ολους !!! δεν θα τους πεσει το παιδι για 5 - 10 ημερες !!! χαχαχ φιλια και οπως παντα να προσεχεις την JO.Να πω οτι εδω και καιρό, στο παρα 5 ραντεβού δεν μπορείτε εύκολα να βρείτε,κλείνονται ολα η απο την προηγούμενη η απο το πρωί.
Τώρα δε που γύρισα, έχω σχεδόν όλη την εβδομάδα προγραμματισμένα με κάποια λίγα κενά.
Σας το λέω για να μην έχω παρεξηγήσεις απο κάποιους που δεν θα μπορώ να εξυπηρετω λογω μη διαθέσιμου χρόνου(τηρω αυστηρά σειρά προτεραιότητας,δεν ακυρώνω & δεν αργώ ποτε,ειτε είναι παλιός είτε νέος πελάτης,ουτε βάζω κολλητά ραντεβού ν αγχώνομαι)
*παρακαλώ μην με ρωτάτε αν πάω σε άλλα χοτελ/χώρους κλπ..διαβάστε υπογραφή μου και προφιλ μου, όλα τα γράφω αναλυτικά!
Σας καληνυχτω αγοράκια μου!!