Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.311
Ειναι υποχρεωτικό;Ούτε εσύ με γαμησες ακόμη.. χμ...
Διάβασε όλη τη συζήτηση για να καταλάβεις πως το ανέφερα γιατί αλλά καταλάβες και αλλιώς το ερμηνεύεις ,και όχι δεν είναι υποχρεωτικό φυσικάΕιναι υποχρεωτικό;
Το ενδεχόμενο του τρολαρισματος δεν σου περασε απ το μυαλο;Διάβασε όλη τη συζήτηση για να καταλάβεις πως το ανέφερα γιατί αλλά καταλάβες και αλλιώς το ερμηνεύεις ,και όχι δεν είναι υποχρεωτικό φυσικά
Αχ δεν έχω πρωί πρωί όρεξη για τέτοια άντε Καλημέρα!?
Είσαι το απόλυτο θηλυκό τελικά!!!
Ευχαριστώ πολύ!!!,?Είσαι το απόλυτο θηλυκό τελικά!!!
Και η απόλυτη φαντασίωση!!!
Τι νέα;Καλημέρα
Με στενοχωρησες σημεραΔιάβασε όλη τη συζήτηση για να καταλάβεις πως το ανέφερα γιατί αλλά καταλάβες και αλλιώς το ερμηνεύεις ,και όχι δεν είναι υποχρεωτικό φυσικά
Αχ δεν έχω πρωί πρωί όρεξη για τέτοια άντε Καλημέρα!?
Και εγώ σ αγαπώ ?Με στενοχωρησες σημερα
Προσπαθείς να με δελειασεις.Σορυ, πλέον δε συμμετέχω σε ίντριγκες/τσακωμούς και που δε μ αφορούν κιόλας.. ας βάλω μια φωτο μου...
Στο ξαναλέω προμοτορας για να σου κάνουν έκπτωση σε κάποιο μελλοντικό ραντεβού είσαι εσύ. Και αυτό φαίνεται που έχεις γράψει μόνο για υπεράσπιση της Αλικης και πουθενά αλλού. Αλλά δεν μας είπες σου έκανε τζάμπα μασάζ ή δεν σου χρέωσε τα έξτρα;;;Εσύ είσαι προμοτορας αθώων κορασίδων στην αρχή μέχρι να φας φόλα και άκυρο από αυτές και μετά λασπολογος γιατί δεν σου έκατσε η κορασίδα.....άντε γαμησου ξανά με μαύρο να ξελαμπικαρεις..... περιμένω απάντηση στην ερωτηση- απορία που έχω ακόμα από την ομάδα των λασπολογων του μπου.....ξέρεις εσύ ποιοι είστε..... ξεχωρίζετε εξάλλου από μακριά....????
αφιερωση δεν εχει η φωτο???
Μωρό μου σορυ μα έχω βρει καλύτερο αγόρι !!Προσπαθείς να με δελειασεις.
Με θες πάλι πίσω;;;
Να περνάτε καλά και είστε ευτυχισμένοι!!!Μωρό μου σορυ μα έχω βρει καλύτερο αγόρι !!
Με μισαωρη πιπα;Βάζω τα κάλλη μου και αντί να θαυμάζονται ξεκινάτε μανούρες...θα σας τιμωρήσω όλους και ξέρω πως.. αρκεί να έρθετε όλοι μαζί ???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σ ευχαριστούμε, αν θες γίνε κουμπάρος να τα λεμε συχνά οι 2 μας.. ?
Και όχι μόνοΜε μισαωρη πιπα;