Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.288
Αχ εσυ μωράκι όμορφο..!Με στειλες τώρα. Γκομεναραααα!!!!!
Αχ εσυ μωράκι όμορφο..!Με στειλες τώρα. Γκομεναραααα!!!!!
Οι γόβες σου με κάναν πέτραΚαλημέρα κι από εμένα αγόρια!
Ευχαριστώ πολυ αγοράκι!!σου πάει τρελά το ντύσιμο,
ιδικά αυτό το μάλι μπορεί να με τρελάνει
Καυλιαρη εσυ!!Οι γόβες σου με κάναν πέτρα
Καλησπέρα κυρία μούΟχι θεατρινιστικα..αν μ εμπνέει ο άλλος γίνομαι σκύλα..ορίτζιναλ, οχι μουφα..
Καλησπέρα πολυ αγαπημένε..!Καλησπέρα κυρία μού
.
Ωωωωώ έμαθα αυτό που ήθελα.,
Καλημέρα κι από εμένα αγόρια!
....για τ αγόρια μου ...
Καλώς τον άτακτο καυλιαρη χαχαχχαχχα!
Καλώς σε βρήκα τσαχπινογαργαλιάρα γυναίκα που μου έχεις γαμησει τον εγκέφαλο πατόκορφα πριν ακόμη σε συναντήσω…Καλώς τον άτακτο καυλιαρη χαχαχχαχχα!
Τα κάνω αυτά παναθεμα με..απο μικρή, λουτσους ονειρευόμουν ...γι αυτό έγινα εξπέρ!!Καλώς σε βρήκα τσαχπινογαργαλιάρα γυναίκα που μου έχεις γαμησει τον εγκέφαλο πατόκορφα πριν ακόμη σε συναντήσω…
Αμαρτωλή!Τα κάνω αυτά παναθεμα με..απο μικρή, λουτσους ονειρευόμουν ...γι αυτό έγινα εξπέρ!!
Καλησπερα !!Ερωτηση οταν ομως δεν σε εμπνεει ο αλλος τι κανεις ???Καλησπέρα κυρία μού
.
Ωωωωώ έμαθα αυτό που ήθελα.,
Ω τι έκπληξη, ξέρω οτι δεν γράφεις γενικά !!Πολύ με τιμά όμως!!Τρομερή η Ιωάννα σε όλα της έχω βρεθεί αρκετές φορές μαζί της
ΠΕΝΤΑΚΆΘΑΡΗ άψογη σε όλα με μουνι και αναλ για κάθε γούστο μια ακόμη κριτική δεν θα έλεγε κάτι διαφορετικό από τις υπόλοιπες είναι πάρα πολύ καλή σε όλα
Φιλε μου σε ευχαριστώ για την ενημέρωση αλλά να ξέρεις ότι σε μισώ γιατί εγώ δεν την έχω συναντήσει ακόμη….Τρομερή η Ιωάννα σε όλα της έχω βρεθεί αρκετές φορές μαζί της
ΠΕΝΤΑΚΆΘΑΡΗ άψογη σε όλα με μουνι και αναλ για κάθε γούστο μια ακόμη κριτική δεν θα έλεγε κάτι διαφορετικό από τις υπόλοιπες είναι πάρα πολύ καλή σε όλα
Εεεεε..δλδ αν ανοίξεις προφιλ μου και δεις ότι έχουν γράψει χονδρικά 1000plus άτομα κριτικές ...θα τους τουφεκισεις;!χαχαχαχα!Φιλε μου σε ευχαριστώ για την ενημέρωση αλλά να ξέρεις ότι σε μισώ γιατί εγώ δεν την έχω συναντήσει ακόμη….
..θα ζητήσω συγνώμη, και θα φύγω. ειμαι απόλυτα τιμια, δεν θα κάτσω ν ανεχτώ τπτ κ κανέναν που δεν θέλω, για το χρήμα..Καλησπερα !!Ερωτηση οταν ομως δεν σε εμπνεει ο αλλος τι κανεις ???
Εεεεε..δλδ αν ανοίξεις προφιλ μου και δεις ότι έχουν γράψει χονδρικά 1000plus άτομα κριτικές ...θα τους τουφεκισεις;!χαχαχαχα!
Θα ερθει κι η σειρά μας να τα πούμε αγορακι μου...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
..θα ζητήσω συγνώμη, και θα φύγω. ειμαι απόλυτα τιμια, δεν θα κάτσω ν ανεχτώ τπτ κ κανέναν που δεν θέλω, για το χρήμα..
....εμφανισιακά δεν μπορεί να μ αρέσουν ολοι..λογικο..αλλα στα 46 μου και ως ώριμη γυναίκα που είμαι, κρίνω απο καθαριότητα, υγιεινή και συμπεριφορά να είναι άψογα, αυτα με κερδίζουν παραπάνω από μια καλη εμφάνιση.Joanna ερώτηση: τι κανείς αν δεν σου αρέσει ο πελάτης (εμφανισιακά εννοώ)?