dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 63
- Like
- 36.078
- Πόντοι
- 22.936
Το γνωρίζουμε κυρία jo μας . Το ίδιο ελπίζουμε και δι υμάς ...Αχ...και πόσο τον αγαπώ τον professor..!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το γνωρίζουμε κυρία jo μας . Το ίδιο ελπίζουμε και δι υμάς ...Αχ...και πόσο τον αγαπώ τον professor..!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αστα 3 ήμερες και με της φωτιές γύρισα άρον άρον σπίτι για να το σώσω ..Ευτυχώς όλα καλάΚαλημέρα κουμπάρε μου..!!Αν διακοπαρεις ακομη ,σου εύχομαι καλό υπόλοιπο!!
Ω ρε μωρο...στεναχωρηθηκα τωρα..αλλα αφου όλα καλά, οκ..Αστα 3 ήμερες και με της φωτιές γύρισα άρον άρον σπίτι για να το σώσω ..Ευτυχώς όλα καλά
....εσάς σας συμπαθούμε πολυυυυυ, σύντομα θα σας αγαπήσουμε διαισθάνομαι!!!Το γνωρίζουμε κυρία jo μας . Το ίδιο ελπίζουμε και δι υμάς ...
Να σε καλά κουμπαριτσα μου ...Καλά να περνάς...Ω ρε μωρο...στεναχωρηθηκα τωρα..αλλα αφου όλα καλά, οκ..
Σ ευχαριστώ αγάπη..κι εσύ,οτι κάνεις!!Καλά να περάσεις κορίτσι
Τέλεια!!!Σε λίγο βόλτα για καφε..χαλάρωση σημερα...
Σας φιλώ σταυρωτά !!
Ωχ. Αναμεσα στα πευκα και συ;Αστα 3 ήμερες και με της φωτιές γύρισα άρον άρον σπίτι για να το σώσω ..Ευτυχώς όλα καλά
Σχεδόν ναι ...Ωχ. Αναμεσα στα πευκα και συ;
Χμ..
...βασικοτατο κ απαραιτητο!!!!Ωραιες πιπες και δινω και κωλο χωρίς μα κ μου χαχαχαχα!!!
Νομίζω ότι χρειάζεται να καθειρωθεί καθε εβδομάδα και από μία πικάντικη ιστορία από το παρελθόν της ΙωάνναςΆντε θα το πω γιατί το έταξα...η πρώτη μου φορά κωλαρακι, ήταν με τον καθηγητή μου στο φροντιστήριο,ετοιμαζόμουν για πανελλήνιες, 2η χρόνια να δώσω,ήμουν 18 μισο κι αυτός 31 ,ένας κούκλος,η αλήθεια είναι ότι του την έπεσα εγω στα μέσα της χρονιας,τελειωνε το μάθημα και πηγαίναμε στην γκαρσονιέρα του που είχε 2 στενά πάνω απο το φροντιστήριο, ώσπου μια μέρα οπως τον πιπωνα του λέω αυτή την χοντρή πουτσα την θελω να την δοκιμάσω κωλαρακι μου κόλλησε λίγο, αλλά τελικά έκατσα μπρούμυτα σ έναν καναπέ που είχε και ήρθε πίσω μου με ηρεμες κινήσεις,έπαιξε με δάχτυλο λιγο,προφυλακτικο, σάλιο και μεσα!!Λιπαντικά δεν είχαμε τότε χαχαχαχα!!Πονεσα πολύ την 1η φορά, δεν καυλωσα..την 2η όμως εχυσα παίζοντας μουνάκι παράλληλα.
Προς τέλος της χρονιάς τον βαρέθηκα, τον χαιρέτησα κσι πήγα αλλου να δώσω κωλαρακι χαχαχχαχχαχχαχα!!
Αντε, νανι τώρα....
Τα αρχιδάκια παράγουν χυσάκι σαν τρελά!Μόλις τελείωσα το τελευταίο ραντεβού μου σήμερα, θα σας δω αύριο που θα χαλαρώσω & να τα πουμε λιγο παραπάνω.
Καληνυχτα...
![]()
Χωρίς μα και μου θυμάσαι όμορφε;!!...βασικοτατο κ απαραιτητο!!!!
![]()
...ωραία, κάθε Κυριακή τότε!!Νομίζω ότι χρειάζεται να καθειρωθεί καθε εβδομάδα και από μία πικάντικη ιστορία από το παρελθόν της Ιωάννας![]()
....καυλιαρη εσυ!Τα αρχιδάκια παράγουν χυσάκι σαν τρελά!
Να χεις πάντα ετοιμα τα σουβλακια για το bbq ,Σχεδόν ναι ...
Καθηγητης με μαθητρια, χμ,Νομίζω ότι χρειάζεται να καθειρωθεί καθε εβδομάδα και από μία πικάντικη ιστορία από το παρελθόν της Ιωάννας![]()
Να κλείνει και όμορφα η εβδομάδα μας!...ωραία, κάθε Κυριακή τότε!!
Άστα αυτά και λεγε ποιος σου μαρτυρησε οτι ειμαι καλο παιδί..Καθηγητης με μαθητρια, χμ,
Αποπλανησε την αποπλανημένη.
ΖηλιάρηΤο γνωρίζουμε κυρία jo μας . Το ίδιο ελπίζουμε και δι υμάς ...
....θα του παρω μια πιπουλα να ηρεμήσει χεχεχεχε!!!Ζηλιάρη![]()