Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.005
Αμε!!!Ηταν αστέρι καθηγητής ο καυλιαρης!!Τουλαχιστον περασες στις πανελληνιες?
Αμε!!!Ηταν αστέρι καθηγητής ο καυλιαρης!!Τουλαχιστον περασες στις πανελληνιες?
Ναι μωρό μου καυλιαρικο....καλημέρα!Έβγαλε τον κλάδο ασπροπροσωπο . Καλημέρα κουκλί μου
οχι ρε σύ μακάρι να είχα την τύχη τότε....
Αδυναμία μουΑχ...και πόσο τον αγαπώ τον professor..!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γαλακτομπουρεκο με μπύρα;Μολις χτύπησα και το τελευταίο κομμάτι γαλακτομπούρεκο (συνοδευόμενο απο μπυρα) και πάω για υπνο. Καληνύχτα
....οταν βρεθούμε αγαπημένε μου θ αναβιώσουμε το τοτε στορυ καθηγητής με μαθήτρια!!!οχι ρε σύ μακάρι να είχα την τύχη τότε....
Τυχερός ό συνάδελφος κέρδισε το πρώτο αριθμό του λαχείου, σίγουρα ακόμα θά τό αναρωτιέται αν έγινε στα αλήθεια, καί σίγουρα δεν θά τό έχει ξεχάσει καί ούτε πρόκειται.
Αδυναμία μου
...το ίδιο σκέφτηκα. Έκρηξη θα έγινε μέσα στο στομάχι του γλυκού μου αγοριού!!!Γαλακτομπουρεκο με μπύρα;
Πως εισαι σήμερα; ειχε μεγάλη αναμονή στα επείγοντα;
Σε έπαιρνα στο ασανσέρ χωρίς δεύτερη σκέψηΤην καλημέρα μου,και μια όμορφη Κυριακή για όλους!
Πότε ανοιγουν τα σχολεία;Την καλημέρα μου,και μια όμορφη Κυριακή για όλους!
Αχ και στο ασανσερ...πόσα γ@μησακια στα γρήγορα εχω κάνει ετσι!!Σε έπαιρνα στο ασανσέρ χωρίς δεύτερη σκέψη
Σεπτέμβρη, έτοιμη κι εγώ να παω σχολείο!!!!Πότε ανοιγουν τα σχολεία;
εκεί μεσα..Την καλημέρα μου,και μια όμορφη Κυριακή για όλους!
Καλημέρα κουμπάρα μια όμορφη αλλά και δημιουργική κυριακη να έχεις...Την καλημέρα μου,και μια όμορφη Κυριακή για όλους!
Καλημέρα κουμπάρε μου..!!Αν διακοπαρεις ακομη ,σου εύχομαι καλό υπόλοιπο!!Καλημέρα κουμπάρα μια όμορφη αλλά και δημιουργική κυριακη να έχεις...
Κάτι παρόμοιο με "ζεστή μπουγάτσα και παγωμένο Μίλκο" σε πάει σερπαντίνα...το ίδιο σκέφτηκα. Έκρηξη θα έγινε μέσα στο στομάχι του γλυκού μου αγοριού!!!
Πωπω ,κλαμα ρε συ...!!Αλλά μετά το έντερο,λαμπίκο χαχαχα!!!Κάτι παρόμοιο με "ζεστή μπουγάτσα και παγωμένο Μίλκο" σε πάει σερπαντίνα
Χαχαχαχαχαχ !!! Το κάνω εικόνα στο μυαλό μουΠωπω ,κλαμα ρε συ...!!Αλλά μετά το έντερο,λαμπίκο χαχαχα!!!
Χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα!!!!!Χαχαχαχαχαχ !!! Το κάνω εικόνα στο μυαλό μου
Σε λίγο βόλτα για καφε..χαλάρωση σημερα...Που θα πας;