Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 164.997
Καληνύχτα από μένα boys, αύριο διαθέσιμη 12 μεσημέρι και μετά!
Μα και το μπλε να σου πηγαίνει τόσο;;; Θα μας τρελάνειςΝα περάσετε όμορφα αύριο,μαζί μ αυτούς που αγαπάτε..βάζω μέσα και τον εαυτό μας, πρωτίστως αυτόν πρεπει ν αγαπάμε, αρα κάποιοι περνάνε ομορφα και σολο..!
Οκτώβριο θα περάσω μια βδομάδα Αθήνα μετά από τη σεζόν. Ελπίζω να καταφέρω να κλείσουμε ένα ραντεβού αν και καινούργιος στην παρέα σας.
Ολα μου πανε baby μου...ε;;Μα και το μπλε να σου πηγαίνει τόσο;;; Θα μας τρελάνεις
Καλώς ήρθες στην παρέα, να είμαστε καλά μέχρι τότε και να βρεθούμε...Οκτώβριο θα περάσω μια βδομάδα Αθήνα μετά από τη σεζόν. Ελπίζω να καταφέρω να κλείσουμε ένα ραντεβού αν και καινούργιος στην παρέα σας.
Καλημέρα ομορφιά μας!!!!Καλημερούδια με καυλες...κανονικά τα ραντεβού σήμερα
Καλημέρα κουκλάκι μου!!Καλημέρα ομορφιά μας!!!!
Αχ,αυτή η Κρήτη με τα καυλιαρικα αγόρια!!!Joanna Χανιά σε περιμένουμε
Σας ευχαριστώ κύριε μου...με τιμά και μονο που αναφέρεστε περι προσωπικότητας μου..Χρόνια πολλά σε όλους κ στην Κύρια τζο
Δεν έχει σημασία ποτέ έγινε το ραντεβού,την γνώρισα κ εγώ τελικα
Έντονη προσωπικότητα,θα την ξαναβλεπα
Έχουν αναφερθεί τόσα από άλλους,τα κρατάω για μένα τα υπόλοιπα,μπορώ;Σας ευχαριστώ κύριε μου...με τιμά και μονο που αναφέρετε περι προσωπικότητας μου..
Τα φιλιά μου!
Ναι μπορείς...σκοπός είναι να αναφέρθει και κάτι διαφορετικό ως στοιχείο που με αφορά...μου άρεσε το έντονη προσωπικότητα πολύ,λιτο με νόημα!Έχουν αναφερθεί τόσα από άλλους,τα κρατάω για μένα τα υπόλοιπα,μπορώ;
Θα μου πάρεις και μένα μια τέτοια αλλά θέλω εγώ να σου βάζω και μαλακτική κρέμα στα μαλλιά σουΕπιτέλους κατάφερα να ανεβάσω την πιπα που σας αρεσε (την ειχα ανεβάσει GIF)με ήχο!
Κατάλαβα τι κρέμα χαχαχαχαχα!!Θα μου πάρεις και μένα μια τέτοια αλλά θέλω εγώ να σου βάζω και μαλακτική κρέμα στα μαλλιά σου
Κλαρίνο από τα λίγα. Μαέστρος φιλαρμονικής η joΕπιτέλους κατάφερα να ανεβάσω την πιπα που σας αρεσε (την ειχα ανεβάσει GIF)με ήχο!
Μαστορική πίπα…!!!Επιτέλους κατάφερα να ανεβάσω την πιπα που σας αρεσε (την ειχα ανεβάσει GIF)με ήχο!
Ευτυχώς που απο μικρή έμαθα να παίζω πολλα όργανα αγάπη χαχαχχαχχαχχα!Κλαρίνο από τα λίγα. Μαέστρος φιλαρμονικής η jo