Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 175.918
Αχ εσυ..όμορφε!!
Αχ εσυ..όμορφε!!
Χαχαχαχαχα !!Έξυπνο!
Ανελέητο ξέσκισμα του τουπε τους θέλουν τα χαζοχαρουμενα πιτσιρίκια....Εικοσάρες, δείτε λίγο...
Νέα παιδιά είναι μωρε,δεν τα παρεξηγώ..σάμπως κι εμείς, τα ίδια δεν κάναμε στην ηλικία τους;!Ανελέητο ξέσκισμα του τουπε τους θέλουν τα χαζοχαρουμενα πιτσιρίκια....
Τώρα είναι προκλητικά όσο ποτέ γιατί οι γονείς είναι στον κόσμο τους και δεν ασχολούνται με τα παιδιά ,αφήνοντας τα να μεγαλώνουν με ένα κινητό.Νέα παιδιά είναι μωρε,δεν τα παρεξηγώ..σάμπως κι εμείς, τα ίδια δεν κάναμε στην ηλικία τους;!
..... εδω δεν θα διαφωνήσω...Τώρα είναι προκλητικά όσο ποτέ γιατί οι γονείς είναι στον κόσμο τους και δεν ασχολούνται με τα παιδιά ,αφήνοντας τα να μεγαλώνουν με ένα κινητό.
Σε σχετικά νήματα την λέξη γονείς την βάζω εντός εισαγωγικων........ εδω δεν θα διαφωνήσω...
Ασε μας ρε αργυροτοξεΑνελέητο ξέσκισμα του τουπε τους θέλουν τα χαζοχαρουμενα πιτσιρίκια....
Ασε τον άνθρωπο να πει τον πονο του καλε...στην φίλη του την Τζο μπαίνει!Ασε μας ρε αργυροτοξε![]()
Να σαι καλά μωράκι!!!Κορμαρα
Χα'ι'δευε τα εσύ...θα τα στρώνω εγώ...Ασε μας ρε αργυροτοξε![]()
Μπουμπούκι του καλοκαιριού και αιώνια ΛΑΤΡΕΙΑ μου εσυ!
Μωροοοοοο μου!!!Μπουμπούκι του καλοκαιριού και αιώνια ΛΑΤΡΕΙΑ μου εσυ!![]()
Στα γνωστά μέρη μωρό!!Μωροοοοοο μου!!!
Που εισαι λατρεία;;!!!
Ρεπο σημερα, ξεκούραση στο φουλ!!Στα γνωστά μέρη μωρό!!
Εσυ έρωτααα;;;
Μπράβο μωρό...το χρειάζεται το βελουδένιο κορμάκι σου!!Ρεπο σημερα, ξεκούραση στο φουλ!!
Μα και το μπλε να σου πηγαίνει τόσο;;; Θα μας τρελάνειςΝα περάσετε όμορφα αύριο,μαζί μ αυτούς που αγαπάτε..βάζω μέσα και τον εαυτό μας, πρωτίστως αυτόν πρεπει ν αγαπάμε, αρα κάποιοι περνάνε ομορφα και σολο..!
![]()