Ptr1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2023
- Like
- 3.081
- Πόντοι
- 456
25 χρόνων μωρόΚαλη εβδομάδα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να φανταστώ η πρώτη φορά από κωλο εεε;;;reverse cowgirl η Jo..
(anal)
25 χρόνων μωρόΚαλη εβδομάδα!
Να φανταστώ η πρώτη φορά από κωλο εεε;;;reverse cowgirl η Jo..
(anal)
26 ,για να μην λέμε ψέματα καλε..25 χρόνων μωρό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να φανταστώ η πρώτη φορά από κωλο εεε;;;
Ευτυχώς που ήξερε πως να μπει στο κωλαράκι σου ο φίλος και δεν σου δημιούργησε ψυχολογικό...26 ,για να μην λέμε ψέματα χαχαχα!
Ναι πρώτη μου φορά αναλ, φαίνεται;!!!!!
....αχ εσυ αχ εσυ..καυλιαρη...Ευτυχώς που ήξερε πως να μπει στο κωλαράκι σου ο φίλος και δεν σου δημιούργησε ψυχολογικό...
Τώρα ελπίζω να είμαι εγώ ο δεύτερος που θα το πάρει αυτό το θαύμα
info : ωραία στάση αλλά ριψοκίνδυνη....καλύτερα να γέρνεις το σώμα σου προς τα πίσω παράλληλα με το σώμα του παρτενέρ για την αποφυγή " θλάσης " του πέους ( από προσωπική εμπειρία)reverse cowgirl η Jo..
(anal)
Εσυ το cowgirl και μεις οι cowboyδεςreverse cowgirl η Jo..
(anal)
στη καθαριοτητα ειμαστε αδελφες ψυχες μη γελασετε εχω παντα μαζι το fuck pack δηλαδη αφρολουρτο κορρες η apivita ενισχυμενο με αιθερια ελαια, οδοντοκρεμα listering κλπ ,οσο για το φαγητο ε καλα μαγειρευω σαν επαγγελματιας σεφ ,λοιπον οταν αποσυρθεις ,θα ερθεις να μενουμε μαζι εσυ καλο σεξ ολα τα αλλα αστα επανω μου lol lol....ειμαι υποχόνδρια στην καθαριότητα, ολα θελω να λάμπουν!!!
Αμα ακούσω όμως για μαγειρεμα και σίδερο βγάζω σπυράκια χαχαχα!!
Κακια είμαι & στριγκλα,γι αυτό θα φτιαξω ένα ράφι σενιο ν αράξω η γεροντοκορη χεχεχε !
ΕπίσηςΚαλη εβδομάδα!
Το παίρνω ως καταφαση αυτό.!!! Έκλεισα τη δεύτερη θέση ετοίμασε το θαύμα σου για να μπω με φορα....αχ εσυ αχ εσυ..καυλιαρη...
Έχεις δίκιο παίχτη Στεφζένιε41 αλλά υπάρχει μια παλιά Κεφαλλονίτικη ρήση η οποία λέει "ψωλή σηκωμένη, σπαθί δεν την κόβει"info : ωραία στάση αλλά ριψοκίνδυνη....καλύτερα να γέρνεις το σώμα σου προς τα πίσω παράλληλα με το σώμα του παρτενέρ για την αποφυγή " θλάσης " του πέους ( από προσωπική εμπειρία)
Καλησπέρα αγορι!Επίσης
στη καθαριοτητα ειμαστε αδελφες ψυχες μη γελασετε εχω παντα μαζι το fuck pack δηλαδη αφρολουρτο κορρες η apivita ενισχυμενο με αιθερια ελαια, οδοντοκρεμα listering κλπ ,οσο για το φαγητο ε καλα μαγειρευω σαν επαγγελματιας σεφ ,λοιπον οταν αποσυρθεις ,θα ερθεις να μενουμε μαζι εσυ καλο σεξ ολα τα αλλα αστα επανω μου lol lol
ΠαρόνΘαυματουργο αυτό το bourdela.com, βρίσκει και γαμπρούς στις κοπελες!!Χαχαχχαχχαχχαχα!!
Έτσι σκέφτηκα και γω στην αρχή και μετά αναγκαστικα να κάνω περιτομή ....γενικά υπό την επήρεια της καυλας παίρνονται λάθος αποφάσειςΈχεις δίκιο παίχτη Στεφζένιε41 αλλά υπάρχει μια παλιά Κεφαλλονίτικη ρήση η οποία λέει "ψωλή σηκωμένη, σπαθί δεν την κόβει"
Γι αυτό να ελέγχετε τις καύλες σας...να έχετε πειθαρχία αγόρια..Έτσι σκέφτηκα και γω στην αρχή και μετά αναγκαστικα να κάνω περιτομή ....γενικά υπό την επήρεια της καυλας παίρνονται λάθος αποφάσεις
Καλή εβδομάδα! Τούμπανο είσαι!Καλη εβδομάδα!
Το κατω κεφαλι μιλαει και το πανω εκτελειΓι αυτό να ελέγχετε τις καύλες σας...να έχετε πειθαρχία αγόρια..
ΚομανέτσιSorry αλλα μ@λακιες λέτε ρε boys για την στάση reverse cow ..δεν παρατηρήσατε μαλλον οσον αφορα βίντεο, βαθύ κάθισμα στον αέρα σχεδόν κάνω, και δεν στηρίζομαι καν στην πουτσα ...!
Τόσα χρόνια θλάση πάντως δεν μου έτυχε .. κι εχω αρπάξει πολλες πούτσες...!χαχαχαχα!!
Δεν υπαρχει τιποτα που να μου αρεσει περισσοτερο απο την αντιθεση αναμεσα σε ενα ωραιο προσωπο- μυαλο και σε ενα κολασμενο κορμι !!! Καλη εβδομαδα και καλοοοο !! μηνα .Καλη εβδομάδα!