Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.622
Κακο που θα μου κάνει ...χαχαχαχα!Σιγα το φιλο, να κανει ασελγεις πραξεις πανω σου θα θελει.
Κακο που θα μου κάνει ...χαχαχαχα!Σιγα το φιλο, να κανει ασελγεις πραξεις πανω σου θα θελει.
Πω πω πω, Μεσσαλίνα!!!Κακο που θα μου κάνει ...χαχαχαχα!
Κάτσε να βάλω το σεντόνι χιαστί σαν Ρωμαίος αυτοκράτωρ να κάνουμε ένα όργιο ...Πω πω πω, Μεσσαλίνα!!!
Τι κομψή υποδοχή...ξέχασες το λικερακι!Τι θες εδω εσυ
Ο @kontolagnos να κρατά το φανάρι!!Κάτσε να βάλω το σεντόνι χιαστί σαν Ρωμαίος αυτοκράτωρ να κάνουμε ένα όργιο ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι κομψή υποδοχή...ξέχασες το λικερακι!
Κάτσε να βάλω το σεντόνι χιαστί σαν Ρωμαίος αυτοκράτωρ να κάνουμε ένα όργιο
Τι κομψή υποδοχή...ξέχασες το λικερακι!
Τα σταφύλια θα κρατάωΟ @kontolagnos να κρατά το φανάρι!!
Ποιος χαζός της αντιστάθηκε;Μεγαλη μορφη η Μεσσαλίνα ρε φιλε,Μεσσαλίνα. Η νυμφομανής αυτοκράτειρα που έκανε την πόρνη και εξέδιδε τις πλούσιες γυναίκες της Ρώμης - ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Άπληστη, αδίστακτή και σεξουαλικά αχόρταγη. Όποιος της αντιστεκόταν, κατέληγε νεκρός.www.mixanitouxronou.gr
Πρέπει να μας ζωγραφίσει κάποιος ,δεν χάνεται τέτοιο σκηνικό...Τα σταφύλια θα κρατάω
είναι η Ιωάννα Ελληνίδα;
...εγώ δεν μπορώ να μας ζωγραφίσω...έχω μόνο δύο χέρια!
Χαχαχαχαχαχαχαχα!Κάντε το σε πλαστελίνη.
Θα γυρίσω πίσω στο νηπιαγωγείο...ευτυχώς δεν θα χρειαστώ τόσο πολύ για να το καταφέρω αυτό.Κάντε το σε πλαστελίνη.
....καλη θα ειναι, ετοιμαζω "καθοδο"Καλη εβδομάδα!
Μπράβο τ αγορι μου!!!....καλη θα ειναι, ετοιμαζω "καθοδο"
Αδυναμία στα μεγάλα;;;. ..εσυ με τ ανακοντα τα βγάζεις εύκολα χεχεχεχε!!
Δεν θα το έλεγα..εχω αδυναμία σε όλους τους λουτσους και σε όποιο μεγέθος ,αρκεί να χρησιμοποιείται σωστά ...!Αδυναμία στα μεγάλα;;;