gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.284
- Πόντοι
- 2.256
Καλή δουλίτσα Τζο!!!
Καλά γαμήσια που λένε!!!
Καλά γαμήσια που λένε!!!
Ετσι έτσι, αυτό θελω κάθε φορά!!Καλή δουλίτσα Τζο!!!
Καλά γαμήσια που λένε!!!
Είναι δυνατόν να μην είναι καλά τα γαμησια μαζί σου; Ποτέ των ποτώνΕτσι έτσι, αυτό θελω κάθε φορά!!
Ευχαριστώ αγάπη !!!
Ναι δουλειά, και γω εχω λιγα ραντεβού..
Μόλις γύρισα, τσίμπησα κσι ξεκινώ ραντεβού.
Εσυ,δουλειά;
...κάνω οτι καλύτερο μπορώ στον εκάστοτε παρτενέρ, πιστεύω ότι περνάμε σούπερ κάθε φορα,αρκεί να υπάρχει καλή διάθεση!Είναι δυνατόν να μην είναι καλά τα γαμησια μαζί σου; Ποτέ των ποτών
Ψάρι και μοσχαρι δεν παει καλε..μπιφτέκια σχάρας με σαλάτα
Αργότερα λουτσους ωμους χεχεχε
Τι ραντεβού έχεις εσυ;!μήπως άρχισες τις βίζιτες για την ΔΕΗ..;!!Ένας φίλος το σκέφτεται!!Ναι δουλειά, και γω εχω λιγα ραντεβού
ΟΛΑ τα τρωω εγω!!Ψάρι και μοσχαρι δεν παει καλε
Το κάνεις τόσο καλά που όλοι παραμιλανε για σένα...κάνω οτι καλύτερο μπορώ στον εκάστοτε παρτενέρ, πιστεύω ότι περνάμε σούπερ κάθε φορα,αρκεί να υπάρχει καλή διάθεση!
Σιγά καλέ..απλα ειμαι αληθινή στα πάντα...ξέρουν τι θα δουν ξερουν τι θα πάρουν σε υπηρεσίες αρα δεν έχουν εκπλήξεις τ αγόρια!Το κάνεις τόσο καλά που όλοι παραμιλανε για σένα
το ποιο άχρηστο πράγμα είναι ούτε το φιλάς ούτε το γαμάς τίποτα δηλαδή μόνο το κοιτάς άσε που γουστάρει και Μ Αλέξανδρο . Τι σχεση μπορεί να έχει με την Τζό μαςκανε τις βουτιες σου γοργονα μας
Βρε βρε καλώς τ αγόρι το δικό μας!!το ποιο άχρηστο πράγμα είναι ούτε το φιλάς ούτε το γαμάς τίποτα δηλαδή μόνο το κοιτάς άσε που γουστάρει και Μ Αλέξανδρο . Τι σχεση μπορεί να έχει με την Τζό μας
Μετριόφρων αν και μουναραΣιγά καλέ..απλα ειμαι αληθινή στα πάντα...ξέρουν τι θα δουν ξερουν τι θα πάρουν σε υπηρεσίες αρα δεν έχουν εκπλήξεις τ αγόρια!
Για την ηλικία μου κι εντελώς φυσική,καλή ειμαι μωρε!!Μετριόφρων αν και μουναρα
Ποια ηλικία λες;;; Μόνο εμπειρία έχεις πάνω σου. Ο χρόνος έχει σταματήσει στα 30 σουΓια την ηλικία μου κι εντελώς φυσική,καλή ειμαι μωρε!!
βάλε και κανα τσίτι επάνω συνεχεια φυρνάς ετσι θα μπεις στο ασανσερ καταλάθος και θα σε παραξηγήσουν...αντε να πάω σιγα σιγα ...!!
βάλε και κανα τσίτι επάνω συνεχεια φυρνάς ετσι θα μπεις στο ασανσερ καταλάθος και θα σε παραξηγήσουν
Ομορφιές!!!...αντε να πάω σιγα σιγα ...!!
Ευχαριστώ αγόρι!!!Ομορφιές!!!
Αμα με δεις θα καταλαβεις οτι πρεπει να πληρωσω για να με πηδηξουνΤι ραντεβού έχεις εσυ;!μήπως άρχισες τις βίζιτες για την ΔΕΗ..;!!Ένας φίλος το σκέφτεται!!