Καληνύχτα...με καυλες...
Υπάρχει κάποια ώρα που δεν έχεις καβλες;;;;
Καληνύχτα...με καυλες...
Ναι,όταν πεινάω...το φαγητό είναι πάνω απ ολα χαχαχαχα!!Υπάρχει κάποια ώρα που δεν έχεις καβλες;;;;
...μαγκα αμα η γαλαζουλα δεν γαμαει με τις κεραιες, εμπαινα!!!Κοιτάξτε φίλοι μου τι γκόμενες αναγκάζομαι να γαμάω εδώ στα αστέρια.
Για αυτό δε βλέπω την ώρα να γυρίσουμε, για να γαμήσω την όμορφη Τζοάννα!!!
@Odin_ σκέφτομαι να ψάξω να βρω αυτές τις ωραίες φωτο που είχαμε βγάλει στο ραντεβού μου άρεσαν πολύ!...μαγκα αμα η γαλαζουλα δεν γαμαει με τις κεραιες, εμπαινα!!!
...κατά την διάρκεια βρε....να φαίνεται όλο το μεγαλείο χεχεχεχεχε!!!...πριν του "ραντεβου" ή κατα την διαρκεια?!?!?
Νομιζω πρεπει να βγαλουμε κ καινουριες......
...κατά την διάρκεια βρε....να φαίνεται όλο το μεγαλείο χεχεχεχεχε!!!
Να βγάλουμε ΝΑΙΙΙ!!!!!
Προσπαθω να θυμηθω αν εχω παει με νεοδημοκρατισα.Τα είπαμε αυτά!!! Φτάνει να μην ξεβάφουν!!! Θα είναι σαν να ξεμουνιάζεις μικρές νεοδημοκράτισσες!!!
Πισινατη φωτο δεν εχει;Καλημέρα!!Αραζω πισίνα τώρα θα σας δω μετα...!
Συνέχεια βάζω αγόρι από εκεί, έβαλα πιο πικάντικη σήμερα ..!Πισινατη φωτο δεν εχει;
κανε τις βουτιες σου γοργονα μαςΚαλημέρα!!Αραζω πισίνα τώρα θα σας δω μετα...!
Κάνω μωρό, παίρνω ξεκούραση, γιατι τ απόγευμα εχω αγώνα παλι χαχαχα!!κανε τις βουτιες σου γοργονα μας
Ε βαλε φρεσκο κουλουρι απο πισινα να χαζεψουμε τελειως.Συνέχεια βάζω αγόρι από εκεί, έβαλα πιο πικάντικη σήμερα ..!
ετσι ραπισε τους με την ουρα σου μαναρι μΚάνω μωρό, παίρνω ξεκούραση, γιατι τ απόγευμα εχω αγώνα παλι χαχαχα!!
..Τι νεα βρε jo.
Πες κανα νεο
τι τσιμπησες;τσίμπησα
..μπιφτέκια σχάρας με σαλάτατι τσιμπησες;