Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.648
- Πόντοι
- 4.496
Ουτε εμεις λυπομαστε που καυλωνουμεείμαι άκαρδη, οχι δεν λυπάμαι!!!!
Ουτε εμεις λυπομαστε που καυλωνουμεείμαι άκαρδη, οχι δεν λυπάμαι!!!!
Θα πρέπει να ντρέπεσαι για αυτά που λες και εύχομαι να βγούνε κι άλλοι και να πούμε τις δικές τους εμπειρίες συζητήσεις το ξαναλέω και όχι για τις υπηρεσίες σου και πάλι Ντροπή σου για τα ψέματα που λες δεν θα ξανά σχολιάσω πολύ σημασία σου δωσαΛοιπον.. ο τύπος που μπήκε στο άκυρο κ έκραζε την τρίτη κι εχθές pap868686 θυμήθηκα ότι" ένας "(αυτός 1000%), είχε κλείσει ραντεβού Τρίτη απόγευμα,και όταν ήρθε μου λεει ξέχασα τα λεφτά να κάνουμε ραντεβού να στα φέρω αυριο,φυσικα έφυγε με τις" κλοτσιές"ο απατεώνας...αν είναι δυνατόν ο καθε άσχετος να ζητα βερεσέ ραντεβού..!
Τρίτη απόγευμα εγινε αυτό ,Τρίτη βράδυ εγραψε το ποστ ο "κύριος"..τα συμπεράσματα δικά σας,τον μπλοκαρα φυσικα κι αφηνε μηνύματα τα οποία παραθέτω, με προστασία αριθμου τηλ του, αν και τέτοιους πρεπει να τους δίνουμε φορα παρτίδα για προστασία κι άλλων κοριτσιών..μιλάμε Η ΞΕΦΤΊΛΑ ποτε δεν μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο!!
Πήρα μια απόφαση.. όσοι καινούργιοι με είδατε μέχρι εδώ καλώς,απο δω και πέρα δεν θα δέχομαι νέους πελάτες( πλην ισως ελαχίστων εξαιρέσεων),εχω υπερ πληθώρα σταθερών αρα δεν χρειάζεται ν ανέχομαι την τρέλα/παραξενιά του καθε άσχετου/προβληματικου,και τελευταία έχει ξεφύγει η κατάσταση..γι αυτό θα προτιμώ την ασφάλεια των σταθερών μου!
Και πραγματικά σε λυπάμαι που ανεβάζεις μηνύματα πελατών σου και τα δείχνεις δημόσια θα πρέπει να ντρέπεσαι δεν είσαι επαγγελματίας Δυστυχώς Λυπάμαι για σένα και πραγματικά λυπάμαι αυτόν που σου έστελνα αυτά τα μηνύματα και του τα βγαλες Δημόσια Να τα δούνε όλοι πραγματικά σε λυπάμαι και δεν ξανά ασχολούμαι Ντροπή σου Και πάλι Ντροπή σουΛοιπον.. ο τύπος που μπήκε στο άκυρο κ έκραζε την τρίτη κι εχθές pap868686 θυμήθηκα ότι" ένας "(αυτός 1000%), είχε κλείσει ραντεβού Τρίτη απόγευμα,και όταν ήρθε μου λεει ξέχασα τα λεφτά να κάνουμε ραντεβού να στα φέρω αυριο,φυσικα έφυγε με τις" κλοτσιές"ο απατεώνας...αν είναι δυνατόν ο καθε άσχετος να ζητα βερεσέ ραντεβού..!
Τρίτη απόγευμα εγινε αυτό ,Τρίτη βράδυ εγραψε το ποστ ο "κύριος"..τα συμπεράσματα δικά σας,τον μπλοκαρα φυσικα κι αφηνε μηνύματα τα οποία παραθέτω, με προστασία αριθμου τηλ του, αν και τέτοιους πρεπει να τους δίνουμε φορα παρτίδα για προστασία κι άλλων κοριτσιών..μιλάμε Η ΞΕΦΤΊΛΑ ποτε δεν μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο!!
Πήρα μια απόφαση.. όσοι καινούργιοι με είδατε μέχρι εδώ καλώς,απο δω και πέρα δεν θα δέχομαι νέους πελάτες( πλην ισως ελαχίστων εξαιρέσεων),εχω υπερ πληθώρα σταθερών αρα δεν χρειάζεται ν ανέχομαι την τρέλα/παραξενιά του καθε άσχετου/προβληματικου,και τελευταία έχει ξεφύγει η κατάσταση..γι αυτό θα προτιμώ την ασφάλεια των σταθερών μου!
Ετσι πρεπει...να χαίρεστε & να καυλωνετε αγορι!!Ουτε εμεις λυπομαστε που καυλωνουμε
Λοιπον...προστατεψα προσωπικά στοιχεία του κυριου απατεώνα (εσένα) γιατί πελάτης δεν είναι εφόσον ζήτησε τζάμπα σεξ κ τον έδιωξα), τα στοιχεία όμως οποιαδήποτε κυρία τα ζητήσει,θα τα προσφέρω με χαρά για να προστατεψω οσο μπορώ..Και πραγματικά σε λυπάμαι που ανεβάζεις μηνύματα πελατών σου και τα δείχνεις δημόσια θα πρέπει να ντρέπεσαι δεν είσαι επαγγελματίας Δυστυχώς Λυπάμαι για σένα και πραγματικά λυπάμαι αυτόν που σου έστελνα αυτά τα μηνύματα και του τα βγαλες Δημόσια Να τα δούνε όλοι πραγματικά σε λυπάμαι και δεν ξανά ασχολούμαι Ντροπή σου Και πάλι Ντροπή σου
Σου είπα ξεκάθαρα ότι μιλάς άσχημα στο τηλέφωνο Δεν είπα κάτι για τις υπηρεσίες σου για τα προγράμματα σου για τις τιμές σου πραγματικά ντρέπομαι που θες να λέγεσαι και επαγγελματίας και λυπάμαι αυτούς που την πάει μαζί σου το να κάθεσαι και να βγάζει συνομιλίες αλλονών φαντάσου τουλάχιστον να ήταν δικές μου να πω Okay μου έκανε ζημιά Αλλά τι φταίει ο φουκαράς γιάρις ο άνθρωπος πραγματικά μην ξανά σχολιάσεις κάνεις τίποτα Άντε γειαΛοιπον...προστατεψα προσωπικά στοιχεία του κυριου(πελάτης δεν είναι γιατι ζήτησε τζάμπα σεξ κ τον έδιωξα), τα στοιχεία όμως οποιαδήποτε κυρία τα ζητήσει,θα τα προσφέρω με χαρά για να προστατεψω οσο μπορώ..
Εσυ δεν μας είπες τελικά, μια λες πηρες τηλ μίλησα άσχημα και δεν με είδες ποτέ, μετα είπες ότι μ έχεις δει..άφησες μήνυμα εδώ την τρίτη και τρίτη έγινε συμβάν..λοιπον ..στο καλό μη με προκαλείς αλλο.
Μπερδεύεσαι..παρε υπογλώσσιο,έχειςΣου είπα ξεκάθαρα ότι μιλάς άσχημα στο τηλέφωνο Δεν είπα κάτι για τις υπηρεσίες σου για τα προγράμματα σου για τις τιμές σου πραγματικά ντρέπομαι που θες να λέγεσαι και επαγγελματίας και λυπάμαι αυτούς που την πάει μαζί σου το να κάθεσαι και να βγάζει συνομιλίες αλλονών φαντάσου τουλάχιστον να ήταν δικές μου να πω Okay μου έκανε ζημιά Αλλά τι φταίει ο φουκαράς γιάρις ο άνθρωπος πραγματικά μην ξανά σχολιάσεις κάνεις τίποτα Άντε γεια
Μμμμμ..μπορείτε αν θέλετε ραντεβού για 12 που ξεκινώ να με πάρετε νωρίτερα τύπου 10, δεν εχω θέμα ..οχι ξημερώματα φυσικά χαχαχα!Jo ερωτηση!Τι ωρες σε παιρνουμε τηλεφωνο;
Απο 12 μεσημερι εως;
Αναγκαστικά, υπάρχει κ μια σχολή πισω..αρα σ ολα πρέπει να ειμαι άψογη(ευτυχώς από πειθαρχία εχω φουλ)Πρωινος τυπος δλδ!
Γουσταρω
Εσενσ σου επιτρέπω να με πάρεις από την προηγούμενη..σ αγάπησαΚαληνυχτα κ απο μενα κ καλη ξεκουραση
Ειλικρινα με καυλωσες τωραΕσενσ σου επιτρέπω να με πάρεις από την προηγούμενη..σ αγάπησα
Τωρα όμως καυλωσα κι εγώ μ αυτα και μ αυτα χαχαχαχαχα!,Ειλικρινα με καυλωσες τωρα
Ενταξει,με τιμά κ μενα γιατι κ γω στη δικη μ δουλεια ζητάω τα ιδια π ζητας κ συ στην δικη σου.Σιγουρα δεν κανω κ γω πλακιτσες να τρωω χρονους κλπ των εργαζομενων,εξ αλλου εχουμε το νημα σου γι αυτο!
Μ αυτο π μ πες μια μαλακια για παρτυ σου θα την ριξω αποψε(οχι πως χθες χεν την εριξα
παλι μας λερωσες αχαχαχαχαΠεριμένοντας τ αγόρι να πλυθεί...
9.59 Εχει τηλεφωνο να προλαβουμαι,γιατι αλλιως παει και η αυριανη!!!!Μμμμμ..μπορείτε αν θέλετε ραντεβού για 12 που ξεκινώ να με πάρετε νωρίτερα τύπου 10, δεν εχω θέμα ..οχι ξημερώματα φυσικά χαχαχα!
....ελπίζω σύντομα παλι από κοντά καυλιαρη μου όμορφε....παλι μας λερωσες αχαχαχαχα
Θα έλεγα 9:58 να πάρεις,μήπως στο 9:59 προλάβει άλλος9.59 Εχει τηλεφωνο να προλαβουμαι,γιατι αλλιως παει και η αυριανη!!!!