Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 130
- Like
- 23.359
- Πόντοι
- 29.667
Παρτο το χέρι από το βυζι!!!Την Καλημερα μου!
![]()
Παρτο το χέρι από το βυζι!!!Την Καλημερα μου!
![]()
Αγάπη μου εσύ......και όπως κάνω καφέ παγώνει ο χρόνος.. Τριανταφυλλένια μου εσυ!!!![]()
Ο άντρας μου ξέρει καλύτερα..εσυ δλδ !!Το έχω ξαναπεί, είσαι η βασίλισσα της πιπας!!!
Καλημέρα μωρό!Καλημέρα......καυλα είναι οι ρογιτσες σου.....
Μου έφτιαξες την μέρα μωράκι!! Και θα είναι μεγααααλη μέρα.Αγάπη μου εσύ....
Ε ναι. Παιδικη χαρα,Σίγουρα προτιμώ να μιλω ξεχωριστά με τον καθένα οσον αφορά την εξέλιξη του ραντεβού, αλλα σιγά μωρέ δεν καις τπτ, εδω είμαστε λίγο...παιδική χαρά για ενηλίκους χαχαχαχα!
Καυλακι μου εσυ…!...φρέσκο ζητησες, ορίστε...
Να σας βάλω κσι κατι αλλο από χθες, οκ εχω αλλοιώσει λιγο προσωπο..αλλα το νοημα θα το πιάσετε χεχεχεχε!
![]()
Καυλάκι μου με τα πιπινοβυζακια σου τα ζουμερά.. Τσιμπα τσιμπα να τρέχουν τα σιρόπια κάτω...Καλημερούδια με φρέσκο υλικο...ουτε 5 λεπτων(μ αρέσει η πρόκληση...ειπα θα βάλω "φρέσκο" το πρωι!)
![]()
Βυζάκια 20αρας έχει το μωρό... Σκέτη καυλαΚαλημερούδια με φρέσκο υλικο...ουτε 5 λεπτων(μ αρέσει η πρόκληση...ειπα θα βάλω "φρέσκο" το πρωι!)
![]()
κρεμα πατισερι απο το γαλακτομπούρεκο!!Παιχνιδάκια με σαντιγί...
![]()
Μωρο μου εσυ...Βυζάκια 20αρας έχει το μωρό... Σκέτη καυλα
...εσένα περιμένω να τα τσιμπήσεις..Καυλάκι μου με τα πιπινοβυζακια σου τα ζουμερά.. Τσιμπα τσιμπα να τρέχουν τα σιρόπια κάτω...
Ερ.τζο-Καθρεφτη καθρεφτακι μου ποια ειναι η πιο καυλιαρα μιλφαρα?Περιμένοντας τ αγόρι να πλυθεί...
![]()
ΕΝΤΆΞΕΙ, εσενα σε παντρεύομαι αύριο κιόλας!!!!Ερ.τζο-Καθρεφτη καθρεφτακι μου ποια ειναι η πιο καυλιαρα μιλφαρα?
Απ.καθ-ΕΣΥ ΤΖΟΑΝΝΑ!!!!!!
Ρε @Sexyjoanna ,δεν μας λυπάσαι λιγο;Νομιζω ειναι η μονη μερα που εχεις βαλει τοσο πολυ φρέσκο υλικο απο φωτο κ βιντεο,σε μια μερα και μας σηκώνεται η βερμούδα στο υψος του καβάλου στην δουλεια ολη την ωρα.
Θα νομιζουν πως θελουμε να τους γαμησουμε οι πελατες με δευτερη φορα ΝΔ
Ουτε εμεις λυπομαστε που καυλωνουμεείμαι άκαρδη, οχι δεν λυπάμαι!!!!
![]()