Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 177.328
....ω ναι πλησιάζει αγοράκι..!Πλησιάζει ο καιρός που θα στην φάω καυλιάρα γυναίκα!!!
....ω ναι πλησιάζει αγοράκι..!Πλησιάζει ο καιρός που θα στην φάω καυλιάρα γυναίκα!!!
Καλησπέρα γλυκό μου μωρό καλή ξεκούραση να έχεις την χρειάζεσαιΛοιπον, σήμερα απο τα 6 ραντεβού, οι 5 πήραν κωλαρακι...χόρτασα αναλ...!!χαχαχαχαχαχαχαχα!
Αύριο ρεπο αγοράκια μου όμορφα,να γεμίσω μπαταρίες και Δευτέρα διαθέσιμη παλι για σας!
(Ευχαριστώ τα 2 απο τα 6 παιδιά ,που αν κι εκτός Αθηνών, ήρθαν και με βρηκαν!!)
Καληνύχτα, να έχετε ένα όμορφο Σαββατόβραδο...
Ευχαριστώ πολύ μωράκι!Καλησπέρα γλυκό μου μωρό καλή ξεκούραση να έχεις την χρειάζεσαι
Να είσαι καλά, σ ευχαριστώ αγόρι!Καλή ξεκούραση Τζο
τα λογια πλεον ειναι περιτταΜην σας αφήσω χωρίς φωτο..μια της στιγμής πραγματικά!
Καλή Κυριακή να έχετε!
![]()
...το ευγενικό αγόρι μου..τα λογια πλεον ειναι περιττα![]()
...το ευγενικό αγόρι μου..![]()
Σ ευχαριστώ μωρο...ευτυχώς ,συντηρώ χωρίς προσπάθεια ιδιαίτερη το σώμα μου,έχοντας βαλει σωστές βάσεις από μικρή μ αθλητισμό & σωστο τρόπο ζωής γενικά.Τι να πεις και τι να πούμε απίστευτο σώμα κορίτσι μου
Καταλαβαίνω λοιπόν ότι από μικρή είχες τον έλεγχο να μην ξεφύγεις και να διατηρείς το σώμα σου όπως πρέπει όχι τόσο για να αρέσεις πο αυτό συμβαίνει δεν το συζητάμε αλλά κυρίως για να έχεις μια σωστή υγείαΣ ευχαριστώ μωρο...ευτυχώς ,συντηρώ χωρίς προσπάθεια ιδιαίτερη το σώμα μου,έχοντας βαλει σωστές βάσεις από μικρή μ αθλητισμό & σωστο τρόπο ζωής γενικά.
Ποτε δεν έκανα κάτι η ν αλλάξω για ν αρέσω στους άλλους...ειναι δείγμα ανασφάλειας κι εγω δεν εχω,πάντα είχα αυτοπεποίθηση ..Καταλαβαίνω λοιπόν ότι από μικρή είχες τον έλεγχο να μην ξεφύγεις και να διατηρείς το σώμα σου όπως πρέπει όχι τόσο για να αρέσεις πο αυτό συμβαίνει δεν το συζητάμε αλλά κυρίως για να έχεις μια σωστή υγεία
Απλά αναφερα ότι ότι κάνεις και πολύ σωστά το κάνεις για σένα από εκεί και πέρα επίσης πολύ σωστά πιστεύεις στον εαυτό σουΠοτε δεν έκανα κάτι η ν αλλάξω για ν αρέσω στους άλλους...ειναι δείγμα ανασφάλειας κι εγω δεν εχω,πάντα είχα αυτοπεποίθηση ..
Και βγαίνει αυτό το όμορφο αποτέλεσμα που καμαρώνω για σένα μωρό μουΑπλά αναφερα ότι ότι κάνεις και πολύ σωστά το κάνεις για σένα από εκεί και πέρα επίσης πολύ σωστά πιστεύεις στον εαυτό σου
Αχ εσυ..αχΑπλά αναφερα ότι ότι κάνεις και πολύ σωστά το κάνεις για σένα από εκεί και πέρα επίσης πολύ σωστά πιστεύεις στον εαυτό σου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και βγαίνει αυτό το όμορφο αποτέλεσμα που καμαρώνω για σένα μωρό μου
Τι αχ βρε να μην το πω; Καμαρώνω και με πιάνει ενθουσιασμός να σε βλέπωΑχ εσυ..αχ![]()
Μαστορισα στην πιπα η Τζο!!!....και πάντα με καυλες...
![]()
Άντρα μου όμορφε, τι κάνεις,εισαι καλα ;;!Μαστορισα στην πιπα η Τζο!!!
Άλλωστε σε έχουμε χρήσει η Βασίλισσα της πιπας!!!
Ρε τι γυναικάρα έχω!!!