Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.788
Αγαπη μου εσυ!!καρακαρακαρακαύλα
Αγαπη μου εσυ!!καρακαρακαρακαύλα
Μωρο μου όμορφο και καυλιαρικο....Σε οτι σταση και να πηδας τη Τζο η καυλα που σου δινει ειναι αλλο πραγμα
Καλημέρα στη μιλφαρα του σάιτ..Καλημερουδια στ αγόρια μου!
εσυ εισαι η αγαπη και το νειρο κι η αδυναμια κι η καυλα μαςΑγαπη μου εσυ!!
Μάτια μου εσυ...Καλημέρα στη μιλφαρα του σάιτ..
Τι τραβαει και ο καμεραμανAnal ..στα ορθια...
Το είχαμε στήσει το κινητό βρε χαχαχαχα!!!!Τι τραβαει και ο καμεραμαν
Δεν το χω ξανακουσει αυτό, εμεις στα νιάτα μας δεν ειχαμε κινητά,Το είχαμε στήσει το κινητό βρε χαχαχαχα!!!!
....εγω που είμαι 25 όμως γεννήθηκα με κινητόΔεν το χω ξανακουσει αυτό, εμεις στα νιάτα μας δεν ειχαμε κινητά,
Τον εβλεπα και σκεφτομουν τα μπαλμοραλ νταουντον κλπ που πηγαινα,....εγω που είμαι 25 όμως γεννήθηκα με κινητό
Καλε ειδες τον Κάρολο,καμάρι ε;!
Χαλι μαύρο ,αστα,έπρεπε να βάλουν το κουκλι τον Ουίλιαμ...!χαχαχαχαχαχαχα!
Ευτυχώς που δεν συμμετέχουν στα δρώμενα οι βασιλείς, είναι διακοσμητικοι, γιατι με την χαζομάρα που κουβαλάει ο Κάρολος ,την είχαν κάτσει οι Βρετανοί...
Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα!!!
...Όχι ρε συ, παραδοσιακή..!!Τον εβλεπα και σκεφτομουν τα μπαλμοραλ νταουντον κλπ που πηγαινα,
Ηάμαξα παντως θα πρεπε να ναι ηλεκτρικη
Αυτό πού μου έλεγες για το όρθιο καλή φάση μωράκι εύχομαι να έχω την τύχη να σε ευχαριστήσωAnal ..στα ορθια...
Η χαρά μου είναι να σας νιώθω απόλυτα ικανοποιημένους..ετσι ευχαριστιεμαι κι εγώ το ραντεβού!Αυτό πού μου έλεγες για το όρθιο καλή φάση μωράκι εύχομαι να έχω την τύχη να σε ευχαριστήσω
Αρχικά η ευχαρίστηση και η ικανοποίηση είναι όταν σε δει κάποιος από εκεί και πέρα η ερωτική επαφή πάει σε άλλο επίπεδο όπου η ευχαρίστηση γίνεται καύλαΗ χαρά μου είναι να σας νιώθω απόλυτα ικανοποιημένους..ετσι ευχαριστιεμαι κι εγώ το ραντεβού!
ασε τους βασιλεις και τους πριγκηπες,εσυ εισαι η βασιλισσα του αναλ κουκλα μου,Anal ..στα ορθια...
...αχ εσυ ...με ξέρεις τοσο καλά...ασε τους βασιλεις και τους πριγκηπες,εσυ εισαι η βασιλισσα του αναλ κουκλα μου,