Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 176.143
Ω ναι love μου...έλειψες απο εδω να ξέρεις ...Eυτυχως είναι ίσως η μοναδικη απόλαυση στην οποία είσαι ολιγαρκής...
Ω ναι love μου...έλειψες απο εδω να ξέρεις ...Eυτυχως είναι ίσως η μοναδικη απόλαυση στην οποία είσαι ολιγαρκής...
Δες το τραγούδι...Εμένα λατρεία μου μ αρέσει σκέτος όμως...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαχαχαχαχαχαχα!!!!!
Μυλαιδη μου....Ω ναι love μου...έλειψες απο εδω να ξέρεις ...
...μπαίνει τουλάχιστον ο @kontolagnos (απορω αφου είμαι ψηλή) και με φλερτάρει ξεδιάντροπα τελευταία...Μυλαιδη μου....![]()
Στο κρεβατι ομως....Τι βρήκα το πρωι και τσακιζω τωρα.. μαγαζί που κάνει σιμιγδαλενιο χαλβά.. χωρις σταφίδες κλπ,σιμιγδάλι σκέτο..!Ερωτας..
(Ειμαι εντελώς άχρηστη στην μαγειρική εντωμεταξύ ..)
....α ,εκεί δεν πιάνομαι μωρο..λυσσαρα, αχόρταγη...!Στο κρεβατι ομως....
Ξεκινησε ο μετροποντικας στη κατεχακη?Καλημερουδια με τσόντα...εξάλλου με καυλες ξυπνω & κοιμάμαι
Διαθέσιμη 14:00 και μετα!
![]()
...με απόλυτη επιτυχίαΞεκινησε ο μετροποντικας στη κατεχακη?
Γλειψιμο τα δαχτυλακια μεσα στο ασανσερ.Τωρα που χαλάρωσα λιγο,να βάλω ποδαρακια για τ αγόρια που έχουν αδυναμία..
Επίσης, να ενημερώσω για τα παιδιά που γράφουν καθε μερα για ραντεβού μαςόλες τις κριτικές τις αναρτώ στο προφίλ μου, όπως επίσης υλικο/πληροφορίες για τα πάντα, εχω στα μηνύματα προφιλ μου!
![]()
Μμμμ..άτακτο αγορι...!!Γλειψιμο τα δαχτυλακια μεσα στο ασανσερ.
Ωχ αμάν...!!!Γλειψιμο τα δαχτυλακια μεσα στο ασανσερ.
Ωραία γεύση έχει αυτός ο χαλβάς ...αλλά η αίσθηση στο στόμα είναι σαν να μασάς λάσπηΤι βρήκα το πρωι και τσακιζω τωρα.. μαγαζί που κάνει σιμιγδαλενιο χαλβά.. χωρις σταφίδες κλπ,σιμιγδάλι σκέτο..!Ερωτας..
(Ειμαι εντελώς άχρηστη στην μαγειρική εντωμεταξύ ..)
....έχει αρκετό λάδι,λογικό....Ωραία γεύση έχει αυτός ο χαλβάς ...αλλά η αίσθηση στο στόμα είναι σαν να μασάς λάσπη
Λαδακι να γλιστράει........έχει αρκετό λάδι,λογικό....
Δουλεύω ρε μωρο...δεν μπορώ να είμαι συνέχεια μέσαΜας έχεις αφήσει με το παράπονο σήμερα βρε Τζο μου
Είμαστε παραπονιαρηδες, αλλα παίρνουμε το δωράκι μαςΔουλεύω ρε μωρο...δεν μπορώ να είμαι συνέχεια μέσα
Ελα,δωρο μην μου γκρινιαζεις...
![]()
Αγοράκι μου πλέον ο χρόνος μου ο ελεύθερος,ελάχιστος για να κάθομαι εδω μεσα ..αλλα δεν αφήνω νήμα χωρις υλικο..παραπονιαρη μου!Είμαστε παραπονιαρηδες, αλλα παίρνουμε το δωράκι μας
Καλό βράδυ![]()
Είσαι αστέρι...μούσκεψα την χαρτοπετσέτα με σπερμαΚαλημερουδια!
![]()