Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.836
Εισαι φοβερος ατακαδορος, χαχαχα!!Καλημέρα αγορι!Βλέπω έχει έργα στην γειτονιά με το κομπρεσέρ του φίλου
Καλημερεεες
Εισαι φοβερος ατακαδορος, χαχαχα!!Καλημέρα αγορι!Βλέπω έχει έργα στην γειτονιά με το κομπρεσέρ του φίλου
Καλημερεεες
...μμμμ ...καυλιαρη εσυ..Για τρελά γλειψίματα......
Για το μετρό ειναιΒλέπω έχει έργα στην γειτονιά με το κομπρεσέρ του φίλου
Καλημερεεες
Τωρα που χαλάρωσα λιγο,να βάλω ποδαρακια για τ αγόρια που έχουν αδυναμία..
Επίσης, να ενημερώσω για τα παιδιά που γράφουν καθε μερα για ραντεβού μαςόλες τις κριτικές τις αναρτώ στο προφίλ μου, όπως επίσης υλικο/πληροφορίες για τα πάντα, εχω στα μηνύματα προφιλ μου!
...τσαχπίνη μου εσυ !!
φαντάζομαι θα κάνουν θαύματα με έναν καυλωμενο πουτσο ανάμεσα τους.......Τωρα που χαλάρωσα λιγο,να βάλω ποδαρακια για τ αγόρια που έχουν αδυναμία..
Επίσης, να ενημερώσω για τα παιδιά που γράφουν καθε μερα για ραντεβού μαςόλες τις κριτικές τις αναρτώ στο προφίλ μου, όπως επίσης υλικο/πληροφορίες για τα πάντα, εχω στα μηνύματα προφιλ μου!
...εχω πολλά ταλέντα στον ερωτικό τομέα..φαντάζομαι θα κάνουν θαύματα με έναν καυλωμενο πουτσο ανάμεσα τους.......
φαντάζομαι.........εχω πολλά ταλέντα στον ερωτικό τομέα..
2 θρύλοι υπάρχουν ..Rolling Stones και η τουαλέτα της jo χαχαχαχα!!
Την Θρυλαρα ποτε δεν την ξεχνώ!3 !!! Ξέχασες τον Ολυμπαικό μας!!!
Δεν περίμενα να το φοράς...τσα!
Στα γρήγορα φόρεσα, μέχρι πριν 15λ ξεβρακωτη ήμουν..(ωραιο αναλ έκανα ..παρεμπιπτόντως!)Δεν περίμενα να το φοράς
Έρχομαι για τσεκ απ την άλλη εβδομάδα!!Στα γρήγορα φόρεσα, πριν 15λ ξεβρακωτη ήμουν..(ωραιο αναλ έκανα ..παρεμπιπτόντως!)
Να έρθεις..θα σε περιμένω!!!Έρχομαι για τσεκ απ την άλλη εβδομάδα!!
Κάπως έτσι καμπυλωνεται ο χρόνος....ποσο τρελη καυλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
στο ασανσερ...
Χωρίς σταφίδες ,αμύγδαλο και κουκουνάρι είναι μισή δουλειά....Τι βρήκα το πρωι και τσακιζω τωρα.. μαγαζί που κάνει σιμιγδαλενιο χαλβά.. χωρις σταφίδες κλπ,σιμιγδάλι σκέτο..!Ερωτας..
(Ειμαι εντελώς άχρηστη στην μαγειρική εντωμεταξύ ..)
Μόνο αετοί;Ήταν στον 5ο,πάνε χρόνια, με φλερτ μου, στηριζομουν στο τραπέζι θυμάμαι,και ήταν από πίσω μου κι έδινε πονο ....!!Λογικά θα πήραν χαμπάρι κάποιοι...αετοί χαχαχα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παντου μπορώ να κάνω σεξ αρκεί να είναι θετικός ο παρτενέρ!
Εμένα λατρεία μου μ αρέσει σκέτος όμως...Χωρίς σταφίδες ,αμύγδαλο και κουκουνάρι είναι μισή δουλειά....
Χαχαχαχαχαχαχα!!!!!Μόνο αετοί;
Οι γύπες εξαιρούνται;
Αφιερωμένο το μυθικό άσμα των Poll με τίτλο "Αετοί"!