Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.493
Καλημέρα!
Τελευταία τροποποίηση:
Κι εγώ μωρο μου ανυπομονώ....!!Ανυπομονώ για την επόμενη συνάντηση για αυτό που λέγαμε.
Ομορφια μου εσυ....Το ραντεβου μαζι σου, πρεπει να μπει στον τουριστικο οδηγο της πολης. Αξεχαστη εμπειρια, ατελειωτη καυλα, πρεπει να το δοκιμασει κανεις για να καταλαβει
Κωλοκαιρος και σημερα Ιωαννα μου.. καλησπεραΚαλημέρα!
Περαν πλάκας..περίεργη διάθεση εχει ο κόσμος σήμερα..είχα προπόνηση το πρωι, στην τσίτα ήταν τα παιδιάΚωλοκαιρος και σημερα Ιωαννα μου.. καλησπερα
Αυτές οι πόζες σου...Καλημέρα!
συμφωνώΤα καλύτερα γαμήσια είναι τα μουλωχτά!!χαχαχαχαχα!!
Αυτές οι πόζες σου...
Να πω την αλήθεια,εγω προτιμώ να κάνω σεξ οπουδήποτε, εκτός κρεβάτι...!συμφωνώ
ποσο τρελη καυλα
στο ασανσερ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να πω την αλήθεια,εγω προτιμώ να κάνω σεξ οπουδήποτε, εκτός κρεβάτι...!
Μονο ασανσέρ;!Ακαλυπτο..βεράντα...στ αμάξι σε πάρκινγκ..αχ εχω κάνει απίστευτα γαμήσια μωρο...χορτασμενη ειμαι απο τέτοιες αταξίες...το σεξ και το γλύψιμο δεν χορταίνω ομως...!!ποσο τρελη καυλα
στο ασανσερ...
μμμμ σε βεραντα να φαινεσαι απο μακρια;Μονο ασανσέρ;!Ακαλυπτο..βεράντα...στ αμάξι σε πάρκινγκ..αχ εχω κάνει απίστευτα γαμήσια μωρο...χορτασμενη ειμαι απο τέτοιες αταξίες...το σεξ και το γλύψιμο δεν χορταίνω ομως...!!
Έτσι...στην κουζίνα είναι το καλύτερο
Να πω την αλήθεια,εγω προτιμώ να κάνω σεξ οπουδήποτε, εκτός κρεβάτι...!
Ήταν στον 5ο,πάνε χρόνια, με φλερτ μου, στηριζομουν στο τραπέζι θυμάμαι,και ήταν από πίσω μου κι έδινε πονο ....!!Λογικά θα πήραν χαμπάρι κάποιοι...αετοί χαχαχα!μμμμ σε βεραντα να φαινεσαι απο μακρια;
Παντου μπορώ να κάνω σεξ αρκεί να είναι θετικός ο παρτενέρ!Έτσι...στην κουζίνα είναι το καλύτερο
ποιος να αντισταθει;Ήταν στον 5ο,πάνε χρόνια, με φλερτ μου, στηριζομουν στο τραπέζι θυμάμαι,και ήταν από πίσω μου κι έδινε πονο ....!!Λογικά θα πήραν χαμπάρι κάποιοι...αετοί χαχαχα!
Παντου μπορώ να κάνω σεξ αρκεί να είναι θετικός ο παρτενέρ!
Αχ μωρο θα πω μια αλήθεια ..απο τα 17 που πηρα την 1η πίπα ,έφαγα κόλλημα με τους άνδρες ...οχι αγαπησιάρικα, ξέρεις, αλλά στο να τρώω συνέχεια πούτσες..στόμα, μεσα μου, παντού...!Θεωρώ ότι ίσως λόγω κι αλλης επαγγελματικής μου ιδιότητας γνωστή σε όλους, είχα επιλογές περαν βίζιτας..αλλα μ εξιτάρει ο συνδυασμός πρόστυχου σεξ με τόσους άνδρες αγνώστους ,παράλληλα με το κέρδος(αρχικός στοχος)!Γιατί μετά δεν έχουμε υποχρεώσεις κλπ ο ενας στον άλλον απλα βρεθήκαμε για σεξ!Ετσι λειτουργω κάθε φορά, γι αυτο το έχουν γράψει όλα τ αγόρια εδω.Δεν μπορεί να κρυφτεί ενας άνθρωπος που του αρέσει τοσο το σεξ ,με τπτ!ποιος να αντισταθει;
εισαι τρομερά συνειδητοποιημένη, για αυτο και χαριζεις και λαμβανεις ελευθερα τοση ηδονηΑχ μωρο θα πω μια αλήθεια ..απο τα 17 που πηρα την 1η πίπα ,έφαγα κόλλημα με τους άνδρες ...οχι αγαπησιάρικα, ξέρεις, αλλά στο να τρώω συνέχεια πούτσες..στόμα, μεσα μου, παντού...!Θεωρώ ότι ίσως λόγω κι αλλης επαγγελματικής μου ιδιότητας γνωστή σε όλους, είχα επιλογές περαν βίζιτας..αλλα μ εξιτάρει ο συνδυασμός πρόστυχου σεξ με τόσους άνδρες αγνώστους ,παράλληλα με το κέρδος(αρχικός στοχος)!Γιατί μετά δεν έχουμε υποχρεώσεις κλπ ο ενας στον άλλον απλα βρεθήκαμε για σεξ!Ετσι λειτουργω κάθε φορά, γι αυτο το έχουν γράψει όλα τ αγόρια εδω!